FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sobota, 04. februar 2012 ura: 22:39

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3 4   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Na jok mi gre  (Prebrano 2797 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 575

« dne:: sobota, 10. april 2010 ura: 20:35 »

Pozdravljeni. Te dni me matrata 2 zadevi:

1. Natanko pred 2 mesecema me je pustila punca, kar preko MSN-ja. Po drugi strani vprašanje, koliko bi bilo izvedljivo, da sva se glede tega pogovorila na 4 oči, saj živiva 70 km narazen, in v tistem trenutku nisva imela možnosti, da se pogovoriva na 4 oči. Tistega popoldneva je šla ona na pijačo z enim, se še isto popoldne zaljubila vanj, in zvečer me je doletel hladen tuš. Še tisti dan zjutraj me je poklicala, mi pošiljala poljube, mi govorila, da komaj čaka, da se spet vidiva...zvečer pa to. Sedaj sem že dosti bolje, pa kljub temu, ostaja zasidrana v mojem spominu, saj je ona tista, ki je ukradla moj prvi poljub, ona je tista, ki me je razdevičila. Če bi bila še vedno skupaj, bi prejšnji teden imela prvo obletnico. Še nekaj dni pred koncem zveze sva se pogovarjala o tem, da bova čez vikend, za Valentinovo, pri meni, ter kje bova obeležila prvo obletnico zveze. Res se je usidrala v moj spomin, z njo sem doživel ene najlepših trenutkov v mojem življenju. Sprašujem se, kako se bom čustveno odzval ob morebitnem vnovičnem obisku krajev, kjer sva obeležila začetek zveze, razne izlete ipd. Poleg tega se bova s to punco v torek spet videla, saj sva oba povabljena na praznovanje rojstnega dne skupne prijateljice. Pojma nimam, kako sem bom odzval, ko jo bom videl...na srečo bo vsaj sama prišla, namreč ni mi do tega, da bi moral še gledat tipa, s katerim me je zamenjala.

2. Konec septembra lani sem v smeti vrgel nekje polovico oblačil iz omare, precej je bilo novega, nikoli nošenega, saj sem imel natrpano omaro, nisem se pa spomnil, da bi vse tisto odnesel domov. Sedaj me peče vest zaradi tega, kontejnerjev Humana pa takrat tudi ni bilo več, saj so jih odstranili. Ne vem, zakaj mi gre po dobri polovici leta na jok zaradi tistih oblačil.

Hvala in lep pozdrav
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.719

« Odgovori #1 dne:: sobota, 10. april 2010 ura: 21:55 »

Haj Nabc!

Verjamem, da ti je hudo, sploh , če je danes dan tvojega spomina na izgubljeno
ljubezen.
Lepo si opisal kako sta se imela, kako ti je bilo, brala sem tudi poste, v katerih podobno o tvoji deklici že opisuješ.
Res je tako kot pravijo, prve ljubezni nikoli ne pozabiš, vendar pa se moraš
zavedati, da spomin na njo zbledi.
Poglej imel si jo rad, vendar ali si se morda kdaj vprašal, če te je imela rada
tudi ona.
Jaz bi ti odgovorila takole, ne verjamem, kajti če je tako hitro tebe lahko zamenjala za nekoga drugega, potem to ni bila prava ljubezen.
Svetujem ti, da nehaš misliti na to dekle, najdi si drugo, saj jih je še nekaj, ki
bodo poštene do tebe in znale sprejemati tvojo ljubezen in ohranjati čustva samo zate.
Vem, da se navežeš na nekoga, vendar pretehtaj in kmalu si boš na jasnem.
Jaz na tvojem mestu, bi se vajini prijateljici opravičila in ne bi šla na rojstni
dan, zakaj bi si povzročal dodatne bolečine in morda spet ponovno upanje v nekaj, kar te bo spet spravilo v stanje kot si zdaj.

Glede odvrženih stvari pa tole, verjamem, da si se navezal na določene materialne stvari, ki si jih dal stran(verjetno iz določenega vzroka), vendar pa poskusi na to
pozabit in ne joči za njimi. To se pa ne splača, kajti to ti bo tvoje stanje samo
poslabšalo.
Dobro si naredil nekomu, da si dal v humanitarne namene in to naj ti bo tolažba.
Morda si s tem nekomu zelo polepšal življenje in je zdaj srečen, ker je vsaj lahko
lepo oblečen.

Potolaži se, izjokaj se! jok

Tudi zate bo posijalo sonce!

Lp Toja rozicodam

Če ti bo lažje, pa še kaj napiši!
« Zadnje urejanje: sobota, 10. april 2010 ura: 21:59 od toja » Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
nik
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 9

« Odgovori #2 dne:: sobota, 10. april 2010 ura: 22:17 »

Živjo Nabc!

Že toja ti je nekaj stvari lepo povedala in se pod to podpišem. Tudi sam sem šel s punco narazen po 2 letih in nikakor ni bilo lahko. Huh sedaj je že pol leta mimo. In veš kaj, veliko lažje je. Spomini še vedno bolijo, vendar manj. Če mene vprašaš je tudi jaz ne bom pozabil nikoli. Pridejo trenutki, ko mi je težko, naprimer takrat, ko sem izvedel, da ima novega fanta. Takrat pridem na forum in se komu zaupam, tako mi je lažje, in tako sem preživel veliko trenutkov šibkosti, ki so se spravil name.

Spomin počasi bledi, ostale bodo lepe stvari, ki sta jih skupaj doživela, vendar pa naj te ne odvrnejo od dejstva, da ona ni bila prava zate. Nenazadnje najbrž ne bi bil dolgo s punco, ki te ne bi imela rada. Boš videl... Počasi se boš nasmejal sončnemu dnevu, opazil boš ljudi okrog sebe in odprlo se ti bo obzorje...tudi za novo punco, ki naju oba nekje čaka Smiley. Seveda pa bodo prišli tudi težki trenutki... pridi na forum, v klepetalnico. Mene ljudje tukaj niso še nikoli pustili na cedilu...vedno so me radi poslušali  clap.

Glede cunj pa takole. Mislim, da si zelo dober človek. Veliko ljudi ne bi niti pomislilo, da te cunje niso bile za v smeti. Ti si.....in glede na današnji trend menjave oblačil, boš lahko hitro nabral nov kupček tistih, ki jih ne rabiš več. Takrat se lepo usedi v avto in jih pelji na lokalni rdeči križ ali karitas in bo to lep dobrodelni izlet Smiley

Glavo pokonci!
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: sobota, 10. april 2010 ura: 22:45 »

Res je tako kot pravijo, prve ljubezni nikoli ne pozabiš, vendar pa se moraš
zavedati, da spomin na njo zbledi.
Skorajda ne verjamem, da se bo to sploh kdaj zgodilo, torej da bo ta spomin sploh kdaj zbledel, saj sem z njo doživel prvi poljub, prvi seks, ogromno lepih trenutkov, skratka zato, ker je ona tista, ki je bila prva. Ona je imela to čast, da je bila prva. Še sanja se vam ne, kako mi je polepšala življenje s tem, ko mi je tistega sončnega dopoldneva dala prvi poljub.  Embarrassed

Živjo Nabc!

Že toja ti je nekaj stvari lepo povedala in se pod to podpišem. Tudi sam sem šel s punco narazen po 2 letih in nikakor ni bilo lahko. Huh sedaj je že pol leta mimo. In veš kaj, veliko lažje je. Spomini še vedno bolijo, vendar manj. Če mene vprašaš je tudi jaz ne bom pozabil nikoli. Pridejo trenutki, ko mi je težko, naprimer takrat, ko sem izvedel, da ima novega fanta. Takrat pridem na forum in se komu zaupam, tako mi je lažje, in tako sem preživel veliko trenutkov šibkosti, ki so se spravil name.

Spomin počasi bledi, ostale bodo lepe stvari, ki sta jih skupaj doživela, vendar pa naj te ne odvrnejo od dejstva, da ona ni bila prava zate.
Najbrž tudi mene daje ta občutek šibkosti na trenutke..

Glede oblačil se nismo razumeli, je prišlo do nesporazuma:
Glede odvrženih stvari pa tole, verjamem, da si se navezal na določene materialne stvari, ki si jih dal stran(verjetno iz določenega vzroka), vendar pa poskusi na to
pozabit in ne joči za njimi. To se pa ne splača, kajti to ti bo tvoje stanje samo
poslabšalo.
Dobro si naredil nekomu, da si dal v humanitarne namene in to naj ti bo tolažba.
Morda si s tem nekomu zelo polepšal življenje in je zdaj srečen, ker je vsaj lahko
lepo oblečen.
Glede cunj pa takole. Mislim, da si zelo dober človek. Veliko ljudi ne bi niti pomislilo, da te cunje niso bile za v smeti. Ti si.....in glede na današnji trend menjave oblačil, boš lahko hitro nabral nov kupček tistih, ki jih ne rabiš več. Takrat se lepo usedi v avto in jih pelji na lokalni rdeči križ ali karitas in bo to lep dobrodelni izlet Smiley
Oblačila sem vrgel v smeti, nisem jih peljal na karitas ali kam drugam. Še kakšno leto nazaj smo imeli v bližini postavljen zabojnik Humana za zbiranje starih oblačil, vendar ga ni več že lep čas, zato sem vse vrgel v kontejner za smeti. Ravno zaradi tega imam slabo vest, koneckoncev bi lahko tisto nosil kdo od mojih v družini.
Prijavljen
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 3.070

« Odgovori #4 dne:: nedelja, 11. april 2010 ura: 07:51 »

Skorajda ne verjamem, da se bo to sploh kdaj zgodilo, torej da bo ta spomin sploh kdaj zbledel, saj sem z njo doživel prvi poljub, prvi seks, ogromno lepih trenutkov, skratka zato, ker je ona tista, ki je bila prva. Ona je imela to čast, da je bila prva. Še sanja se vam ne, kako mi je polepšala življenje s tem, ko mi je tistega sončnega dopoldneva dala prvi poljub.  Embarrassed

Kljub temu da ti je s poljubom polepšala življenje, tistega sončnega popoldneva in da si z njo izgubil nedolžnost, VERJEMI, da jo boš sčasoma prebolel, govorim ti iz lastnih izkušenj.

Sedaj je rana še sveža in preveč boli, ne moreš realno razmišljati, preveč si prizadet in žalosten. Verjemi pa, da ni edina na svetu in si morda kakšna druga zasluži tvojo ljubezen.

Morda boš potreboval pol leta, morda eno leto, morda še več, ampak enkrat bo to za teboj in čez dvajset let se boš na njo spomnil le bežno in s spominom, da ti je bilo takrat lepo.

Drži se rozicodam
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: nedelja, 11. april 2010 ura: 09:49 »

Kljub temu da ti je s poljubom polepšala življenje, tistega sončnega popoldneva in da si z njo izgubil nedolžnost, VERJEMI, da jo boš sčasoma prebolel, govorim ti iz lastnih izkušenj.

Sedaj je rana še sveža in preveč boli, ne moreš realno razmišljati, preveč si prizadet in žalosten. Verjemi pa, da ni edina na svetu in si morda kakšna druga zasluži tvojo ljubezen.

Morda boš potreboval pol leta, morda eno leto, morda še več, ampak enkrat bo to za teboj in čez dvajset let se boš na njo spomnil le bežno in s spominom, da ti je bilo takrat lepo.

Drži se rozicodam
Trzinka, se ti je malce zataknilo pri citiranju. Nič hudega, tudi jaz sem rabil čas, da sem se tega naučil.

Hvala za tolažbo. Ja, rana je sveža...pogrešam trenutke, ki sva jih preživela skupaj, ko sva sedela na klopi v parku in se crkljala, pa ko sva šla na grad, pa na izlete, pa ko sem šel na obisk v njen kraj itd.

Sedaj je tako, da se bova v torek spet videla, ker sva oba povabljena na praznovanje rojstnega dne skupne kolegice. Pojma nimam, kakšni občutki me bodo spreletavali, na srečo bo vsaj prišla sama, brez njenega novega fanta.  unsure Huh? Shocked   Pa še ta trenutek se na radiu vrti skladba, ki me spominja nanjo.  Cry
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: nedelja, 11. april 2010 ura: 13:34 »

Če ti bo lažje, pa še kaj napiši!

Toja in/ali kdorkoli drug, imate kakšen nasvet, kaj naj v torek?

Sedaj je tako, da se bova v torek spet videla, ker sva oba povabljena na praznovanje rojstnega dne skupne kolegice.
Prijavljen
nik
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 9

« Odgovori #7 dne:: nedelja, 11. april 2010 ura: 17:48 »

Živjo Nabc!

Prav gotovo ti v torek ne bo lahko. Predlagam, da na rojstni dan kljub vsemu greš, beg v nobenem primeru ne pomaga. Ko pa boš tam se obnašaj kar se da normalno. Bodi to kar si in uživaj kolikor boš lahko, če pa bo ona drezala vate ji diskretno povej, da si ti spoštoval njeno odločitev, da ne želi biti več s tabo in da želiš, da tudi ona sedaj spoštuje dejstvo, da sta le prijatelja in da ni več kaj dodati k njeni odločitvi. Nenazadnje je to pravično tako do tebe, kot do njenega novega fanta. Kljub vsemu pa mislim, da če je punca kaj "pri sebi" javno ne bo drezala.
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.487

« Odgovori #8 dne:: nedelja, 11. april 2010 ura: 21:22 »

Sedaj je tako, da se bova v torek spet videla, ker sva oba povabljena na praznovanje rojstnega dne skupne kolegice.
Kaj boš naredil, se moraš res sam odločiti. Jaz vem, kaj bi jaz naredila, in sicer ne bi šla, vendar jaz sem jaz, ti pa si ti. Če misliš, da boš tam lahko brez, da bi ti bilo hudo, potem pojdi, v nasprotnem primeru pa ne. To, kako se boš ti počutil, ni toliko odvisno od nje in njene korektnosti. Lahko ona pride brez novega partnerja in se do tebe obnaša popolnoma korektno, pa vendar bo lahko tebi hudo, ker je še nisi prebolel. Sam veš, kaj čutiš in kaj zmoreš. In tudi nič ne bo narobe, če si priznaš, da tega koraka še ne zmoreš, ker je zadeva še sveža. Ti se najbolje poznaš in ukrepaj tako, da boš prizanesljiv do sebe in do svojih občutkov. Cool
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

« Odgovori #9 dne:: nedelja, 11. april 2010 ura: 21:39 »

zardevam

Nabc!

Se podpišem pod Janja!
Če zmoreš pojdi, če pa hočeš
sebi prizanest z mukami, pa se
opraviči, kot sem ti že napisala!

Lp oki
Prijavljen

simonka
Sodelavka/sodelavec DAM
Novinec / novinka
Odsotni Odsotni

Prispevki: 49

« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 12. april 2010 ura: 18:59 »

Pozdravljen Nabc,

še pozdrav in kakšna misel od mene. Prepričana sem, da si super dečko. Morda ti bo malenkost lažje, če pogledaš zadevo s te strani...
Veliko ljudi si že srečal v svojem življenju in še jih boš. Z nami vsemi je tako. Nekateri se nam približajo bolj, drugi malo manj, tretji gredo čisto mimo nas. Ta deklica je in bo vedno ostala del tvojega življenja. Bila je oseba, ki ti je dala veliko lepih stvari, ti razširila obzorje v določenih stvareh, skratka čustveno si se navezal na njo. To da sta se razšla ni fino vendar enostavno ni druge razlage, kot da pač nista bila za skupaj. Nekak, kar ti še zdaj morda ni jasno, nekaj je bilo, kar vaju ni držalo skupaj. Enostavno ni vama bilo namenjeno.
In kar je najpomembnejše....ta deklica je naredila prostor v tvojem življenju za kakšno drugo osebo, ki pa bo v tebi prepoznala nekoga, kateremu bi podarila svoja čustva in ljubezen ter vse, kar si zaslužiš in želiš. Odžaluj izgubo, to je potrebno, nujno potrebno. Vzami si čas in se potolaži. Vse bo v redu, samo čas potrebuješ.
Namenjen, samo zate, je nekdo drug, samo spoznal ga še nisi. Verjami v to. Življenje te bo zagotovo nagradilo.
Držim pesti zate. Smiley.
Lp,Simonka
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #11 dne:: ponedeljek, 12. april 2010 ura: 19:18 »

ta deklica
Prejle me je ona poklicala in me vprašala, ali bi prišel ponjo na zelezniško postajo jutri. Ne vem, ali sem prav naredil, ko sem privolil. Kaj vi mislite? Se vam zdi, da me še naprej preverja?
Prijavljen
knoflca6
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 103

« Odgovori #12 dne:: ponedeljek, 12. april 2010 ura: 20:50 »

Sam ne se pustit izkoriščat.
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #13 dne:: ponedeljek, 12. april 2010 ura: 21:49 »

Kolikor sem razumel, se je razšla s tistim fantom. A zdaj pri meni išče tolazbo?
Prijavljen
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

« Odgovori #14 dne:: torek, 13. april 2010 ura: 07:47 »

Kolikor sem razumel, se je razšla s tistim fantom. A zdaj pri meni išče tolazbo?

hmm, zna bit, mogoče je ugotovila, kaj je izgubila.
Samo kljub temu je na tebi, da greš z življenjem naprej ali pa ji oprostiš in se vsak dan zopet sprašuješ, kdaj ti bo spet kaj takega naredila. Zaupanje je splavalo po vodi.....
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #15 dne:: torek, 13. april 2010 ura: 08:37 »

Samo kljub temu je na tebi, da greš z življenjem naprej ali pa ji oprostiš in se vsak dan zopet sprašuješ, kdaj ti bo spet kaj takega naredila. Zaupanje je splavalo po vodi.....
Saj mi sploh ni do tega, da bi še kdaj bila spet par. Ravno zaradi tega, ker je pošlo zaupanje. Kar sem hotel poudarit, je to, da nočem biti eden tistih moških, ki jih imajo punce le zato, da se lahko zjočejo na njihovih ramenih, ko pa jim je bolje, ga odpišejo. Nočem se ponizevat pred njo, najraje sploh ne bi šel ponjo na zelezniško postajo. Rad bi ji dokazal, da se imam fajn tudi brez nje in da ne mislim klečeplazit za njo.
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

« Odgovori #16 dne:: torek, 13. april 2010 ura: 08:41 »

wav

Dobro razmišljaš Nabc!
Če si tako daleč, naredi to! oki
Prijavljen

Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.535

« Odgovori #17 dne:: torek, 13. april 2010 ura: 11:10 »

Tudi sama sem enakih misli kot Toja.
Drži se in javi nam!!! rozicodam rozicodam
Prijavljen

Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih “lušnih” grehov!
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

« Odgovori #18 dne:: torek, 13. april 2010 ura: 14:56 »

Saj mi sploh ni do tega, da bi še kdaj bila spet par. Ravno zaradi tega, ker je pošlo zaupanje. Kar sem hotel poudarit, je to, da nočem biti eden tistih moških, ki jih imajo punce le zato, da se lahko zjočejo na njihovih ramenih, ko pa jim je bolje, ga odpišejo. Nočem se ponizevat pred njo, najraje sploh ne bi šel ponjo na zelezniško postajo. Rad bi ji dokazal, da se imam fajn tudi brez nje in da ne mislim klečeplazit za njo.

Odlično clap  oki

Torej, se strinjam s Tojo in to tudi naredi oki
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #19 dne:: četrtek, 29. april 2010 ura: 11:44 »

Danes se mi je spet stožilo. Mineva natanko 1 leto, odkar sem bil prvič na obisku v domačem kraju bivše punce. Vse skupaj ne bi bil nek big deal, če z njo ne bi prvič doživel že opisane stvari.
Poleg tega mi je v ponedeljek preko gmail chata spet očitala, zakaj sva se razšla. Seveda, še 12 ur prej je bilo vse v najlepšem redu. Pomoje je name stresala svoje frustracije, ker ji tudi z mojim "naslednikom" ni uspela zveza. Nisem jaz kriv, če se ji nova zveza ni obnesla. Nisem jaz prekinil najine zveze, nisem jaz šel na vrat na nos v novo zvezo, ampak ona.

Tudi glede tistih oblačil mi je na trenutke hudo, ampak ok, ljudje smo čustvena bitja.
Prijavljen
Strani: [1] 2 3 4   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar