FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sobota, 04. februar 2012 ura: 22:51

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: hormon sreče (kapsule)  (Prebrano 1628 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Mario
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 28

« dne:: torek, 30. marec 2010 ura: 18:08 »

Je že kdo probal tole? Deluje?

http://sportas.si/5-htp-50mg-90-kapsul.html
Prijavljen

life sucks
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.290

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 05:15 »

prvič vidim.. je pa slišat podobno kot tole http://www.dominor.si/
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
nebesno modra
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 254

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 22. april 2010 ura: 16:48 »

Meni dominor ni pomagal, celo nasprotno, ko sem ga začela jemati sem po dolgem času ponovno doživela panični napad. Ne morem reči, da je kriv dominor, saj sem bila itak pod stresom, samo je pa čudno povpadalo. Ga nisem potem nikoli do konca porabila nehvala

lp
Prijavljen

When you re standing on the crossroads that you cannot comprehend, Yust remember that Death is not the End
Ventilator
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 348

« Odgovori #3 dne:: torek, 11. maj 2010 ura: 21:17 »

to je prekurzor za serotonin in ima podoben učinek (in stranske učinke - predvsem zaspanost, neješčnost) kot SSRI antidepresivi. Problem je pa, da ob daljši uporabi izgubi učinek - telo se privadi na velike količine nevrotransmiterja in zato to kompenzira tako, da ga izdeluje manj - enostavno rečeno: možgani se polenijo. Rezultat je torej, da rabiš vedno večje količine za isti učinek. Se pa z njim ne moreš zasvojiti. Pa za razliko od AD-jev deluje že ob prvi uporabi.

Meni je ok za občasno jemanje, čeprav ga sedaj že dolgo nisem rabil, mi je dominor boljši (ampak dominor deluje na drugačen način + ne izgubi učinka po rednem jemanju).
Prijavljen
kristjan
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 106

« Odgovori #4 dne:: petek, 25. junij 2010 ura: 12:57 »

Najbolje je s prehrano zaužiti dovolj triptofana - ki se v našem telesu pretvori v serotonin. In ne rabimo ne AD in ne nobenih hormonov sreče!
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar