FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 08:53

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Iščem novo psihoterapevtko: Maribor  (Prebrano 1876 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
knofka
gost
« dne:: torek, 24. junij 2008 ura: 15:31 »

Pozdravljeni.
Sem nova na forumu. Od leta 2006 imam diagnosticirano "depresijo"(pred tem sem prekomerno jedla in bruhala-bulimija) in sem zdravljena z Cymbalto. Doma sem iz Maribora. Moja psihiatrinja je dr. Faganelj But. Do lani sem hodila tudi na psihoterapijo k go. Jasni Krump. Njena metoda dela mi ni bila všeč, zato sem terapijo opustila.

Predkratkim sem odkrila vzrok za vse moje motnje- sem ženska, ki preveč ljubi. In želim si pomoči. Želim si psihoterapevtke, ženskega spola. Iz Maribora.

Mi lahko kdo priporoča, prosim, na koga in kam se lahko obrnem?
Prijavljen
Bogica
gost
« Odgovori #1 dne:: torek, 24. junij 2008 ura: 18:07 »

Mam občutek, da boš kaj takšnega težko našla v MB. Sad
Vsaj nekaj časa nazaj sem v zvezi s tem nekaj jaz povpraševala,
pa žal neuspešno.

Upam pa, da pa ima  morda kdo drug kakšno informacijo v zvezi s tem.

lpb

Prijavljen
Agnes
http://nezekbezek.blogspot.com/
Aktiven član/ica
**
Prisotni Prisotni

Prispevki: 144

« Odgovori #2 dne:: torek, 24. junij 2008 ura: 18:14 »

Zdravo,

iz prve roke ti glede terapevtov iz Maribora ne vem nič svetovati. Morda le to, da si poglej na našem portalu seznam terapevtov. Pa pokliči in vprašaj.

V Lj bi bilo lažje. Lahko bi se obrnila npr. na Sanjo Rozman (lahko ji tudi pišeš - tu ali tu) ali pa Sana vita.

Upam, da me ne bo kdo obtožil kakšne reklame, priporočam le dve kvalitetni terapiji.

Pa srečno. Agnes
Prijavljen
Smrekica
Druge motnje
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 31

« Odgovori #3 dne:: torek, 24. junij 2008 ura: 19:12 »

Kociper Lidija - SKUPAJ Psihološko svetovanje, Lidija Kociper s.p., Borštnikova 112, 2000 Maribor, tel: 041-936390, e-mail: lidija.kociper@guest.arnes.si, lidija.kociper@gmail.com
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar