|
Arwen
|
 |
« Odgovori #40 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 06:28 » |
|
nap. pozabit ljbezen iz pred 20 let a to je tisto, ki naj bi te, kot praviš, pripeljalo v stanje, v katerem si danes?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
vana
Druge motnje
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 4
|
 |
« Odgovori #41 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 07:24 » |
|
Ej, ana, hočeš reči, da jo pozabljaš že 20 let !!! Joj, si pa vztrajna ha, ha, ha ... pa bi ti bil današnja izvedba še všeč, saj veš, sivolas, z malce trebuščka, kosmatimi ušesi ... no, hecam se. Upam, da te neuslišana ljubezen ni pripeljala do tega foruma. Če te je, je zdaj zadnji čas, da se s tem spopadeš in začneš iskati trenutke, ko boš zadovoljna sama s seboj. Sicer pa imamo vsi neke zgodbe za sabo in se spopadamo z njimi kakor vemo in znamo. Lep pozdrav Vana
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #42 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 14:59 » |
|
*A*n*a, zanima me, če ima to dvoje kakšno povezavo?  po dolgem času sem se odločila da napišem tudi sama svoje težave. za depresijo se zdravim že 14 let, s krajšimi prekinitvami. pred dvemi leti sem bila na php, kjer so hoteli samo to, da ugotovim vzrok mojih težav. začela sem razlagati o možu, ki me ne razume o hčerkah ki so zelo pridne. in tako je postal mož idini možni vzrok mojih težav. sedaj že dve leti nenehno razmišljam kaj naj storim, mož je zelo dober, skrben vse skozi ob meni vendar zelo samotarski, ne mara družbe. nimava prijateljev ,kar jaz zelo pogrešam ne razum me da bi šla rada v družbo. svojih prijatelic pa tudi nimam veliko. to naj bi bil vzrok za depresijo. v tem času sem ugotovila da zdravila ne pomagajo če imaš ti probleme. Vana čudovito si napisala nesrečnežu, mislim da imaš veliko izkušenj na tem področju, tudi jaz bi potrebovala kakšen tvoj nasvet. nap. pozabit ljbezen iz pred 20 let imaš kakšen nasvet Če jo namreč ima, potem si ves ta čas iskala vzroke tvoje depresije tam, kjer jih ni. Sama pri sebi si res vse priznaj. Drugače pa vem, kako je to, če nekoga ne moreš dolgo preboleti. Vendar rešitev ni v novi zvezi, ker potem to enostvavno ni "fer" do novega partnerja, če nisi zares pri stvari... Upam, da nisem bila predirektna. Vsekakor pa ti želim, da greš končno naprej! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
a*n*a
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 105
|
 |
« Odgovori #43 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 07:22 » |
|
Arven Valemna in Janja hvala za vašo pozornost. Ja to je to, ker mislim - če bi bla z njim pa ne bi bilo tako z menoj. pa dovolj zdaj za nazaj, ker je res brezplodno vendar v glavi je kot vsiljive misli. sedanji problem je ker sva si z možem tako različna. ,čez njega ne morem reči nič slabega vse v superlativi- vendar samo jaz in on pa nobenga druzga ne rabi , jaz pa pogrešam druženje. v moji glavi sem iz tega nardilac že cel cirkus. kako naj najdem trenutke da bom srečna sama s seboj če pa računam samo na druge. lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #44 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 07:50 » |
|
če pa računam samo na druge. dobro izhodišče za strokovno obdelavo...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #45 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 07:57 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #46 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 22:16 » |
|
Vana, pozdravljena!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
vana
Druge motnje
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 4
|
 |
« Odgovori #47 dne:: petek, 02. april 2010 ura: 07:35 » |
|
Oj, Vesnav, končno spet eno znano ime. Kako si? Upam, da te je tale pomladanska toplota kaj pozitivno vznemirila in si o.k.. Sama se kar plazim nekje po tleh in mi nikakor ne uspe splezati na drevo. Že cel mesec traja in ne mine. Potrpežljivo čakam. Lep pozdrav Vana
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #48 dne:: petek, 02. april 2010 ura: 11:27 » |
|
Je vznemirila.. Dobro sem. Držim pesti, da bi tale fant splaval.. magari po tleh, za drevo je še čas..  Drži se, Vana!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nesrečnež
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 7
|
 |
« Odgovori #49 dne:: ponedeljek, 05. april 2010 ura: 22:02 » |
|
vesnav hvala da zaupaš vame vendar raje sploh ne pišem sem gor ker počnem stvari ki vam ne bi bile po godu  ampak vedno sem poslušal srce in ne glave, zato se raje mučim in delam na tem da jo dobim nazaj...včeraj je že vse kazalo na to pa sem v strahu, da jo je fant udaril poklical njenega očeta in rekel da me skrbi zanjo...saj vem da je morda bila slaba odločitev vendar stojim za to potezo saj je 15min pred tem meni odtrgal brisalce iz avta in videl sem jokati...žal se bojim da jo z nečim drži v šahu,ker se je vedbno ustrašila v zadnjem trenutku kljub dolgim pogovorom... morda bom pripeljal zadevo tako daleč da se ji zamerim oz zagnusim vendar ostal bom zvest svojemu srcu...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #50 dne:: torek, 06. april 2010 ura: 06:26 » |
|
Ok, ostani zvest lastnemu srcu  ampak- pri tem misli tudi nase 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Modrina
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 14
|
 |
« Odgovori #51 dne:: sreda, 07. april 2010 ura: 14:53 » |
|
Se opravičujem izrazu, ampak tole vse skupaj je že rahlo smešno. Nesrečnež, očitno si izbral ta pravi nickname. Očitno hočeš to biti. Malo si preberi nasvete ostalih. Pusti to žesnko že enkrat na miru, pa ta srce pa kr neki. Začni živeti svoje življenje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #52 dne:: četrtek, 08. april 2010 ura: 21:34 » |
|
Mater ti si pa ko iz filma. Sam iz kakšnega k gre direkt na videokaseto 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #53 dne:: četrtek, 08. april 2010 ura: 22:35 » |
|
Fant, delaj kot čutiš, samo pazi, da kaj neprijetnega ali zlobnega ne narediš, sicer pa bori se zanjo, če tako misliš. Ves čas pa se sprašuj: si to res želim narediti?
Drži se. Seveda zaupam vate.
Vesna
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|