FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 07. februar 2012 ura: 19:52

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: dala mi srečo, vzela mi srečo  (Prebrano 2079 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.498

« Odgovori #20 dne:: torek, 23. marec 2010 ura: 10:17 »

In tudi to, da si ljubosumen, tudi s tem ni nič narobe.
hja, če je ljubosumnost bolezenska, potem s tem je nekaj narobe...
Se strinjam. Smiley

Odvisno od tega kako človek opredeljuje sam sebi svoje stanje.
Če vzame to kot bolezensko potem to je, drugače pa ne.
Mislim da izrek " vse je v glavi " veliko pove.
Vem, kaj si želela povedati, pa vendar ni vse tako črno belo in tudi ne tako zelo enostavno. Ne bom napisala, da to ni mogoče, pa vendar ne zmeraj in ne povsod. Sploh pa se s tabo ne bi strinjali tisti, ki so že kdaj občutili pritiske s strani ljubosumne osebe, in ki točno vedo, da je včasih potrebno tudi zdravljenje. Jaz nimam teh izkušenj, sem pa o tem veliko prebirala. pomezik

Nesrečnež, zate pa tole: v tem trenutku ne vidiš izhoda, pa vendar je, in sicer ta, da jo preboliš. Kar nekaj nas je takih, ki smo že šli tudi čez te faze. Sicer pa je najbrž že vsak izmed nas že kdaj preboleval nesrečno ljubezen. Jaz sem tudi mislila, da ne bom nikoli več srečna, pa sem se na srečo zmotila. Pa še nekaj: druge osebe ne moreš prisiliti, da bo s tabo, če ta oseba ne čuti več tako kot je to čutila v preteklosti. To je življenje in tega se moramo zavedati in iti naprej. Na začetku ni lahko, pa vendar sčasoma bolečina zbledi. Srečno! rozicodam
Prijavljen
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 839

« Odgovori #21 dne:: torek, 23. marec 2010 ura: 10:32 »

Arwen povej je po tvojem mnenju sploh premislila o koncu z nama? Zakaj se je že dva dneva kasneje vrnila v zvezo v kateri je bila nesrečna? Zakaj je samo hitro zbežala, če me je imela še par dni nazaj najraje? Vem pa kaj je potrebno naresti s mojim življenjem... končati Cry

Zakaj se je vrnila v prejšnjo zvezo ? Zato, ker je neuravnovešena, ne ve sploh kaj hoče od življenja, koga hoče,... totalno zmedena pupa.

In nesrečnež....vsaj glede tega, da se je vsak dan videvala z bivšim v službi, ko sta bila spet skupaj, no...lahko rečem, da bi tudi jaz bila negotova oz. ljubosumna.
In konec koncev se je tvoja negotovost glede tega izkazala za upravičeno - sedaj je spet pri njemu, bivšemu.

Na srečo nisem bila nikoli v tvoji koži, vendar mislim, da bi po vsej vajini kolobociji enkrat skupaj, potem narazen,. itd... bilo najbolje, da jo poskusiš čimprej črtati iz svojega življenja. Vem, da ti je to ta moment nemogoče, a počasi se daleč pride.
Preveč bolečine in trpljenja ti povzroča zveza s to punco.
Prepričana sem, da nekje nekoč srečaš drugo, s katero bosta čist lepo vozila, brez takih hudih pretresov.

Če ti je hudo....tukaj smo zate  rozicodam .... in nikar več ne razmišljaj o koncu življenje  ne, sedaj si v najlepših letih .... vse je še pred teboj, veš koliko lepih, čarobnih stvari te še čaka  Smiley !

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
Modrina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 14

« Odgovori #22 dne:: torek, 23. marec 2010 ura: 15:48 »

bodi to kar si, ker imaš vso pravico, ne opravičuj se in ne spreminjaj se.

Enostavno moraš pozabit na njo, ker...

Modrina:
Kaj zdej? Naj bo "to kar je" al naj se spremeni in "pozabi" na njo?

Yang, po tvojem se mora človek spremenit, da lahko kaj pozabi! Ne razumem. Pozabiti kaj,  je miselni proces, ki se ga doseže s pomočjo moči uma in misli in nima nobene povezave z spreminjanjem. Je pa res, da sem se narobe izrazil, ker sem rekel naj jo "pozabi". Pozabiti nikoli ne moreš, vse ostane v podzavesti. Saj veš kaj pravijo, ne moreš pozabiti lahko pa preboliš.
LP
Prijavljen
Yang
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 318

« Odgovori #23 dne:: torek, 23. marec 2010 ura: 16:51 »

Modrina, Problem vidim v tem:
"Bodi to kar si" pomeni nekako to, da ostane še naprej nesrečnež, ki mu brez nje ni za živeti, ker "ene in edine" nima in in ostaja brez svojega smisla življenja in nima več za kaj živeti...

Problem, je da noče je pozabiti, da je noče preboleti, ker hoče samo eno: njo in to za vsako ceno!
Torej ne more še naprej ostajati "to kar je" in se mora spremeniti, da "postane to kar je".
« Zadnje urejanje: torek, 23. marec 2010 ura: 17:05 od Yang » Prijavljen

You can't control how you feel, only what you do about it.
Modrina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 14

« Odgovori #24 dne:: torek, 23. marec 2010 ura: 19:21 »

Vidim, da se nisva razumela  Smiley

S tem, ko sem rekel: " ostani to kar si " , nisem mislil na to, da ostane nesrečnež in da še naprej trpi tako kot do zdaj. Ne to vzeti dobesedno. Nisem mislil na njegovo doživljanje situacij ampak kot na človeka. Ne vem, mogoče se motim ampak meni se zdi ne-srečnež čist OK fant.

Če je nekdo vzrok za tvoje bolčine potem ni pravi zate. Upam, da boš to čimprej spoznal.
LP
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #25 dne:: torek, 23. marec 2010 ura: 21:47 »

Modrina, oprosti, ker sem te nazivala kot žensko, sem bila namreč v to prepričana. zardevam

Če je nekdo vzrok za tvoje bolčine potem ni pravi zate. Upam, da boš to čimprej spoznal.
S tem se pa strinjam oz. jaz bi napisala tako, da pač nista za skupaj. Jaz se tukaj ne bi opredeljevala o krivdi, ampak bolj o tem, da je pač njun čas potekel. Vem, da je ob koncu zveze težko to sprejeti, pa vendar se moramo zavedati, da so vse stvari minljive, in sicer tudi ljubezni, za katere menimo, da so neskončne in se nikoli ne bodo končale. Sicer pa, najbrž gre velika večina s takim zavedanjem v zvezo in tako tudi res čuti na začetku zveze. Smiley
Prijavljen
vesnav
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.048

« Odgovori #26 dne:: sreda, 24. marec 2010 ura: 10:02 »

Ja, vse to....

Upam, da se kaj javi.
Prijavljen
matheu__
gost
« Odgovori #27 dne:: sreda, 24. marec 2010 ura: 11:09 »

Citiraj

Rad bi vidu bolestnega ljubosumneža k se bo izreku za bolestnega  Smiley

Citiraj
S tem se pa strinjam oz. jaz bi napisala tako, da pač nista za skupaj. Jaz se tukaj ne bi opredeljevala o krivdi, ampak bolj o tem, da je pač njun čas potekel.

Ma ta "nisva za skupi, noben ni nič kriv" ZEN odnos nam moškim v takih situacijah malo ali nič ne pomaga. Na žensko je fajn bit jezen, dobit sto napak na njej, zapalt vse spomine, zbrisat vse njene tel številke in it s kolegom na pivo. Več kot se družiš v tem času, prej bo kriza mimo.

Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.290

vsi smo orli

« Odgovori #28 dne:: sreda, 24. marec 2010 ura: 11:11 »

Citiraj

Rad bi vidu bolestnega ljubosumneža k se bo izreku za bolestnega  Smiley

težka bo
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: sreda, 24. marec 2010 ura: 11:43 »

Citiraj
S tem se pa strinjam oz. jaz bi napisala tako, da pač nista za skupaj. Jaz se tukaj ne bi opredeljevala o krivdi, ampak bolj o tem, da je pač njun čas potekel.
Ma ta "nisva za skupi, noben ni nič kriv" ZEN odnos nam moškim v takih situacijah malo ali nič ne pomaga. Na žensko je fajn bit jezen, dobit sto napak na njej, zapalt vse spomine, zbrisat vse njene tel številke in it s kolegom na pivo. Več kot se družiš v tem času, prej bo kriza mimo.
Meni osebno je ravno ta pogled pomagal, da sem splavala na površje. Seveda sem mogla iti čez faze na tone solz in čez faze jeze in tudi sovraštva. Potem pa sem obstala na mestu in se nikakor premaknila. Ravno ta pogled je mene potem premaknil naprej. Vendar je to moja izkušnja, ki ni nujno, da bi še komu drugemu pomagala, meni osebno je ogromno. pomezik

Nesrečnež, javi se nam kaj. rozicodam
Prijavljen
nesrečnež
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7

« Odgovori #30 dne:: petek, 26. marec 2010 ura: 08:42 »

Vidim da ste se mal razpisal v času kar me ni bilo...kaj naj se javljam če je pa stvar še vedno ista oziroma še slabša? Ne da se mi več, dovolj imam te psihiatrične bolnišnice in vseh tablet. Kljub valdoxanu in delanju na sebi se počutim kot kup gnoja. Edina razlika odkar jemljem AD je to da lahko na dan spim po 15 ur in več...In ko se začnem malo pobirat po vsem tem sranju mi more pred 5 dnevi pisati SMSe kako sem kaj, kaj počnem, če sem vesel ker je opravila izpit...da ji je hudo zaradi vsega, ker je res upala da nama uspe, da je v zdajšnji zvezi nesrečna...In ko sem jo včeraj poslal v 3 p..... materne, da če ne misli se vzeti v roke in če ji je tako hudo po meni naj me vzame nazaj ali pa naj izgine iz mojega življenja je bilo vse narobe. Kako sem lahko tak, da je ne bom več poznal, da se bom obrnil stran ko jo bom zagledal. Z mano ji je bilo težko vendar je bila vsaj srečna sedaj me bo pa morilo, da je nesrečna in spet ni spanja. Zakaj ni počakal z smsi vsej do naslednjega tedna, ne pa da me bo jutri na rojstni dan vse morilo? naj se vrne...
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #31 dne:: petek, 26. marec 2010 ura: 08:46 »

mi more pred 5 dnevi pisati SMSe kako sem kaj, kaj počnem, če sem vesel ker je opravila izpit...da ji je hudo zaradi vsega, ker je res upala da nama uspe, da je v zdajšnji zvezi nesrečna...In ko sem jo včeraj poslal v 3 p..... materne, da če ne misli se vzeti v roke in če ji je tako hudo po meni naj me vzame nazaj ali pa naj izgine iz mojega življenja je bilo vse narobe. Kako sem lahko tak, da je ne bom več poznal, da se bom obrnil stran ko jo bom zagledal.

tole je pa ena čudna čustvena manipulacija... jaz bi rekla: zamenjaj tel. št. in jo daj ad acta. ter daj priliko samemu sebi, dovoli času, da zaceli rane, poskušaj s psihoterapijo si pomagat, pa s sprehodi, z branjem... pridruži se skupini za samopomoč...

ne pa da me bo jutri na rojstni dan vse morilo?

privošči si izlet pa dobro kosilo in/ali večerjo  rozicodam
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #32 dne:: petek, 26. marec 2010 ura: 08:56 »

Jaz bi na tvojem mestu prekinila vse stike z njo. Edino tako boš lahko začel proces prebolevanja. Ona pa mora upoštevati tvojo zahtevo. Ti se pa potem tudi drži tega, saj boš v prihodnosti še želel komunicirati z njo, pa vendar je to samo podaljševanje agonije. Vem o čem pišem. Zadevo res dokončaj in sčasoma jo boš prebolel; na tak način kot si nam ga danes opisal, pa vsekakor ne. nehvala

Drži se! rozicodam
Prijavljen
vesnav
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.048

« Odgovori #33 dne:: ponedeljek, 29. marec 2010 ura: 08:35 »

Vse najboljše za rojstni dan!
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #34 dne:: ponedeljek, 29. marec 2010 ura: 08:59 »

Vse najboljše  rozicodam
Prijavljen

Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.375

« Odgovori #35 dne:: ponedeljek, 29. marec 2010 ura: 10:00 »

In ko sem jo včeraj poslal v 3 p..... materne
Prav si naredil Smiley.

Se strinjam z ostalimi; na tvojem mestu bi tudi jaz prekinila vse stike z njo, vsaj za toliko časa, da se pobereš. Ne bi odgovarjala na klice, brisala SMSe brez da bi jih prebrala, itd.. Ona bi morala tvojo odločitev spoštovati. Vendar pa se verjetno tudi čuti krivo, ker noče, da trpiš zaradi nje, mogoče se celo boji, da si boš kaj naredil? Vsekakor ni prijeten občutek, ko nam nekdo pove, da je samo od nas odvisna njegova sreča ali celo življenje. Ni fer do osebe, ki smo ji naprtili odgovornost za našo srečo, še posebej, če ima oseba zase druge načrte. To je neke vrste čustveno izsiljevanje.

Drugače pa...ja. Prebolevanje boli. Zelo boli. Takrat smo prepričani, da za nas ni druge osebe na tem svetu, da ne bomo nikdar več srečni in tako naprej. Važno je, da se zavedaš, da bodo te stvari minile. Preden vstopiš v naslednjo zvezo pa je vseeno dobro, če vir sreče najdeš v sebi, ne da je vse odvisno od druge osebe, ker, kot že rečeno, ni fer do nje, tebe pa (očitno) onesrečuje.

To, da ona ostaja v zvezi kjer je nesrečna pa ni tvoj problem, ampak kaže na to, da ima tudi ona kak problem, ki bi ga bilo dobro predelati preden se poda v novo zvezo...

Želim ti, da bi jo čim lažje in čim bolj temeljito prebolel.
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Presenecen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #36 dne:: ponedeljek, 29. marec 2010 ura: 22:01 »

Ne vem, če mi bo uspelo odgovoriti oz povedat točno to kar mislim.

Imam okoli 40 let, torej nekaj več izkušenj in naj ti že kar na začetku povem, da gledaš na stvari precej trivialno (trapasto - vendar ne v slabem pomenu!). Kaj to pomeni? Tudi sam sem v rani mladosti doživljal močne in tragične zaljubljenosti. Moj obrambni mehanizem proti žalosti tedaj je bilo opazovanje samega sebe - kaj me je vodilo v žalost in kakšni so pravi razlogi.

Najprej sem pometel pred svojim pragom in  ugotovil, da sem verjetno tudi sam "marsikatero" deklico pustil na cedilu.

Z leti sem spoznal kaj je ta presežna vrednost, da nekoga tako neskončno usodno buhaha ljubiš. A k  iskanju odgovorov me je vednio vodila želja, da premagam lastno bolečino, in spoznam kaj se z menoj dogaja.

- to ni nič drugega, kot da se ti ta oseba zna vsest v dušo, napolnit praznino na tistih področjih, kjer ne znaš poskrbet sam zase (samozavest, morda ona lažje vzpostavlja prijateljske odnose, morda razume nekatere tvoje probleme, je morda prijazna do tebe, starši pa tte non stop nekaj ponižujejo, ti daje občutek vrednosti...). Posledično pa se ti "zaljubiš", kar pa je daleč od prave ljubezni, kot le kaj( no , ne povsem Smiley)

Po drugi strani tudi nje ne bi ocenjeval negativno. Želi se vrniti k tebi, pa jo spet nekaj odbije. Zdi se mi, da pač potrebuje fanta, saj nihče ni rad sam, in potrebuje navidezen občutek "varnosti", ko pa se ponovno zbližata jo določene negativne zadeve zopet odbijejo. Morda ji ne znaš dat tega kar ona zna dati tebi.

Predlagam, da poizkušaš vzpostaviti bolj samozavesten odnos do samega sebe. Skratka, da malo ozavestiš svoje življenje in postaviš stvari v svoji glavi na svoje mesto. Če se ne znajdeš sam, oziroma ne razumeš točno kaj govorim, poizkusi najti pomoč izkušenega človeka, psihologa, le raznih šarlatanov se pazi, da ti še bolj ne zmešajo glave. Dokler se razumsko ne boš dokopal do tega kaj se dogaja s teboj, tudi te deklice  ne boš znal osrečit, tko da postavi iskanje sebe na prvo mesto.

Kar se tiče depresije, o njej, vzrokih, ne vem dovolj, sanja se mi, da je to kao porušeno kemično ravnotežje v možganih, predvsem gre za pomanjkljivo izločanje ali absorbiranje nekega hormona. Obstajajo tablete, jemanje ne povzroča odvisnosti, je pa res, da začnejo delovat šele po nekaj tednih.

Tudi ne vem, koliko je depresija podobna psihičnim stiskam, oz ne vem kaj imaš ti. Se pa pri depresiji pojavljajo razne anksioznosti, občutki tesnobe, panični napadi, tudi kaj hujšega!, le zavedat se je treba, da je to le kemijska zmešnjava v naši glavi in da je ozdravljiva...

Vsekakor pa je misel na samomor zaradi nesrečne ljubezni za nekoga, in verjamem tudi zate, resna stiska,  v resnici in ko si človek to razumsko razloži pa zadeva, ki se ji boš kasneje le nasmejal. Wink Pa pogumno.
Prijavljen
vana
Druge motnje
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« Odgovori #37 dne:: torek, 30. marec 2010 ura: 07:01 »

Ej, dragi nesrečmež!
Dala mi srečo, vzela mi srečo!
Dala mi hrano, vzela mi hrano!
Dala mi tablete, vzela mi tablete!
Dala mi knjigo, vzela mi knjigo!
Dala mi pogovor, vzela mi pogovor!
Dala mi bolnico, vzela mi bolnico!
Ne vem, kje si ti? Morda stojiš na tem svetu in čakaš, da ti ljudje dajejo in jemljejo? Punca, ki ti je dala srečo in ti jo seveda vzela, nima s tvojim počutjem in tvojimi čustvi popolnoma nič! Je izven tvojega okvira. O tem, kaj ti je vzela in kaj dala, fantaziraš samo ti. Vsedi se pred ogledalo in se vprašaj, kdo si. Statist ali osebnost. Če se odločiš za statista, potem stoj in čakaj in trpi. Če se odločiš za osebnost, potem pa lahko kaj spremeniš. Z britvico si bil samo statist. Morda si čakal njo, da ti reče:"Zareži!" Ali bi zarezal? Morda pa se je v tistem trenutku le pokazal delček tvoje osebnosti, ker nisi zarezal.  :oki:Samomor ni trenutek trezne odločitve, ampak je trenutek obupa, ko nisi sposoben razmišljati trezno in se zavedati posledic. Si se tisti trenutek zavedal posledic rezanja? Si, ker nisi zarezal. V tistem trenutku si se odločil zase in si postavil njo na drugo mesto! Torej si jo bil sposoben postaviti na drugo mesto! Morda ti ustreza biti žrtev. V redu. Toda usmiljenje okolice je zelo kratkotrajno. Ljudje na tem forumu te bodo tolažili in te spodbujali morda mesec dni, potem se bodo pa naveličali tvojega jamranja in bodo zavpili."Odloči se za nekaj!" Res je. Odloči se. Če si si všeč v vlogi žrtve, potem bodi žrtev in sprejmi posledice svojega delovanja. Sem žrtev in nihče na tem svetu mi ne more pomagati, ker JAZ sem žrtev in hočem ostati žrtev. Pustite me, JAAAAAAZ sem  žrtev. Vzeeeela mi je srečo! Potem ti ni pomoči, tudi bolnica ti ne bo pomagala. Ostal boš večna žrtev. Lahko se pa pogledaš v ogledalo in si rečeš:"Nisem žrtev." Prizadelo me je, ker nisem ostal z njo do konca življenja, ampak to se v življenju dogaja. Ljudje prihajajo in odhajajo. Ljudje umirajo v nesrečah, v bolnicah. Joj, koliko ljudi se mora soočiti s trajno izgubo najdražjih? Tudi sam se se moral. Pa sem preživel. Tam zunaj je življenje. Tam so drevesa, travniki, sonce, veter. Grem ven, na sprehod, da bom občutil veter v laseh. Šel bom k zdravniku, da mi bo pomagal. Jedel bom zdravila in počasi bom prebolel. Spoznal bom, da sem za svoje počutje odgovoren sam. SAM sprejemam odločitve. Pustil bom punco naj živi naprej s svojimi problemi. Ker sem v bistvu nasedel njeni neodločnosti. Tudi ona ne ve kaj bi rada. Ravno tako ima probleme kot jaz. Če bo tako nadaljevala, bo tudi sama vedno žrtev nesrečnih ljubezni. JAZ pa nočem biti žrtev. Hočem čutiti veter v laseh, hočem, hočem, hočem ..... biti zadovoljen s svojim življenjem. Poskusi razmišljati v tej smeri. Odločitev pa je vedno tvoja. Sam si si dal srečo in sam si si jo vzel. Kaj pa v bistvu sploh je sreča? Medijski produkt? Trend? Sama ne iščem sreče, ker ne obstaja. Obstajajo drobni trenutki, ki so mi všeč. Takrat se dobro počutim in nič več. Smisel življenja je, da se dobro počutiš. Da pa iščeš srečo? Ne vem, kje jo lahko najdeš? Pod mizo, v stranišču, pod posteljo, v trgovini? Nimam pojma. Tudi ne vem, kako izgleda. Vem samo, kako izgledajo trenutki življenja. Trenutek ležanja v travi, trenutek kopanja v morju, trenutek, ko mi odleže, ko se polulam, trenutek dobrega kosila, trenutek samosti, trenutek sama s sabo, trenutek joka, žalosti, jeze, trenutek hrabrosti, trenutek odločitve. Ne vem, koliko sem ti s tem pismom pomagala. Bil je trenutek jutranje kave in branja foruma in trenutek prebliska, da bi nesrečnežu morda lahko pomagala s svojim razmišljanjem. Morda bo pa pogledal na življenje z druge strani. Ne vem. Se bo sam odločil. Pošiljam ti en velik objem in upam, da ti bo ta trenutek prijeten. Lep pozdrav Vana
Prijavljen
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 839

« Odgovori #38 dne:: torek, 30. marec 2010 ura: 10:28 »

...In ko sem jo včeraj poslal v 3 p..... materne, ....

Bravo nesrečnež  clap ... evo, napredek  pomezik ... res, nujno zamenjaj telefonsko, čimprej jo absolutno skenslaj iz svojega življenja....ker ta ženska je res  Shocked 010 ...uničuje te  Angry .

Želim ti čimprejšnje okrevanje  rozicodam !
« Zadnje urejanje: torek, 30. marec 2010 ura: 10:32 od Kristy » Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
a*n*a
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 101

« Odgovori #39 dne:: torek, 30. marec 2010 ura: 19:56 »

Vana čudovito si napisala nesrečnežu, mislim da imaš veliko izkušenj na tem področju, tudi jaz bi potrebovala kakšen tvoj nasvet.
nap. pozabit ljbezen iz pred 20 let
imaš kakšen nasvet
Prijavljen
Strani: 1 [2] 3   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar