Pozdravlejni!Ze nekaj casa prebiram vas forum samo sem se komaj zdaj opugumil da napisem nekaj o mojih tezavah.In sicer stvar je taka, da imam zelo hude probleme s spanjem

.Ta tezava traja ze okoli 10 mesecev prej nikoli nisem imel tezav s spanjem, in sem lahko spal tudi po 12 ur na dan, in biu se kr zaspan sedaj pa glih obratno.Tezava se mi je zacela pojavljati pred priblizno dest mesecev pre tem se biu brezposeln in vecinoma casa sem prezivel pred racunalnikom, in skoraj nic nisem hodil ven iz hise, in tako sem se navadil. da se zacel hodiiti sapti vedno pozneje najprej ob 2eh potem ob 3eh potem ob 5ih in potem ze ob sedni ali osmi uri ,ker prej nisem mogel zaspati.Takrat sem lahko spal cele dneve,in pa sem biu se kr zaspan no,in potem je prisel cas ko sem si nasel sluzbo,in sicer delo na švedskem preko ene slovenske firme ki postavlja sotore.Takrat pa se je vse zacelo tisto noc preden sem sel na letalo sem spal samo 1uro ker sem bil seveda navajen hoditi pozneje spati malo sem bil pa tudi nervozen zaradi leta in vsega tega.Ta cas je bilo tam zelo toplo in skoraj ni bilo teme mogoce kake dve tri ure,in je bilo zelo tezko zaspati ker, ni bilo skoraj nic teme tisti teden sem prezivel 3 ali 4 noci brez spanca sploh nisem bil zaspan ne utrujen pa ceprav smo delali fizicno na soncu po 12 ur in vec zelo me je bilo strah ,da bom umru ali da se mi bo kaj naredilo ,ker tako malo spim,srce mi je zelo bilo in tezko sem dihal v mislih sem imel samo to da se bo nekaj hudega zgodilo utrip srca ko sem se zvecer ulegel v posteljo sem cutil po celem telsu ,kar mi je se dodatno otezevalo ,da zaspim v tem casu sem potem obiskal bolnico ,ker nisem vedal kaj naj storim tam sem dobil uspavalne tablete in tisti vecer sem jo potem uzel in sem lahko zaspal potem se mi je spanje uredilo in sem kar nekaj casa spal vredu ,in sem ze mislil ,da bo vse vredu tudi sekiral se nisem vec.Tezave s spanjem pa so se zacele ponovno ponavljati dostikrat se je zgodilo da nisem spal po 2,3 dni pa nisem bil nic zaspan in utrujen kar mi je bilo zelo cudno hkrati pa me je bilo strah ker se mi to ni zdelo normalno ker sem vedel da moje telo potrebuje spanec.Bom malo skrajsal zgodbo ker sem se malo prevec razpisal sedaj sem doma nazaj v sloveniji ,in moj spanec je zelo slab cisto imam unicen bioritem spim zelo malo so dnevi ko spim malo bolje in dlje casa in dnevi ko spim zelo malo teh je kar dosti.Stvar ki pa me najbolj muci, in mi je najbolj cudna je ta, da nisem nikoli zaspan in sploh ne obcutim vec zaspanosti ,in tudi to da nisem nikoli utrujen pocutim se cisto normalno kot da bi normalno spal in bil spocit,in glede tega me je najbolj strah,ker samo cakam trenutek ko me bo vrglo po tleh in se nebom vec zbudil,ker vem da s tako malo spanca nevem ce lahko zivis.Kaj se torej dogaja z mano?odkod dobivam energijo?Res nevem vec kaj naj naredim ker uspavalnih tablet res nocem jemati