FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 08:30

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: depresija  (Prebrano 413 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
skaza
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: ponedeljek, 22. februar 2010 ura: 22:05 »

Stara sem 58 let, antidepresiv (citrolex) jemljem že 3 leta, vendar ni preveč učinkovit, saj še mi poleg depresije, večkrat pojavljata tesnoba in pekoč občutek po notranji strani rok in nog. Ima mogoče kdo podobne težave in kako jih rešuje? Prosim za nasvet. Hvala
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.430

« Odgovori #1 dne:: torek, 23. februar 2010 ura: 00:03 »

Živjo Skaza!

Si se mogoče kaj pogovorila s psihiatrom o tem, pa o zamenjavi ADja, mogoče še o kakšnem dodatnem zdravilu? Hodiš na kakšne psihoterapije?

Jaz sem imela pekoče bolečine vzdolž celega telesa od vrha glave pa do podplatov in v samem telesu, pa še morje drugih bolečin in težav. Jemljem Citalon 20mg že leto in pol in sem dobro. Na začetku mi je pomagal tudi Antipsihotik Eglonyl, pa sem ga opustila, ker sem se preveč zredila. Poleg depresije sem hudo anksiozna in imam panične napade, oz. je sedaj stanje zelo dobro in zaenkrat že par mesecev nimam težav.

Svetujem ti ponoven posvet s psihiatrom in če je možno, da se vključiš še v kakšno skupino za samopomoč, poiščeš psihoterapevta, se veliko družiš, bereš, hodiš v naravo, sproščaš.....

Vse dobro rozicodam
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar