Ima še kdo izkušnjo iz bližnje ali daljne preteklosti,ki je tako trdno kljuvajoče zasidrana v srcu,da vam ob vsaki stvari/objektu/osebi ali česarkoli sproži flashback?
Jaz jih imam kar nekaj,pa me zanima ali so to samo nepredelane/potlačene travme iz otroštva,za katere niti ne vem,kako jih reševat.
Vsekakor sem pa presenečen,kako dobro sem si te stvari zapomnil-besede,dejanja,barve.....
Hey tastar,
Podzavest potlači travmatične dogodke, in prej al slej pridejo na plano,
preklet dobr vem kako ti je, sam sem šu čez to pred leti . . . . ( Nočne more, nespečnost itd . . . )
Zadevo sem rešil tko, da sem aktivno začel razmišljati, kaj mi sanje sporočajo, sem zbezal spomine na plano, jih sprejel, vzel kot del preteklosti in šu naprej z življenjem, brez oziranja v preteklost, edino kar sem vzel z sabo, so bile izkušnje za prihodnost . . . . Pozab na tablete, in podobne "bergle", stvari moraš sam prit do dna, se z temi spomini soočiti, pogledati "strahovom" v oči, in izginili bodo . . . Ni lahko, sam se pa splača, ker se potem počutiš lažjega, bogatejšega, močnejšega, in če imaš PRIJATELJA ki te res posluša, razume, in ti stoji ob strani, se obrni nanj . . . . Profesionalna pomoč in tablete, naj ti bo zadnji izhod v sili, ker ko si enkrat na kemiji . . . . je konc, se je še težje izkopat iz vsega skupaj, ker nič ni razrešeno, samo potlačeno . . . .

Dejstvo pa je, da si veliko naredu že zdaj, saj si spregovoril o tem, in se boriš proti temu, tko da v bistvu, najtežje je že za tabo, ker prvo kar marsikdo ni sposobn narest, je priznat samemu sebi, da je dejansko "nekaj" kar je IZZIV - - ( Vse preveč folka govori o problemih, problem gor, problem dol- - - ma kšni problemi, so samo večji in manjši življenski izzivi, beseda problem, ma že v štartu negativni prizvok, je beseda z negativno energijo, ki dejansko človeka tišči dol )
Komot se lahko obrneš na mene, če želiš, kaj veš mogoče pa ti lahko tud jst kaj pametnega svetujem

Srečno
David