FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 11:43

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: moja bolezen in moj otrok  (Prebrano 3098 krat)
kleopatra
gost
« dne:: četrtek, 11. februar 2010 ura: 09:33 »

Mixon,vse kar si napisala imaš prav...a pri mojem primeru je malce drugačen..Sinu sem razložila vse kar sama vem o depresiji...ko me je sam vprašal...A nemočen ni,saj me je enkrat močno udaril...
Prijavljen
mixon
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 74

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 11. februar 2010 ura: 10:49 »

Pozdravljena!
 Nisem mislila fizično nemočen. Mislila sem nemočen v smislu da bi  ti pomagal da ,, ozdraviš,,. Ljudje, še posebej otroci, težko lahko razumejo kaj se dogaja v naših glavah in zakaj npr. nismo zmožni iti niti v trgovino Cry
 Govorim ti iz lastnih izkušenj, veliko sem dala čez,in moji so velikokrat bili jezni na mene,ker enostavno niso razumeli kaj se dogaja z mano in edino na takšen način so mi znali pokazati da jim je teško zaradi mene i da ne vejo kako naj mi pomagajo jok
 Mislim na tebe
Prijavljen
kleopatra
gost
« Odgovori #2 dne:: četrtek, 11. februar 2010 ura: 12:22 »

Že 20 let se zdravim,poskusila sem vse možne terapije...in sem utrujena...ne morem več...na podnu sem...zdravnice ni...jaz pa kar tablete goltam...ker ne vidim izhoda...sin je polnoleten...me ne potrebuje več...sploh ne tako kot sem...nimam nikogar....s sorodniki nobenih stikov,ker sem bila zlorabljena...in sem pobegnila od doma pri 14-ih...nimam razloga za življenje...
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 11. februar 2010 ura: 12:27 »

Kleopatra, vem(o), poznam(o) tvojo zgodbo... in verjamem, da je težko, pa vseeno... kot sem danes 1x že rekla, imam občutek, da si bolj ali manj na istem mestu že ves čas, od samega začetka, kar si se javila na forumu, ...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
kleopatra
gost
« Odgovori #4 dne:: četrtek, 11. februar 2010 ura: 12:34 »

zato sem pa resnično utrujena...od takega lajfe..tablete pa me otopijo...in potem ležim v postelji...vegetiram...lani sem enkrat preveč vzela,sem bila v komi...pa nobene svetlobe ni bilo...
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 11. februar 2010 ura: 12:38 »

da bi se pa premaknila z mesta, pa ne? kako pa kaj slikanje? pa knjiga, o kateri si govorila? ...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Daisy
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 264

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 11. februar 2010 ura: 13:36 »

Kleopatra,

res imaš za sabo ogromno neuspešnih terapij, ampak pravo diagnozo so ti postavili šele pred kratkim.
Poiskati pravi "koktejl" zdravil je včasih dolgotrajen proces. Ko pa se boš bolje počutila, je pa še vedno veliko možnosti, ki jih imaš na razpolago (nov psihiater, delavnice za BMR, klub BP, psihoterapija za BMR,...).

Če je nevzdržno, pokliči:

Urgentna psihiatrična ambulanta
Poliklinika, hodnik E, 2 nadstropje
01 4344518

Enota za krizne intervencije (bivši PHP)
Zaloška 29, Ljubljana
01 587 49 18

Pazi nase!

Objem!  rozicodam
Prijavljen
shinegirl
gost
« Odgovori #7 dne:: petek, 12. februar 2010 ura: 19:28 »

razalog vedno obstaja, nihče ni nepogrešljiv! moč moraš najti globoko v svojem telesu, edino to ti pomaga
sin te še vedno potrebuje, verjamem, da so ljudje, katerim dosti pomeniš
ko se zdi vse najhujše ni tako jok
Prijavljen
kleopatra
gost
« Odgovori #8 dne:: torek, 16. februar 2010 ura: 13:14 »

citiram mnenje od dr.Martine Tomori:
-Čustveno neuravnovešena osebnostna motnja
-Osebnostna motenost,ki je pri njej že TRAJNA!
-obe motnji-tako osebnostna kot zasvojenost-sta pri njej že zelo intenzivno razviti.Tudi redna,zelo pogostain praktično vedno dosegljiva psihiatrična ambulantna obravnava njenega temeljnega duševnega stanja bistveno ne izboljšuje več,pač pa le do neke mere blaži skrajnosti njenega vedenja...

Tko,zdej pa razmišljam,da se nima smisla več zdravit...KAJ ME ČAKA?Huh??
Prijavljen
kleopatra
gost
« Odgovori #9 dne:: sreda, 17. februar 2010 ura: 10:55 »

Pročakovala sem pomoč forumašev na moji poti do ozdravitve...Želim si a malo pomoči bi pa prav prišlo...Umaknila sem litij...ne vzamem ga več niti pod razno...Zdaj bi pa druge rada nehala,pa ne ven katere bi bilo najbolje...lirica,paroxat...čist nazadnje pa helex...
Lep dan želim vsem...
Prijavljen
jona
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 87

« Odgovori #10 dne:: sreda, 17. februar 2010 ura: 14:24 »

Kleopatra, žal nisem spremljala začetka tvoje zgodbe. Kako dolgo že traja? Od kdaj ne gre na bolje?
Prijavljen
kleopatra
gost
« Odgovori #11 dne:: sreda, 17. februar 2010 ura: 18:15 »

že 20 treja...
Prijavljen
kleopatra
gost
« Odgovori #12 dne:: četrtek, 18. februar 2010 ura: 10:19 »

da bi se pa premaknila z mesta, pa ne? kako pa kaj slikanje? pa knjiga, o kateri si govorila? ...

slikam,knjiga se pa dela..je ne pišem jaz...ampak ena ženska...ki mi pomaga...
Prijavljen
mixon
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 74

« Odgovori #13 dne:: četrtek, 18. februar 2010 ura: 13:26 »

To je pa lepo slišati rozicodam
Prijavljen
vista66
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 297

« Odgovori #14 dne:: sobota, 27. februar 2010 ura: 09:54 »

Kleopatra...

samo zdravila in psihiatri so premalo...rabiš še veliko drugega..najbolj mi je padlo v oči, da si bila zlorabljena..si te zlorabe predelovala s psihoterapevtom ali samo s to osebo, ki piše knjigo o tebi?

Pisanje, govorjenje o tem..je zdravilno...a zdravila je treba dozirati pravilno...ne sme se vzeti preveč prekmalu...

sedim tu že pet minut in razmišljam, kaj in kako...kaj je prava pot iz tega..o potrditvah, o potrebnosti drugim, o knjigah o zlorabah, ...

enotnega recepta ni...meni najbolj pomaga skupina za samopomoč, ki mi je edini socialni stik, ki mu lahko povem tudi kaj slabega o sebi...da dam ven, kar me teži,...v teh nekaj letih, kar delam na sebi, sem se tudi veliko naučila .. pride prav na vsakem koraku .. vsako okrevanje traja .. ne stremimo k popolnosti, temveč izboljšanju..
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar