|
Koki
|
 |
« dne:: petek, 05. februar 2010 ura: 20:25 » |
|
Živjo, prijatelji, poslala sem vam sporočila za srečanje. Upam, da se bomo srečali.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #1 dne:: petek, 05. februar 2010 ura: 20:29 » |
|
Ooo Koki, kako si kaj? Am glede srečanja zase nevem, ker se spet slabše počutim in nevem, če bom zmožen km it. Uglavnem mal povej, kako ti kej gre... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Koki
|
 |
« Odgovori #2 dne:: petek, 05. februar 2010 ura: 21:21 » |
|
Živjo, Onix.
Jaz sem v redu, zdravila so prijela, misli ni, sem polno zaposlena (služba, pa še popoldansko delo, pa sinček). Joj, kako pa to, da si spet slabše? Mogoče imaš premalo dozo zdravil (meni je, kot veš, pomagala šele zelo visoka doza - asentra 500, kventiax 800). Blo bi dober, če bi šel na pregled k Dernovškovi, ona res obvlada. Kaj pa ti kaj počneš? Blo bi fajn, če bi se lahk srečali. Drži se.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mixon
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 75
|
 |
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 07. februar 2010 ura: 15:04 » |
|
Dragi Onix, pred kratkim sem se vam pridružiila na tem forumu, drugače pa že izkušena okm-jevka. In toliko si na mene pozitivno vplival, tako mlad z toliko volje in pozitivizma.  Prav žalostna sem ker se ne počutiš dobro  Tudi sama grem skozi menjavo zdravil in kar dobro ,,kriziram,,. Želim ti da čimprej vrneš vero v sebe ! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 08. februar 2010 ura: 11:13 » |
|
Hvala Mixon  Upam, da bo tebi tudi kmalu bolje!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Koki
|
 |
« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 08. februar 2010 ura: 20:57 » |
|
Onix, kako si? Upam, da si že bolje. Kaj počneš?
Glede srečanja bi bila zelo vesela, če bi se lahk srečali, a ni odziva. Ne vem, a himiko, noelle ... ne hodijo kaj gor? Razumem te, nič ne silim, sem pač misnla, da bi blo fajn se srečat. Upam, da ti bo kmalu bolje. Če si pripravljen se srečat, bi se lahk tut v Kranju, če ti je lažje, če pa ne moreš, pa tudi razumem. Želim ti čimprejšnje boljše počutje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #6 dne:: torek, 09. februar 2010 ura: 12:44 » |
|
Hey Koki, hvala ti za skrb  . Sm že mejhn bolš, ampak za srečanje bi pa res raj vidu, da se zmenimo enkrat, ko bom mel boljše obdobje... Himiko je pomoje zbrisala profil, Noelle je pa tud zelo mal tukej gor. No sej se slišimo, enkrat se bomo že zmenil, da se dobimo!  Drži se še naprej Koki, ful sm vesel, da ti gre dobro  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #7 dne:: torek, 09. februar 2010 ura: 14:23 » |
|
če prav vidim, se je Himiko nazadnje javila 2. februarja...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
mixon
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #8 dne:: torek, 09. februar 2010 ura: 14:25 » |
|
a jaz lahko nekaj vprašam ? to je srečanje ljudi z okm? samo stari člani? lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #9 dne:: torek, 09. februar 2010 ura: 18:43 » |
|
Mixon, ko se bomo dobili, se seveda lahko pridružiš. Ja drugače smo pa sami OKMjevci  . Ampak smo veseli, če je kakšen nov v naši družbi, tako da lahko ti sporočim, ko se bomo dogovorili ok?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #10 dne:: torek, 09. februar 2010 ura: 22:37 » |
|
Himiko je pomoje zbrisala profil, Noelle je pa tud zelo mal tukej gor. Onix, mislim, da si se zmotil in si mislil ravno obratno. Tudi meni se tako kot Arwen zdi, da je bila Himiko še aktivna, Noelle pa že dolgo ne več, vsaj pisala ni. 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: torek, 09. februar 2010 ura: 22:41 od Janja »
|
Prijavljen
|
|
|
|
mixon
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #11 dne:: sreda, 10. februar 2010 ura: 08:40 » |
|
Supper Onix  a si kaj boljše? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Gigli
|
 |
« Odgovori #12 dne:: petek, 12. februar 2010 ura: 17:06 » |
|
Ojla družba  Najprej vsem eno  . Jaz sem TAKOJ za to, da se srečamo. Vi samo povejte kje in kdaj in pridem. Lahko se pa kdaj tudi čez vikend. Onix, upam da si že kaj bolje  in da se kmalu vidimo. papa, gigli
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
vila
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 26
|
 |
« Odgovori #13 dne:: petek, 12. februar 2010 ura: 22:10 » |
|
Tudi jaz bi se pridružila... Vila 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #14 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 21:04 » |
|
Vila seveda si tudi ti dobrodošla!  Ko se zmenimo ti sporočim... Lep večer in drži se!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|