Ta članek me je tako impresioniral, da sem si dovolil kar novo temo odpreti. Lahko rečem, če bravo. Končno, da nekdo potrdi to, kar sem jaz že pred tem zagovarjal. Toliko slovenskih terapevtov, mi moramo pa Srba pripeljati.

Potem pa komentarji. Sabotaža, kaj pa drugega.

Roko v ogenj bi lahko dala, da je tip impotenten in zafrustriran. Piše nebuloze in se ponavlja, naklada o ljubezni in idealizira sebe. "Jaz" sem tisti, ki se profesionalno, pozor - profesionalno ukvarja in poučuje o ljubezni, "Jaz " sem tisti, ki o seksu ali o ljubezni vem veliko več kot drugi, "Jaz" sem tisti, ki lahko citiram kvazi strokovnjake na tem področju....
V bistvu je sam priznal, da ga je mama vzgajala v romantika in viteza - vojaka. Raje berem Braneta Kastelica in "njegove" zgodbice, kot neko strokovno nakladanje enega dr. Zorana.
Tega teksta ne bom bral, ker model sploh ne ve kaj je to ljubezen in potem kar nekaj naklada. To je jasno razvidno ze iz naslova ali pa je ta napacno postavljen.
BOLJE LJUBITI IN ŽIVETI, KOT NIKOLI LJUBITI IN UMRETI.. če tipček še ni prebolel svoje Valentine, potem sploh še ni odrasel in je pod masko psihoterapevta še vedno otrok..
Skratka wosu!
Še 100 fakultet lahko doštudira, pa ne bo razumel kaj se dogaja v človeku!
Temu pa špila. Ljubezen je spravil v tako bedni pojem, da intervjuja ne moreš brati. Daj spusti se na zemljo, si Srb, sam daj se približaj Slovencu. ne pa imbecilnemu amerikancu.
No, sledijo, recimo temu racionalni argumenti.
Prav zanimivo je, kako vsakega, ki "krneki" kritizira ta članek, zlahka umestiš v enega od opisanih vzorcev...
Nekaterim komentatorjem bi priporočil, naj raje še naprej spremljajo "sex-in-da-siti", kot pa trosijo nebuloze (če bi vsaj poskušali razumeti napisano, bi bilo to že zelo veliko), čeprav so s svojimi nervoznimi, patetičnimi izjavami sami najboljši dokaz, da tole zdravilo resnično zagreni, oz. neusmiljeno ubije vse debilne zahodne ideale, z "Božičkom", "družinsko" filmsko C-produkcijo in "Titanikom" na čelu. Za tiste, ki so se uspeli prebuditi iz kome, pa za začetek priporočam Konfucija za domače branje
V glavnem, tisti sanjači po metuljčkih v trebuhu naj kar lepo še naprej gledajo Bridges Jones, Titanik, berejo ne vem kaj... Lady...
Tisti, ki kontrira tezi v naslovu je za v peskovnik.