FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 08:03

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Psiholog v Brežicah ali okolici  (Prebrano 2177 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Andrea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: torek, 26. januar 2010 ura: 12:14 »

Pozdravljeni.
Prosila bi za kontakt psihologa v Brežicah ali okolici (Krško...)

Hvala.

Andrea
Prijavljen
kremenko
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 248

moja živika je manekenka in rada pozira

« Odgovori #1 dne:: torek, 26. januar 2010 ura: 13:29 »

Pozdravljena Andrea. Jaz sem iz Brežic. Kar zadeva psihologa oziroma psihologinjo. Ta prihaja v Zdravstveni dom Brežice na vsakih 2 tedna. Naroči te sestra v Psihiatrični ambulanti.

Če pa potrebuješ dobrega psihoterapevta pa ti tudi jaz lahko pomagam in te povežem z njim. Kontaktiraj me na ZS če te karkoli zanima. Posredujem ti tako telefonsko številko psihiatrične ambulante kot psihoterapevta, seveda pa ti pomagam tudi v kakšni drugi smeri, naprimer, če bi se želela pridružit društvu OZARA v Brežicah ali imaš kakršne koli druge želje in potrebe sem ti na voljo

Vse dobro ti želim

Zelo srečna sem, da se je našel še kdo iz mojih Brežic in iskreno upam, da se tudi v živo spoznava

Topel objem  rozicodam

Kremenko
Prijavljen
vodnarcek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 18. oktober 2010 ura: 14:46 »

Pozdravljen, Kremenko!

Tudi sam iščem psihoterapevta v Posavju. Mi mogoče lahko pomagaš s kakšnim naslovom ali telefonom.

L.p.
Prijavljen
voila
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 152

« Odgovori #3 dne:: torek, 19. oktober 2010 ura: 10:23 »

Halo, tudi jaz se javljam. Res me zanima, če je kak psihoterapevt v Posavju? Ampak prav, ne neki čira-čarati. Pozdrav!
Prijavljen
krasendan
gost
« Odgovori #4 dne:: torek, 19. oktober 2010 ura: 10:45 »

V Sevnici deluje družinski inštitut Zaupanje. Kjer omogočajo individualno, pratnesrko in družinsko terapijo. Sicer nimam podatka o izkušnjah uporabnikov. So pa kar cenovno ugodni se mi zdi.

lep pozdrav
Prijavljen
Dteja
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 13

« Odgovori #5 dne:: torek, 19. oktober 2010 ura: 15:16 »

Živjo, še ena brežičanka tukaj. Zanima me, če obstaja v Brežicah kaka skupina za samopomoč - edina, ki sem jo doslej zasledila je v NM.
SIcer mi ni čisto jasno, če potrebujem psihologa ali psihiatra, ampak pomoč definitivno potrebujem.  Cry
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.987

« Odgovori #6 dne:: torek, 19. oktober 2010 ura: 21:09 »

Dteja, mislim, da v Brežicah ni skupine za samopomoč, saj so na novomeško prišli tudi že iz Posavja.
V Novem mestu imamo skupino vsakih 14 dni in sicer od 18.00 do 20.00. Skupina je bila prejšnji petek in je zato ta teden ni...bo spet 29.10.2010.
Vabljena med nas, Dteja  rozicodam
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
Dteja
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 13

« Odgovori #7 dne:: sreda, 20. oktober 2010 ura: 22:17 »

rozicodam hvala Slavka, če se bo  pridem.
Prijavljen
kremenko
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: četrtek, 21. oktober 2010 ura: 08:55 »

Živjo, še ena brežičanka tukaj. Zanima me, če obstaja v Brežicah kaka skupina za samopomoč - edina, ki sem jo doslej zasledila je v NM.
SIcer mi ni čisto jasno, če potrebujem psihologa ali psihiatra, ampak pomoč definitivno potrebujem.  Cry

Dteja. V bRežicah zelo uspešno deluje OZARA, na Černelčevi ulici poleg avtocentra Radanovič. Pokličeš jih lahko na številko 07-49-94-160, vodja enote je Katarina Vodeb, sicer pa lahko govoriš tudi z vodjo dnevnega centra Ano ali pa Tatjano. Katerakoli se bo oglasila ti bo v veliko pomoč in ti bo z odprtim srcem svetovala. Kadarkoli se tam oglasiš si dobrodošla...sami čudoviti ljudje. Sicer pa deluje skupina za samoomoč v okviri Zdravstvenega doma Brežice, ki jo ob torkih vodi psihisater dr. Iztok JAN, ki prihaja iz Ljubljane. Odzivi na to skupino, v bistvu delujejo dve skupini so izjemno pozitivni, vsi uporabniki teh skupini so zelo zadovoljni s pristopom dr Jan-a. Da bi obiskovala njegovo skupino pa se moraš prijavit pri sestri v psihiatrični ambulanti, kjer boš izvedela vse podrobnosti, ker jih jaz žal ne poznam. Želim ti vso srečo...in gotovo se kdaj na Ozari srečava rozicodam
Prijavljen
kremenko
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: četrtek, 21. oktober 2010 ura: 08:57 »

Pozdravljen, Kremenko!

Tudi sam iščem psihoterapevta v Posavju. Mi mogoče lahko pomagaš s kakšnim naslovom ali telefonom.

L.p.

Pozdravljen Vodnarček in Oliva. Psihoterapevt, ki deluje v Posavju prihaja iz Kostanjevice in je Jožef Vukčevič, pokličeš pa ga lahko na telefonsko številko 031-494-110. Želim vama vse dobro in vso srečo  rozicodam

Kremenko
« Zadnje urejanje: četrtek, 21. oktober 2010 ura: 09:06 od kremenko » Prijavljen
kremenko
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: četrtek, 21. oktober 2010 ura: 09:01 »

Brežičani...sicer pa imam idejo. Vidim, das je zdaj pa že kar nekaj. Kaj če bi se mi kdaj srečali in se spoznali? Če vas to mika mi pišite na ZS pa se bomo zmenili za kakšno kavico kje v Bolerotu ali kje drugje. Ste za? Če ste za, vas bom zelo vesela...Saj veste kako je to...več nas bo, lepše nam bo. Vsem en lep pozdrav in velik objem rozicodam

Kremenko
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #11 dne:: četrtek, 21. oktober 2010 ura: 11:26 »

pameten predlog  oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
kremenko
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #12 dne:: četrtek, 21. oktober 2010 ura: 12:28 »

pameten predlog  oki

Hvala Arwen, upam, da bo tokrat pozitiven odziv. Saj sem že nekajkrat "iskala" soobčane če so na našem forumu, pa da bi se dobili, no pa se razen Roba takrat ni nihče odzval, mogoče bo pa tokrat več sreče. 
Prijavljen
viki83
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #13 dne:: nedelja, 07. november 2010 ura: 22:31 »

Pozdravljeni,

glede psihoterapije v posavju ... tudi jaz sem dolgo časa iskala
terapevta v našem kraju. Sedaj hodim že kar nekaj
časa k psihoterapevtki Dariji Peterec, ima ordinacijo v
Novem mestu. Sem zelo zadovoljna! Posredujem
njen kontakt 041-384-246.

Viki
Prijavljen
vrtičkarka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #14 dne:: petek, 06. maj 2011 ura: 23:35 »

Hm, sicer je že kar nekaj časa minilo od tega vprašanja, a morda komu pomaga:

V Posavju, točneje v Krškem, ima svojo enoto tudi Zakonski in družinski inštitut, ki tudi izvaja psihoterapijo po relacijskem družinskem modelu. Poleg zakonskih in družinskih težav (na kar namiguje ime), pomagajo tudi v primeru depresije ali tesnobnih motenj, imam tudi kolegico, ki ima shizofrenijo in hodi k njim (sicer v Novo mesto), pa je zadovoljna.  Naročiš se na 031/489 309 ali 07/3321133 ali pa na info@zdi-nm.si.

Malo je za čakat - kak mesec. So sicer plačljivi, cena je kar sprejemljiva, poleg tega pa, ker njihovo delo sofinancira MDDSZ, je cena vsaj malo prilagojena uporabnikovemu finančnemu stanju  (popust - od 33 do 100% - glede na dohodek na družinskega člana).  Več na www.zdi-nm.si
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 575

« Odgovori #15 dne:: nedelja, 17. julij 2011 ura: 19:39 »

Psihoterapevt, ki deluje v Posavju prihaja iz Kostanjevice in je Jožef Vukčevič, pokličeš pa ga lahko na telefonsko številko 031-494-110.
Je poleg gospoda Vukčeviča v Brežicah še kakšen psihoterapevt? Ta telefonska številka še velja?

Kaj pa v Krškem?
Prijavljen
chocholateMuffin
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 15

« Odgovori #16 dne:: četrtek, 12. april 2012 ura: 17:25 »

Glede psihologov v Krškem sta dve v okviru zdravstvenega doma. Jst osebno hodim k Alenki Kunej ki je vredu je pa res da je zelo zasedena in da se čaka na prvi pregled potem pa glede na težave maš termine .
Prijavljen

Every time I find the key to happiness, someone changes the lock...
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar