FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 10:42

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Panični napadi  (Prebrano 7200 krat)
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.815

« Odgovori #20 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 15:50 »

dogaja zadnje tri dni,ko sem začela jemati Asentro.Prosim za pomoč.Hvala

stranski učinki, vzdrži rozicodam
Prijavljen
xtina
gost
« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 15. marec 2010 ura: 14:07 »

Tudi jaz sem imela isti občutek dušenja, kot, da ne vdahnem dovolj zraku, oz. da zrak ne pride do pljuč...grozen občutek, ampak ne se sekirat, ker bo počasi izginil. Jaz sem od konca januarja na ad-jih in sprva sm bla obupana, prestrašena, jokala sm, skor nism upala se premikat in jest, koža me je pekla, bolelo me je v rokah, nogah, prsih, grlu, dušilo me je, zehala sem vs čas.... uglavnem imela sm hude stranske učinke, ki so me še dodatno strašili. Tudi meni avtogeni trening za sproščanje je še poslabšal situacijo kdaj, ker sem takrat se spomnila, da nekaj res ni uredu z mano, ker moram vaje delat...sem potrebovala kar precej časa, da sem se s tem spijaznila ( oz. priznam: še vedno se nisem povsem).
Psihiater je rekel, da bodo stranski učinki izginili po 2h tednih, pa sm potrebovala kar 5 tednov, da sem si kolikor tolk opomogla. Vendar se sedaj že nekaj tednov precej boljše počutim in vsak teden jemanja tablet se je stvar izboljševala. Potrpi pa skušaj se pocrtati pri komu če upaš ( jaz sem se pri starših in fantu vs čas), pocrtaj se s hrano, ki ti je všeč, poglej kako komedijo, preberi kako dobro knjigo...počni, kar ti je najbolj všeč. Bo minilo, tudi če se ti sedaj  ne zdi tako. rozicodam
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar