FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 07:48

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: drugačna ?  (Prebrano 1379 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
mixon
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 75

« dne:: torek, 19. januar 2010 ura: 17:41 »

Drugačna kot otrok,drugačna po nacionalnosti, drugačna po statusu, drugačna kot najstnica, potem pa panični napadi... in potrdilo da SEM drugačna! Leta borbe, strahov, z bolečino potisnjeno nekam globoko, skrito in zavito v strah in opsesivno-kompulzivne misli.biti drugačen... Otročje verjeti v to idejo Cry
 drugačen od koga Huh? NJIH.... nehvala
Prijavljen
mixon
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1 dne:: torek, 19. januar 2010 ura: 17:45 »

KAKO TE SAMO EDEN NAPAČEN ZAKLUČEK ODPELJE  TJA,V DRUGO DIMENZIJO Shocked SAMO ENA MISEL kiselnasmeh
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.987

« Odgovori #2 dne:: torek, 19. januar 2010 ura: 17:46 »

Potem sem tud jaz drugačna....ali pa so morda oni drugačni od nas...kdo ve?

Vsak je po svoje drugačen, je unikaten in prav je tako. Ne rabimo biti čreda ovc z enakim izgledom, govorom, težavami....Bodimo drugačni, vendar razumljeni in razumevajoči. Sicer pa važno je srce...to, mislim, je pa pri vseh enako  rozicodam
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
mixon
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: torek, 19. januar 2010 ura: 17:53 »

POSILSTVO PRI 13-IH Cry  zakaj so mene izbrali? ker sem bila drugačna , nova v novem okolju ? jok
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #4 dne:: torek, 19. januar 2010 ura: 18:12 »

Mixon rozicodam nič nisi drugačna, si ena izmed nas.

Zakaj so tebe izbrali? Na to ti ravno ne znam odgovoriti, sigurno ne zaradi drugačnosti , ampak naključja.

Si dala kakšne psihoterapije skozi vsa ta leta skozi? Ti je kdo pomagal?
O takšnih stvareh je težko govoriti, vendar pomoč se pa vseeno mora poiskati rozicodam

Prijavljen
mixon
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: torek, 19. januar 2010 ura: 18:55 »

rozicodam no comment... za zdaj..
Prijavljen
Spiderwoman
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 121

« Odgovori #6 dne:: torek, 19. januar 2010 ura: 22:23 »

Mogoče je prišel čas, da pozabiš preteklost in začneš ŽIVETI!

Lp, Urša
Prijavljen
mixon
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: sreda, 20. januar 2010 ura: 07:57 »

preteklost je potisnjena, nikoli nisem imela ptsp zaradi tega. lepo sem prespala dogodke in šla naprej. zato imam danes(že 10 let  ) okm,ponavljajoče depresije, občasno soc. fobijo.......
hočem samo povedati da se s preteklostjo moramo soočiti  in preživeti
kiselnasmeh(tukaj mislim predvsem na traume).v nasprotnem nas preganjajo kiselnasmeh
lp.m.
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: sreda, 20. januar 2010 ura: 10:04 »

preteklost je potisnjena, nikoli nisem imela ptsp zaradi tega. lepo sem prespala dogodke in šla naprej. zato imam danes(že 10 let  ) okm,ponavljajoče depresije, občasno soc. fobijo.......
hočem samo povedati da se s preteklostjo moramo soočiti  in preživeti
kiselnasmeh(tukaj mislim predvsem na traume).v nasprotnem nas preganjajo kiselnasmeh
lp.m.

zato pa so primerne psihoterapije z dobrim psihoterapevtom rozicodam

Tudi jaz sem imela vse potisnjeno na stran, potem pa udari naenkrat kot strela z jasnega neba kiselnasmeh
Prijavljen
mixon
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: sreda, 20. januar 2010 ura: 11:04 »

jokže več kot 10 let.. pa psihoterapija(skupna, analitična,6 let), za katero menim da ni bila za mene, pa ad , pa ap-i...danes grem k splošni zdravnici, ker se od zaddjih ad-jev ful redim energije pa niodkoder Cry
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: sreda, 20. januar 2010 ura: 13:18 »

Vprašanje, če si imela pravega psihoterapevta??? in prave terapije. V desetih letih bi se moral kakšen napredek le poznati. Meni se v letu dni zelo (po 30ih letih nabiranja), čeprav imaš ti drugačne težave rozicodam

Ne obupaj rozicodam
Prijavljen
tancy
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 16

« Odgovori #11 dne:: sobota, 20. avgust 2011 ura: 19:53 »

Vprašanje, če si imela pravega psihoterapevta??? in prave terapije. V desetih letih bi se moral kakšen napredek le poznati. Meni se v letu dni zelo (po 30ih letih nabiranja), čeprav imaš ti drugačne težave rozicodam

Ne obupaj rozicodam

Trzinka, pozdravljena!

Imam vprašanje! Katero terapijo pa si imela oz. psihoterapevta/psihoterapevtko Huh? Ker jaz ravno iščem eno (zelo) dobro psihoterapevtko, da lahko že enkrat začnem razčiščevati mojo preteklost. Drugače pa imam OKM.

Lp, Tancy Grin
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #12 dne:: petek, 02. september 2011 ura: 06:53 »

Tancy, kako kaj? že našla mogoče psihoterapevtko?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
majč
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.808

« Odgovori #13 dne:: torek, 20. december 2011 ura: 06:27 »

drugačna = edinstvena, sama-svoja! pa saj to ni slabo! to je dobro. ostani sama svoja in bodi ponosna na to, kar si. nacionalnost ipd. to so bolj kot ne zamišljene zadeve. vso smo ljudje in pred Bogom smo vsi enaki. ko ti je težko, se spomni na to, da te je prav On želel točno takšno kot si in da si mu kot taka neskončno v veselje. o ravnanju s paniko pa se pozanimaj tu od izkušenih Wink

čisto ok si, takšna kot si! Imej se rada! če sama ne boš videla problema v vsem, kar si napisala, ga tudi drugi ne bodo. Več ali manj, pustimo posameznike, ki imajo svoje težave in manjke.

pa še to, če ti je kaj v tolažbo: nimam drugačne nacionalnosti od večine, itd. pa se že dolgo dolgo počutim drugačno in samo-svojo. ene 150% bolj sensibilno in intuitivno. pa kaj. danes sem po pravici povedano na vse to tudi malce ponosna. sama sicer nimam izkušenj s paniko, imam pa jih s psihozo. pa ti povem, da mnogi, ki so se naučili ob takem načinu delovanja telesa kvalitetno in normalno furat svoje življenje, so meni veliko blj zanimivi od večine. zato takšno stvar jemljem kot prednost, kot izkušnjo več, za katero bodo mnogi ostali prikrajšani, saj mi odpira morje novih pogledov in razumevanja do stisk in drugih težav. ljubezen, do življenja/ Boga/ sebe in drugih pa se ob tem samo še pogablja.

krize so namenjene osebnostni rasti. človek se uči in raste skozi bolečino.

ostani sama-svoja, ker si takšna veliko bolj koristna svetu. nekoč boš lahko podprla tiste, ki imajo podobne stiske kot ti zdaj in boš svetu zato neskončno dragocena. samo prerasti vsa ta svoja še nedozorela prepričanja in jih zamenjaj z boljšimi.

kozarec je lahko napol prazen ali na pol poln, saj veš Wink stališča in tvoje osebno doživljanje je TVOJE, ti imaš vpliv na svoje poglede, stališča in na kvaliteto življenja. pa kaj če si drugačna. ostani takšna kot si, drugih je že preveč Wink Iz malega princa je vzeta tale zadnja misel.

Lp,

Maja Zupančič
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar