drugačna = edinstvena, sama-svoja! pa saj to ni slabo! to je dobro. ostani sama svoja in bodi ponosna na to, kar si. nacionalnost ipd. to so bolj kot ne zamišljene zadeve. vso smo ljudje in pred Bogom smo vsi enaki. ko ti je težko, se spomni na to, da te je prav On želel točno takšno kot si in da si mu kot taka neskončno v veselje. o ravnanju s paniko pa se pozanimaj tu od izkušenih

čisto ok si, takšna kot si! Imej se rada! če sama ne boš videla problema v vsem, kar si napisala, ga tudi drugi ne bodo. Več ali manj, pustimo posameznike, ki imajo svoje težave in manjke.
pa še to, če ti je kaj v tolažbo: nimam drugačne nacionalnosti od večine, itd. pa se že dolgo dolgo počutim drugačno in samo-svojo. ene 150% bolj sensibilno in intuitivno. pa kaj. danes sem po pravici povedano na vse to tudi malce ponosna. sama sicer nimam izkušenj s paniko, imam pa jih s psihozo. pa ti povem, da mnogi, ki so se naučili ob takem načinu delovanja telesa kvalitetno in normalno furat svoje življenje, so meni veliko blj zanimivi od večine. zato takšno stvar jemljem kot prednost, kot izkušnjo več, za katero bodo mnogi ostali prikrajšani, saj mi odpira morje novih pogledov in razumevanja do stisk in drugih težav. ljubezen, do življenja/ Boga/ sebe in drugih pa se ob tem samo še pogablja.
krize so namenjene osebnostni rasti. človek se uči in raste skozi bolečino.
ostani sama-svoja, ker si takšna veliko bolj koristna svetu. nekoč boš lahko podprla tiste, ki imajo podobne stiske kot ti zdaj in boš svetu zato neskončno dragocena. samo prerasti vsa ta svoja še nedozorela prepričanja in jih zamenjaj z boljšimi.
kozarec je lahko napol prazen ali na pol poln, saj veš

stališča in tvoje osebno doživljanje je TVOJE, ti imaš vpliv na svoje poglede, stališča in na kvaliteto življenja. pa kaj če si drugačna. ostani takšna kot si, drugih je že preveč

Iz malega princa je vzeta tale zadnja misel.
Lp,
Maja Zupančič