FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 07:47

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Mene pa zanima...(samopodoba& gibanje)  (Prebrano 2124 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.430

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 11. november 2010 ura: 20:52 »

Res pa je, da debelost moškega ni tako grozna stvar, kot debelost ženske. Moški je lahko privlačen, tudi če je debel. Pri ženskah ni tako...
zato ker ženske bolj cenimo in ljubimo srčno plat človeka, in ne samo fasado s katero se moški radi postavijo  zvizgam
Prijavljen
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 327

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 11. november 2010 ura: 20:56 »

Res pa je, da debelost moškega ni tako grozna stvar, kot debelost ženske. Moški je lahko privlačen, tudi če je debel. Pri ženskah ni tako...
zato ker ženske bolj cenimo in ljubimo srčno plat človeka, in ne samo fasado s katero se moški radi postavijo  zvizgam

Huh? Huh? Huh?
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 11. november 2010 ura: 21:31 »

Huh? Huh? Huh?
kaj ni jasno??
Prijavljen
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 327

« Odgovori #23 dne:: četrtek, 11. november 2010 ura: 22:57 »

ni mi jasno zakaj diskriminacija. Lohka je tud ženska ful debela pa je tud ful privlačna. Lohka je pa tud ful suha pa ful neprivlačna. in enako vela tud za moške.
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: petek, 12. november 2010 ura: 00:28 »

seveda imaš prav, nisi razumela mojih besed, mieaid, to isto kot ti sem povedala na drug način Smiley
Prijavljen
Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« Odgovori #25 dne:: petek, 26. november 2010 ura: 11:15 »

mieaid, oboje

nekateri s foruma, ki se nismo spoznali, smo se zmenili, da se dobimo in tako smo začeli, spoznavanje, druženje....

sedaj smo se malce polenili, bo treba spet v akcijo wav

No...ko/če se odločite "odleniti", se vam z veseljem kdaj pridružim  pomezik  Smiley

Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.866

« Odgovori #26 dne:: petek, 26. november 2010 ura: 11:29 »

Jaz sem tista, ki se je zagotovo polenila (anksa rules). Se bom popravila. Oprosti trzinka...sonček moj zlati. Je pa res, da smo se kar ujeli, kar niti ni težko, ker smo vsi res face. Ajla dobrodošla, ko se bomo odlepili (ko se bom odlepila). zardevam Sporočimo. Vsake nove face smo veseli. Počutila se boš, kot doma. oki

Prijavljen

alexx Afro 
Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: petek, 26. november 2010 ura: 11:53 »

Jaz sem tista, ki se je zagotovo polenila (anksa rules). Se bom popravila. Oprosti trzinka...sonček moj zlati. Je pa res, da smo se kar ujeli, kar niti ni težko, ker smo vsi res face. Ajla dobrodošla, ko se bomo odlepili (ko se bom odlepila). zardevam Sporočimo. Vsake nove face smo veseli. Počutila se boš, kot doma. oki

Hehe. No, hvala za tako hiter odziv  rozicodam Če bo do takrat zapadlo veliiiko snega, se lahko še kepamo. Otroško veselje  wav
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #28 dne:: petek, 26. november 2010 ura: 11:59 »

Če bo do takrat zapadlo veliiiko snega, se lahko še kepamo. Otroško veselje  wav

Ne boš našla boljše družbe. Vsi smo odpuljeni in otročji.  Ampak kaj so leta. Samo številka. kadim 

Hihihihihhhhhhhiiiiii  Tongue
« Zadnje urejanje: petek, 26. november 2010 ura: 13:04 od alexx » Prijavljen

alexx Afro 
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: petek, 26. november 2010 ura: 19:33 »

sesmejem jest vas vse zabrišem u sneg  sesmejem

pol pa obvezno na čajčka
Alja, dobrodošla rozicodam, sam da tale teta Alexx odlepi ta zadnjo, pa jo mahnemo wav
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #30 dne:: petek, 26. november 2010 ura: 19:55 »

sesmejem jest vas vse zabrišem u sneg  sesmejem

Kar misli si... obliznjen obliznjen
Prijavljen

alexx Afro 
Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #31 dne:: sobota, 27. november 2010 ura: 16:57 »

Hvala, trzinka  rozicodam Čaj je pa itaq super "zdravilo" za zmrznjene  laughing
Prijavljen
smiling.metka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #32 dne:: torek, 28. december 2010 ura: 16:09 »

zdravo,
sem nova tu gor, in moram reči, da sem vesela, da sem našla ta forum. odgovarjam na to temo, ker imam sama isto težavo kot jade, le da sem začela delat na svoji psihi, ker je bila precej uničena oz. razvita v napačno smer. tudi sama si želim ukvarjati s športom, le da sem precej zemeljsko bitje in zato bolj lene, uživaške narave. telo pa kliče po akciji.... včasih grem na sprehod, če imam čas; bi pa rada rekla nekaj v zvezi s tistim stavkom, kja bodo ljudje rekli. mene tudi kdaj kdo pogleda, in prej sem verjela, da me gleda posmehljivo, češ, glej jo, bi rada shujšala, pa se matra... potem pa sem ugotovila, zakaj bi morala razmišljati na ta način, zakaj poveličujem njihove misli, za katere sploh ni nujno, da jih imajo!!! zakaj bi vlagala svojo energijo vanje, ko pa oni mene verjetno ne držijo v mislih dlje od dveh sekund. zato sem tako nehala razmišljati in spremenila tok misli. prej sem o sebi mislila, kako sem grda, ker mi ogledalo nikakor ni hotelo pokazati ravnih zob in skladnega obraza. ko me zdaj nekdo pogleda, si ne mislim, da verjetno revež ne bo spal, ker je videl pošast, ampak, da ne bo spal, ker je videl MENE, ki sem lepa točno taka, kot sem... brez egoizma in precenjevanja.
mogoče sem malo zašla in se opravičujem, če delam spam. hotela sem le reči, da ni treba upoštevati mnenja drugih ljudi, če to mnenje ni dobro, kajti sama s sabo živiš 24 ur na dan in moraš biti najprej sama sebi prijateljica, da boš prijateljstvo nadaljevala v lep odnos---do same sebe. lp
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.987

« Odgovori #33 dne:: torek, 28. december 2010 ura: 16:47 »

oki bravo metka  rozicodam
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
Strani: 1 [2]   Pojdi gor