|
trzinka
|
 |
« Odgovori #20 dne:: četrtek, 11. november 2010 ura: 20:52 » |
|
Res pa je, da debelost moškega ni tako grozna stvar, kot debelost ženske. Moški je lahko privlačen, tudi če je debel. Pri ženskah ni tako...
zato ker ženske bolj cenimo in ljubimo srčno plat človeka, in ne samo fasado s katero se moški radi postavijo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #21 dne:: četrtek, 11. november 2010 ura: 20:56 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #22 dne:: četrtek, 11. november 2010 ura: 21:31 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #23 dne:: četrtek, 11. november 2010 ura: 22:57 » |
|
ni mi jasno zakaj diskriminacija. Lohka je tud ženska ful debela pa je tud ful privlačna. Lohka je pa tud ful suha pa ful neprivlačna. in enako vela tud za moške.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #24 dne:: petek, 12. november 2010 ura: 00:28 » |
|
seveda imaš prav, nisi razumela mojih besed, mieaid, to isto kot ti sem povedala na drug način 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Ajla
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 153
|
 |
« Odgovori #25 dne:: petek, 26. november 2010 ura: 11:15 » |
|
mieaid, oboje nekateri s foruma, ki se nismo spoznali, smo se zmenili, da se dobimo in tako smo začeli, spoznavanje, druženje.... sedaj smo se malce polenili, bo treba spet v akcijo  No...ko/če se odločite "odleniti", se vam z veseljem kdaj pridružim 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Ajla
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #27 dne:: petek, 26. november 2010 ura: 11:53 » |
|
Jaz sem tista, ki se je zagotovo polenila (anksa rules). Se bom popravila. Oprosti trzinka...sonček moj zlati. Je pa res, da smo se kar ujeli, kar niti ni težko, ker smo vsi res face. Ajla dobrodošla, ko se bomo odlepili (ko se bom odlepila).  Sporočimo. Vsake nove face smo veseli. Počutila se boš, kot doma.  Hehe. No, hvala za tako hiter odziv  Če bo do takrat zapadlo veliiiko snega, se lahko še kepamo. Otroško veselje 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #29 dne:: petek, 26. november 2010 ura: 19:33 » |
|
 jest vas vse zabrišem u sneg  pol pa obvezno na čajčka Alja, dobrodošla  , sam da tale teta Alexx odlepi ta zadnjo, pa jo mahnemo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Ajla
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #31 dne:: sobota, 27. november 2010 ura: 16:57 » |
|
Hvala, trzinka  Čaj je pa itaq super "zdravilo" za zmrznjene 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
smiling.metka
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 1
|
 |
« Odgovori #32 dne:: torek, 28. december 2010 ura: 16:09 » |
|
zdravo, sem nova tu gor, in moram reči, da sem vesela, da sem našla ta forum. odgovarjam na to temo, ker imam sama isto težavo kot jade, le da sem začela delat na svoji psihi, ker je bila precej uničena oz. razvita v napačno smer. tudi sama si želim ukvarjati s športom, le da sem precej zemeljsko bitje in zato bolj lene, uživaške narave. telo pa kliče po akciji.... včasih grem na sprehod, če imam čas; bi pa rada rekla nekaj v zvezi s tistim stavkom, kja bodo ljudje rekli. mene tudi kdaj kdo pogleda, in prej sem verjela, da me gleda posmehljivo, češ, glej jo, bi rada shujšala, pa se matra... potem pa sem ugotovila, zakaj bi morala razmišljati na ta način, zakaj poveličujem njihove misli, za katere sploh ni nujno, da jih imajo!!! zakaj bi vlagala svojo energijo vanje, ko pa oni mene verjetno ne držijo v mislih dlje od dveh sekund. zato sem tako nehala razmišljati in spremenila tok misli. prej sem o sebi mislila, kako sem grda, ker mi ogledalo nikakor ni hotelo pokazati ravnih zob in skladnega obraza. ko me zdaj nekdo pogleda, si ne mislim, da verjetno revež ne bo spal, ker je videl pošast, ampak, da ne bo spal, ker je videl MENE, ki sem lepa točno taka, kot sem... brez egoizma in precenjevanja. mogoče sem malo zašla in se opravičujem, če delam spam. hotela sem le reči, da ni treba upoštevati mnenja drugih ljudi, če to mnenje ni dobro, kajti sama s sabo živiš 24 ur na dan in moraš biti najprej sama sebi prijateljica, da boš prijateljstvo nadaljevala v lep odnos---do same sebe. lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM