FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 07:42

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: današnji potres in napad panike  (Prebrano 821 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
SONJA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6

« dne:: petek, 15. januar 2010 ura: 21:59 »

Živjo!

Danes sem v službi čutila potres, hudoooo in zaradi tega dobila napad panike.  Cheesy. Kar nekaj sodelavcev je videlo kaj se mi dogaja. Fullll me je sram, imam občutek krivde, moralnega mačka,... Sedaj se še zaradi tega sekiram, kaj bodo rekli in kaj so govorili o meni, ko me ni bilo. Hvala bogu, da je vikend, da se bo malo pozabilo, pa še v ponedeljek grem na službeno pot tako, da ...., kako naj prebolim???

LP

Sonja
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.987

« Odgovori #1 dne:: petek, 15. januar 2010 ura: 22:23 »

Ah Sonja, a misliš, da se drugi niso ustrašili potresnega sunka? Zagotovo nima nihče o tebi negativnega mnenja, saj so imeli tudi sami "polne hlače". Zato se ne obremenjuj s tem kaj se je zgodilo, ne rabi te bit sram.
Pa sploh boš odsotna naslednje dni in do tvoje vrnitve, se ne bo nihče več spomnil današnjega napada....bodo aktualne že druge stvari.
Zato kar pogumno naprej, ne sekiraj se preveč za pretekle dogodke, temveč usmeri energijo v prelep vikend, ki te čaka.  rozicodam

Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #2 dne:: sobota, 16. januar 2010 ura: 05:57 »

Sonja rozicodam

tudi zase lahko rečem, da če bi ga jaz čutila bi bila cela panika. Se ga namreč tudi zelo bojim. Na srečo sem bila zelo zatopljena v delo in še v pritličju delam in ga nisem čutila.
Kar se tiče tele nerodnosti pred sodelavci, pa se ne rabiš nič sekirat, ker se vsi tega bojijo, tako kot je povedala Slavka. Pač te je zajela panika in to ni nič strašnega ne
Do ponedeljka bo že vse za teboj, ne premlevaj v glavi kaj si bodo mislili, ker si nič ne mislijo, tudi oni so se bali rozicodam, samo niso pokazali.
Jaz ponavadi vedno obrnem vse na hec, kadar mi je nerodno, pa smo potem vsi veseli Smiley
Prijavljen
SONJA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« Odgovori #3 dne:: sobota, 16. januar 2010 ura: 10:46 »

Najlepša hvala za vajine vzpodbudne besede, čeprav še vedno premlevam. Bom probala pozabit, saj grem med sodelavce šele v torek.  sesmejem

LP
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #4 dne:: sobota, 16. januar 2010 ura: 11:03 »

Sem bila tudi takšna, da sem besede premlevala. Še vedno jih, vendar manj....Se učim kiselnasmeh

pozdravček rozicodam
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar