FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 07:30

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Glava dela po svoje  (Prebrano 909 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Liza
Druge motnje
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« dne:: četrtek, 07. januar 2010 ura: 16:06 »

Pozdravljeni,

že leto dni sem na AD-jih. Do sedaj je bilo vse v najlepšem redu. Zdravila so me pomirila, ponovno sem lahko osredotočila misli, lahko sem delala, popustila me je živčnost, bila sem umirjena, torej počutila sem se enkratno. Sedaj pa so se pričele težave. Ponovno ne spim ponoči, zbudim se utrujena, ker celo noč premlevam v glavi stvari, čez dan sem živčna in razdražljiva, derem se na ljudi, misli mi begajo, tišči me v prsih in grlu, obhajajo me slabosti, nimam apetita, ponovno so se pojavile vsiljive misli, ne morem se več osredotočiti na delo in misli mi begajo, vse mišice imam napete. Počenjam več stvari hkrati in sproti kar pozabim, kaj sem  predhodno počela. Stavki mi uhajajo z glave in pozabim, kaj sem hotla povedati. Živim v nekem čudnem svetu in glava dela kar sama hoče.
Kaj je že kdo imell kakšne izkušnje s tem? Ne vem, kaj se mi dogaja! Čutim močno željo, da bi komu škodovala, na primer da bi ga pretepla ali mu naredila kakšno drugo škodo.
Prosim za pomoč.
Prijavljen
ljubica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 516

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 07. januar 2010 ura: 21:40 »

Verjetno gre za kakšno poslabšanje, veš. To moraš povedati zdravniku oz. psihiatru!
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.430

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 07. januar 2010 ura: 22:46 »

Verjetno gre za kakšno poslabšanje, veš. To moraš povedati zdravniku oz. psihiatru!

se strinjam z Ljubico rozicodam
Prijavljen
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.541

« Odgovori #3 dne:: petek, 08. januar 2010 ura: 17:35 »

Kaj pa jemlješ ?  happy Včasih lahko premočan antidepresiv to naredi, da sčasoma močno poveča nemirnost naših misli, ne pri vseh, apak včasih. Tako da nisi edina, je tu več takih zgodb. Menjali ti bojo, pa boš spet vredu, pojdi 7zdravniku povedat, kaj je, saj to se reši.
Prijavljen

neimenovana
Liza
Druge motnje
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: torek, 12. januar 2010 ura: 19:55 »

Hvala za nasvete. Zdaj sem prešla v bolj depresivno fazo in mi gre na jok. Ne vidim rešitve v življenju. Sama beda. Nima smisla živet tako bedno življenje. Nimam prihodnosti. Februarja imam pregled in upam, da mi bi zdravnik lahko pomagal.
Prijavljen
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.541

« Odgovori #5 dne:: torek, 12. januar 2010 ura: 20:56 »

Liza, a je to pri tebi skrivnost, kaj jemlješ?  Undecided
Prijavljen

neimenovana
Liza
Druge motnje
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: torek, 12. januar 2010 ura: 21:04 »

Zoloft 100
Prijavljen
kremenko
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 248

moja živika je manekenka in rada pozira

« Odgovori #7 dne:: torek, 12. januar 2010 ura: 21:34 »

Če ti je zelo hudo poskušaj poklicati zdravnika in mu pojasniti v kakšnem stanju si, in da bi te sprejel prej kot februarja...
Prijavljen
ljubica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 516

« Odgovori #8 dne:: torek, 12. januar 2010 ura: 21:38 »

Urgentna psihiatrična ordinacija  v  Ljubljani na Zaloški cesti je dosegljiva 24 ur. Lahko pokličeš ali greš osebno. Do februarja bo preteklo še veliko vode............
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar