FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 07:23

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Nočne more in žive sanje...  (Prebrano 1345 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.116

« dne:: četrtek, 31. december 2009 ura: 11:04 »

Hey usi,

Men se zadnje čase dogaja, da mam skos ponoči more in to zelo žive, zbujam se pa na vsake 3 ure in je zelo moteče... Kaj vi mislite? A je to od Zolofta, prebral sm, da se to na tem zdravilu pogosto dogaja... Zbudim se tesnoben in prešvican, ko pa vstanem se pa use skupaj umiri. Čudno mi je to, da se počutim več ali manj dobro, samo ponoči me te more skos matrajo. Mal sm razmišljal, da bi pred spanjem naredil relaksacijske vaje (dihanje in mišično sproščanje). Mogoče bi to kej pomagalo. Dons bolš, da ne povem kaj sm sanjal hehe, uglavnem beda ponoči Smiley.
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.430

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 31. december 2009 ura: 11:11 »

Imam tudi jaz kar neke brezvezne sanje, pa potem skoraj vse pozabim. Jih ignoriram, čeprav me moti, da se zbujam in preznojim k švicarski sir sesmejem
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 04. januar 2010 ura: 13:08 »

A je to od Zolofta, prebral sm, da se to na tem zdravilu pogosto dogaja...

zna biti... tudi jaz sem jih imela (sicer sem imela paroxat), in se mi zdi, da je bila to posledica jemanja AD-ja + posledica terapij

sm razmišljal, da bi pred spanjem naredil relaksacijske vaje (dihanje in mišično sproščanje). Mogoče bi to

škodilo zagotovo ne bo + priporočam vsakodnevno rekreacijo  Smiley
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Nia2
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 16

« Odgovori #3 dne:: sreda, 17. februar 2010 ura: 20:35 »

jaz mam tudi nočne more zadnje čase, je mogoče to od tablet? Jemljem invega in akineton....
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #4 dne:: sreda, 17. februar 2010 ura: 21:08 »

jaz mam tudi nočne more zadnje čase, je mogoče to od tablet? Jemljem invega in akineton....

ja, lahko
Prijavljen
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.056

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 18. februar 2010 ura: 08:54 »

Ne mi govorit o sanjah... Shocked
To noč sem sanjala, da so me lovili neki cestni delavci in me hoteli zaviti v ogromne kupe svilenega blaga, živih barv. Jaz sem pa tekla, niso me ujeli. Ampak ta svila je plapolala naokrog.
Sprašujem se od kod take misli.  Cry
Sicer pa imam tudi jaz dežurstvo vsake dve do tri ure. Se ne več niti sekiram. Gledam tv, pa me spet zmanjka. In to se mi dogaja odkar sem zamenjala zdravila.
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
dman
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 69

« Odgovori #6 dne:: petek, 19. februar 2010 ura: 08:30 »

Tudi jaz zadnje čase grdo sanjam. Oz. niti ne sanjam, ampak se sredi noči zbudim s kakšno grozno mislijo v glavi, ves tesnoben seveda.
Utrujajoče ....  kiselnasmeh
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar