FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 11:43

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: MOJA ZGODBA  (Prebrano 6062 krat)
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #20 dne:: torek, 22. december 2009 ura: 13:30 »

si tole rubriko http://www.nebojse.si/Forum/index.php/board,7.0.html že kaj pregledala?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Katarinca
gost
« Odgovori #21 dne:: torek, 22. december 2009 ura: 13:36 »

Ne, hvala bom sedaj pregledala.... rozicodam
Prijavljen
anjamid
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 17

« Odgovori #22 dne:: sreda, 30. december 2009 ura: 18:08 »

Glede ljubosumnosti. Povezana j s premajhno samozavestjo , samospošovanjem. Mogoče bi bilo dobro delati tudi v tej smeri. Lp
Prijavljen
mucek
gost
« Odgovori #23 dne:: nedelja, 10. januar 2010 ura: 18:38 »

Katarinca

Ne sme te biti sram, to je bolezen kot vsaka druga,npr. angina ipd. Zato poiščeš ustreznega zdravnika, ki ti bo pomagal, sicer pa vidim, da se že premikaš na bolje. Ugotovila si kaj te osrečuje in to je prvi začetek.
Pohvali se za to da greš rada v naravo, iz svojih izkušenj povem, da je dobro staršem povedati kaj se dogaja, ne skrbi bodo razumeli, če pa ne pa jim iz interneta izpiši, kaj se ti dogaja, kako se počutiš. okrog sebe boš zelo potrebovala ljudi, ki te bodo razumeli in te spodbujali.
Čimvečkrat na dan prakticiraj stvari, ki so ti v veselje, ne glede na to kaj bodo rekli drugi.

Glavo pokonci in nič naj te ne bo sram. Zaradi bolezni te res ni treba biti sram.

Želim ti vse dobro. rozicodam
Prijavljen
Katarinca
gost
« Odgovori #24 dne:: torek, 23. februar 2010 ura: 17:36 »

Hvala vsem za spodbudne besede, ki so pripomogle, da sem zbrala pogum in šla k osebnemu zdravniku. Predpisal mi je Cipralex, ki ga sedaj jemljem že 2i teden. Upam, da bodo večje razlike oz. da bodo spremembe čimprej vidne.
Nikoli si nisem mogla misliti, da kaj takega lahko doleti vsakogar. Kaj je vzrok ne vem? Vem pa da mi bo  s trdno močjo in upanjem uspelo. V vsakem dnevu moram najti smisel, in mislim da se vsaka stvar zgodi z razlogom. Mogoče je tudi depresija prišla z razlogom, da se začnem zavedati sveta okoli sebe, da spoznam koliko je lepega, če odpreš oči.
Včasih si moram vzeti kakšno urico časa zase, da malo pretuhtam in da se sprostim. V knjižnici sem si sposodila knjige o depresiji, da preberem kako naj si sama pomagam, da mi čimprej uspe. wav

Edino eno stvar bi prosila za nasvet...mogoče se sliši čudno...ampak enostavno preveč razmišljam. Namesto da bi zaspala razmišljam o tisoč in eni stvari, kaj naj naredim. Nisem se konkretno naspala že nekaj časa in tega mi manjka.

Lep pozdrav,

rozicodam rozicodam

Prijavljen
bikica66
DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.109

« Odgovori #25 dne:: torek, 23. februar 2010 ura: 21:26 »

Katarinca pozdravljena !

Iz lastnih izkušenj ti lahko povem,da v akutni fazi nonstop razmišljamo.Jaz sem pomoje čakala kar dobro vilo,ki naj bi s svojo paličico mene ubogo revico odrešila vseh muk in to takoj .A sem čakala zaman  Cry
Počasi so začeli delovati antidepresivi,jaz sem malo bolje spala in svet ni bil več tako grd.
Vzemi si malo časa zase,ne samo takrat ko se slabo počutiš.
Kmalu bo bolje verjemi mi  oki

lp
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #26 dne:: sreda, 24. februar 2010 ura: 07:06 »

H..ampak enostavno preveč razmišljam. Namesto da bi zaspala razmišljam o tisoč in eni stvari, kaj naj naredim. Nisem se konkretno naspala že nekaj časa in tega mi manjka. 

preusmeritev misli... če lahko, si kako uro pred spanjem privošči sivkino kopel... če imaš kak cd sproščanja, al pa kako mirno glasbo, tudi prav pride... mogoče bi avtogeni trening pomagal... al pa joga al kaj podobnega...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Katarinca
gost
« Odgovori #27 dne:: četrtek, 25. februar 2010 ura: 17:40 »

Zdravo.

Hvala Vam za vse odgovore in spodbudne besede.
Spanje je res slabo....pa sem že začela s tem, da sem se trudila in ostala budna do polnoči, da bi spala vsaj do 8ih...ampak ko je ura 6 me kar izstreli iz postelje.
Upam, da bodo antidepresivi kmalu začeli 100% učinkovati, ker namreč razliko v vedenju opažam, tudi fant je rekel, da je opazil da me ne more več tako hitro ujeziti, in da mi je bolj malo mar za njegove ''trapaste komentarje''....včasih sem se ko mi je kaj dobronamerno rekel....malo manj kot ne zjokala, ker sem v vseh opazkah slišala negativen prizvok, danes si pa mislim prav in grem naprej z dvignjeno glavo.

Kaj je to avtogeni trening?

Kar se tiče časa zase....mi že zelo pomaga...to, da se 100% posvetim faxu, ki bi ga želela čimprej dokončati...ker vem, da sem sposobna to...vendar mi je sedaj koncentracija močno pešala, ampak se je zopet vrnila:)

LP
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #28 dne:: petek, 26. februar 2010 ura: 08:10 »

http://www.vrbov-log.org/a_kooperativa/avtogeni_trening.htm
Prijavljen

Katarinca
gost
« Odgovori #29 dne:: nedelja, 28. februar 2010 ura: 13:28 »

Hvala Arwen...Smiley bom preučila..

LP rozicodam rozicodam
Prijavljen
Roza
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 115

« Odgovori #30 dne:: ponedeljek, 01. marec 2010 ura: 10:48 »

Hejla.
Ne sekiraj se zaradi faksa, marsikateremu študentu se je to že zgodilo, svet se ne bo podrl zaradi tega.
Verjetno je ljubosumje na začetku zveze normalno in vsa tista začetna zaljubljenost in občutek ko komaj čakaš da vidiš svojo ljubljeno osebo...sem isto doživljala tudi jaz. Tudi tvoja ljubezen je še v začetni fazi.
Sčasoma se boš navadila na dni ko ga morda ni poleg....

Vse dobro ti želim.
Prijavljen
Katarinca
gost
« Odgovori #31 dne:: ponedeljek, 15. marec 2010 ura: 13:26 »

Hvala vam za vse odgovore in spodbudne besede.

Globoko v srcu imam občutek, da se stvari močno izboljšujejo. Ampak pride dan, ko imam občutek, da se vse podira, vse dogovorjene in splanirane stvari se ''sesuvajo''.
Včeraj sem sedela na balkonu in uživala krasen sončen dan, pozabila na vse....in to je bil trenutek sreče, ki ga ni bilo že dolgo. Občutek imam, da samo da na dan pokuka sonček, je moje razpoloženje boljše za vsaj 20%...

Lp
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #32 dne:: ponedeljek, 15. marec 2010 ura: 13:36 »

Globoko v srcu imam občutek, da se stvari močno izboljšujejo

in tega se drži ter sledi svojim sanjam in ciljem  pomezik, predvsem pa poslušaj sebe in se nauči imet rada v prvi vrsti sebe  oki; kar se pa slabih dni tiče - seveda so in še bo kakšen tu pa tam, to je normalno, vsi jih imamo kdaj. Važno je,da se spet znamo iz tega ven skobacat.

jp, vreme oz. sonce pa itaq na mnoge pozitivno vpliva.

rozicodam
Prijavljen

Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar