Zanima me kako lahko sanje povežemo s psihoterapijo, kako le-ta "tretira" sanje ?
Jaz imam že več kot en mesec same neke more...se mi vrtijo težki, stresni dogodki, ki so se že včasih zgodili, kot npr. sanjam, da je tast spet na smrt bolan in ves stres, ki temu sledi ali sanjam srednješolsko učiteljico (ženska-psiho), ki me je 4 leta psihično maltretirala....ja, še po 20-tih letih še vedno sanjam tiste prizore, kako me "muči"....lahko bi napisala tudi brez navednic, ker me je dejansko mučila.
Potem sanjam ali, da me kdo nadira (ponavadi očeta sanjam), ali da pred kom ali čim bežim, zadnjič mi je ušel trajekt, sem potem plavala za njim

... tako no...
Skoraj vsako noč me KAJ ali KDO mori....da se včasih zbudim čisto zmučena, utrujena, slabe volje in potrebujem kar nekaj časa, da se "spravim k sebi".
Razumem, da če te kaj teži, da potem to lahko premlevaš še v sanjah....ampak vsako noč

... vsakič kaj drugega in to dogodke, ki so se zgodili pred celo večnostjo

- to učiteljico, mislim ....
Zakaj se to celo v tolikih letih še ni predelalo ?
Mi kdo lahko priporoči kakšno knjigo o sanjah v zvezi s psiho.... s tem ne mislim Sanjske knjige .... kakšno bolj strokovno ?