FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 07:09

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: samokrivda??  (Prebrano 390 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
vagica
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 15

« dne:: sobota, 12. december 2009 ura: 13:16 »

Hey vsem skupaj Smiley

No,jaz imam problem/e sledeče

-preveč se sikiram za vse in mislim,da sem jaz vsega kriva,v službi se zelo sikiram,vedno si vzamem preveč k srcu,čeprav na videz tak ne zgleda,ker delujem močna ženska.skoz mam obutek,da mi pogodbe ne bojo podalšali,sikiram se že 5 do konc pogodbe.. Vsi delamo v službi kdaj kako napako,ampak jaz ko jo naredim si full očitam in me žre cel dan.Mam dokaj odgovorno delovno mesto,za nedoloćen čas v naši firmi nima nihče,z partnerju hočema vzeti kredit,ta novega z jamstvom države in to je še dodaten pritisk.Zadni mesec sem full rastrešena v službi,da mi vsi govorijo da sem zelo pridna in naj se spravim 'seb.Vem,da se ni vredno sekirat za službo,ampak dopovedat moji glavi :/

samam seb delam probleme,pač tak je Sad
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.430

« Odgovori #1 dne:: sobota, 12. december 2009 ura: 13:43 »

O, Vagica, mislim, da smo več ali manj vsi na istem. Jaz se sekiram zaradi službe, kadar sem na dopustu Huh? zglavovzid
Zaradi besed, zaradi dela, kaj mi bodo rekli, kako bodo rekli, ali zmorem......
Sedaj sem se že malce umirila in delam po svojih zmožnostih, ker vem, da delam dobro, čeprav ga kdaj tudi biksnem kiselnasmeh
Če me sekirajo , rečem, da samo delam in da bo narejeno, ko  bom lahko. Na besede, ki me prizadenejo s strani sodelavcev se tudi odzovem vedno bolj mirno in tudi, če me kdo poskuša spraviti v obup si ne dovolim več tako, kot sem si prej. Glej, oni imajo problem, ne ti.
V naših glavah so čudne misli in strahovi, slaba samopodoba in nezaupanje vase.

Z primernimi vajami in terapijamo uspevam, poskusi še ti rozicodam
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar