|
Arwen
|
 |
« Odgovori #80 dne:: torek, 02. marec 2010 ura: 11:00 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 51
|
 |
« Odgovori #81 dne:: torek, 02. marec 2010 ura: 11:18 » |
|
Hvala Arwen, Onix  Sej sm mal bolš in tut resn razmišlam, da bi rekla dr. za AD. Sam ne vem, no.....k mam občutek, da, ko bom prenehala z jemanjem, se bo vse vrnil. Zdej marca mam KVT, bomo vidl, če bo to kj pomagal, ker je sam šestkrat... Drgač pa res, te misli so glupe, trapaste, sama seb se zdim smešna, otročja, ker to razmišljam, ampak.....vseen razmišljam...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #82 dne:: torek, 02. marec 2010 ura: 11:47 » |
|
Lusilu vse bo OK! Ne skrbi. OKM je res zelo smotana bolezen, ki te razžira, ampak moraš pa vedt to, da na koncu tunela je pa luč in prej ali slej vsakemu posije, tako da sm prepričan v to, da ti bo to uspelo premagati. Glede ADja je pa tako. Sam sm mnenja, da poskusi, ker zakaj bi se matrala, če pa ti lahko tablete zelo pomagajo. Jest jih jem že okoli 4 leta in morm rečt, da so mi zelo pomagale. Tko da, odloči se sama, ampak jest bi ti svetoval, da jih začneš jemati, ker je škoda, da tako trpiš. Seveda moraš pa delati na sebi, če jemlješ tablete ali pa če jih ne, tablete so samo nekakšna bergla pri zlomljeni nogi, fizioterapijo pa moraš vseeno izvajati, če veš kaj sm hotel s tem povedati  . Drži se! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #83 dne:: sreda, 03. marec 2010 ura: 09:40 » |
|
Lusilu, kako kaj? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #84 dne:: sreda, 03. marec 2010 ura: 12:01 » |
|
Dobro jutro, sek kr v redu, samo danes zjutraj pa nov šok... Se igrava s tamalim ku-ku in sicer stal je in se držal za kavč, jaz sem mu čez glavo dala dekco in rekla ku-ku, nakar je padu in se udaril ob rob stola... Nad očesom ima modrico in zdej se sekiram in strah me je, kaj bo, če mu bojo še učki otekl, ker mojmu ne upam povedat, da je zarad mene padu....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #85 dne:: sreda, 03. marec 2010 ura: 12:04 » |
|
hm... iz zapisanega pa res ni razbrati, da je padel zaradi tebe!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.607
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #86 dne:: sreda, 03. marec 2010 ura: 12:10 » |
|
Haj Lusilu! Brala sem ta trenutek tvoj post, vidim da imaš malčka, en mali nasvet ti bom dala, če se ti tvoj malček udari kamorkoli in da tudi nastane buškica, takoj namaži z margarino iz hladilnika, ne bo se potem skoraj nič poznalo. Sicer to ni pod to temo, vendar je to za tale tvoj konkreten primer. Ne obremenjuj se s tem, ti nisi kriva, saj je bila samo igrica, pri igricah pa bo še veliko buškic! Lep pozdrav 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #87 dne:: sreda, 03. marec 2010 ura: 12:14 » |
|
Lusilu, to se zgodi, ne obremenjuj se s tem. Moj tamali je imel pri dveh letih enak primer, se mu je ranca celo odprla-pa nismo šli šivat. Zateklo ne bo, bo pa črno, zeleno, vijoličasto. Nama je padel za nočno omarco, pa sva bila zraven. Ne krivi sebe, samo da je glava cela, pa je. Buške pa mora dobit, si bo zapomnil za drugič. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #88 dne:: sreda, 03. marec 2010 ura: 12:42 » |
|
Lusilu to pa res nisi ti kriva. Pač sta se igrala in se zgodi tudi kaj takega. Ne se krivit za take stvari. A veš kolkrat sm jest kot mejhn otrok na glavo padu hehe. Zato pa sm zdej tak  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
rocco
gost
|
 |
« Odgovori #89 dne:: sreda, 03. marec 2010 ura: 13:27 » |
|
Haha js sem še kot odrasel večkrat na glavo padel in sem tudi zato tak 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #90 dne:: nedelja, 07. marec 2010 ura: 19:21 » |
|
Sm mel pa tud sam podobne vsiljivke
Onix, kakšne podobne vsiljivke? Mene še zj dajejo, sploh nočj stran...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #92 dne:: nedelja, 07. marec 2010 ura: 21:43 » |
|
Sej bi jh pustila pa si ne upam, tut ne upam brez kompulzij, k me je strah, da bi me res kj obsedl....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #93 dne:: ponedeljek, 08. marec 2010 ura: 07:25 » |
|
da bi me res kj obsedl.... ne bo te, Lusilu, res ne! kot pravi Onix - poskušaj ignorirat...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #94 dne:: ponedeljek, 08. marec 2010 ura: 09:21 » |
|
Oj, sej dons že lažje diham... Je lep sončen dan in to... Am, a je drgač kdo bral od nekoga tuki gor, sicer pod specifičnim fobijam, da je med spanjem napadu svojo punco in da se sploh ne spomne nič?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #95 dne:: ponedeljek, 08. marec 2010 ura: 09:35 » |
|
ja, smo brali, a to, se mi zdi, je nekaj čisto drugega...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #96 dne:: ponedeljek, 08. marec 2010 ura: 09:49 » |
|
Kaj pa mislš, da bi to blo, ker mene je blo strah it spat in sm spala v dnevni...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #97 dne:: ponedeljek, 08. marec 2010 ura: 09:51 » |
|
ne vem, težko karkoli ugibam, mogoče bo tisti kaj napisal v svojo temo, kako in kaj je sedaj, pa kaj so ugotovili, da naj bi bilo, ... vem le to, da tisto pri njem pa to, kar maš ti, ni isto, v to sem pa 100% prepričana!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lusilu
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #98 dne:: ponedeljek, 08. marec 2010 ura: 10:02 » |
|
A to misliš kot moj strah v zvezi s hudičem, al tko na splošn na moj OKM?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #99 dne:: ponedeljek, 08. marec 2010 ura: 10:03 » |
|
to mislim oboje 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|