Nekaj podobnega zanima tudi mene.... Nadvse rada bi se z nekom pogovorila, pa me je sram do osebnega zdravnika, da bi mi dal napotnico za naprej. Moje težave so se začele nekako leto dni nazaj, ko sem mogla pred nekaj osebami spisati plačilni nalog. Kr neka vročina je začela naraščati v meni, slabo mi je ratal, srce mi je začelo razbijat. Sem šla ven iz prostora, se delno umirila in vrnila, da sem končala začeto delo, k čemur sem se komaj prisilila. Čez nekaj dni so se občutki ponovili ob nekem telefonskem pogovoru s stranko (imela sem zelo stresno delo na področju izterjave). V glavnem me je odtlej strah, da se mi bo zadeva ponovila ob vsakem telefonskem pogovoru, nenehno mislim le na to slabost in zadeve skušam kar najhitreje končati. Poleg tega opažam, da postanem zelo nemirna ob obisku lokalov, ko me obdaja veliko neznancev, ki hitijo okrog mene. Kr ne najdem daru govora, nenehno mislim samo na to, kakšne bo moja strategija pobega, če mi rata slabo, kaj bom rekla. Čez čas občutek sicer mine (navadno se umirim, ko gre zadeva - kosilo ali karkoli drugega že) h koncu, ko vem, da sem rešena.
Nadvse vesela sem, da sem odkrila to stran in ta forum. Upam, da bom našla pomoč. Zanima me, če mogoče obstaja kakšna pomoč terapevta preko spleta, kdorkoli, ki bi bil pripravljen odzvati se v času stiske?
V lekarni sem prosila za kako vrsto 'pomirjeval', ko je človek pod stresom. Dali so mi Medexove Stres kontrol in Strongnerves od Sensilaba. Pri obeh zadevah sem se prvi dan počutila nekoliko bolje, čeprav mislim, da sem se bolj kot ne prepričala v to, da delujejo. Ve mogoče kdo za kako bolj učinkovito, a kljub vsemu čim bolj naravno zdravilo?
Se opravičujem tem litanijam - samo že zelo dolgo vre v meni in se nimam komu zaupat.... Nikomur ne morem zaupat. Prosim, da mi poskušati svetovati/mi pomagati vi.... Obljubim, da bom to uslugo nesebično vračala!
Enake težave imam tudi sam, čeprav se pojavljajo v drugačnih situacijah. Vzorec je isti. Rad bi našel pomoč nekoga, ki mi ne bo napisal nobenega recepta, mi bo pa vseeno znal pomagati.