FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 06:59

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Akupunktura?  (Prebrano 2553 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Majcha
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« dne:: sreda, 09. december 2009 ura: 15:15 »

Živjo!

Mene pa zanima, če se je že kdo poskusil znebiti paničnih napadov in spremljajoče tesnobe ipd. z akupunkturo, in kakšni so bili rezultati, če so bili?

Lep pozdravček!!!
Prijavljen
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.541

« Odgovori #1 dne:: torek, 29. december 2009 ura: 00:34 »

Sem tudi mislila postaviti to vprašanje.  clap  Jaz začnem jutri zaradi nespečnosti. Bom poročala čez nekaj mesecev. Za akupunkturo sem se odločila preprosto zato, ker je priznana, pa veliko ljudi pove, da jim je pomagala celo pri hujših težavah, glavoboli, ponavljajoča vnetja in menda psiho tudi uravna... Ampak čudežev po moje ne more delat, čeprav mi je tajnica danes rekla, da bom zlahka spala  wav

Lexaurin 1'5 mg z lahkoto opustim spet, ko sem ga že zdaj v teh 3 tednih, ampak ne morem vedeti vnaprej, kakšna je reakcija, če mi ona odpre neke ledvene kanale al kar že, jaz pa ga zvečer ne bom vzela, mislim ni težav, če ga ne vzamem, ampak hkrati imeti akupunkturni tretma - da ne bom slučajno zbolela kaj fizično, kakšne vročice dobila...  Drug teden imam nastop 2 dnevnega dela, kaj bo, če resno zbolim.  unsure

Pričakujem samo neko olajšanje oz. začasno sprostitev, če bi naj res kaj bilo na tem, pa me niso nahecali, podobno kot na antidepresivu. Nič kaj več.  Tongue    Ker k čemur si nagnjen, šibka točka zdravja, to je s teboj... Ampak upam na vse dobro.  Cool
Prijavljen

neimenovana
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: torek, 29. december 2009 ura: 18:26 »

Ne bomo delali akupunkture...  Bioresonanca je to, kamor grem, ker z njo imajo veliko pozitivnejše izkušnje kot z akupunkturo, manj rund je potrebnih in popolnoma neboleča metoda... Jutri  Cool 

Seveda če bi tole res ozdravilo, potem bi namesto psihiatrov po ambulantah sedeli sami tehnični majstri te vrste in bi pač folk množično priklapljali na ta sevanja. Ampak poskusila pa bom. Poročam jutri  sesmejem

Prijavljen

neimenovana
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.603

« Odgovori #3 dne:: torek, 29. december 2009 ura: 18:46 »

Martinca, jutri pa kar poročaj. Te bom prebrala. rozicodam 
Prijavljen
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: sreda, 30. december 2009 ura: 15:29 »

Janja, fino, dočakaš šele v torek, 5. 1.  Cool  Oprostite , ponovna napaka, cel teden spim po 3 ure in ne vem, kaj se s kom pogovarjam ... torej naročena sem bila in nisem več danes na bioinformacijsko medicino  Shocked

Še enkrat sem preverila, kam sploh grem, pa sem pač žensko poklicala, pa mi domišljavo reče, da ta sistem pomeni, da bo ona z njenim lastnim mozgom rešila moje telesne in duševne probleme  delirij  Pa sem se ustrašla, napisala sem to zapleteno besedo v google, našla ničesar, jo poklicala nazaj, ona pa meni, da ja  kaj ste pa vi mislila, valda tega ni na internetu, ker to poznajo samo v Rusiji !  in sem jadrno odstopila.

Zdaj pa sem res našla pravo bioresonanco, sem naročena v torek, 5. januarja, pri enem zdravniku v Ptuju na prvi pregled, sestavlja ga "kineziološki" pregled (or whatever), baje nujen za postavitev diagnoze... nakar se bo izbiralo med homeopatijo in bioresonanco, tale po telefonu ne deluje nek šalabajzer.
 Sem mu vnaprej naštela vse težave, pa tudi to, da ne bom dajala denarja za preizkušanje različnih homeopatskih pripravkov. (ker ga nimam)

Prvi pregled 60 eu, vsak naslednji 25 eu. Poročam takrat. Pa gremo vsi skup, kaj to čakate, škodit ne more  wav  Je tip omenjal neko kvantno fiziko, češ da stroj sam zazna moje motnje valovanja in jih prilagodi valovanju zdrave osebe... Sem mu rekla, sam da ne bom nazadnje še bolj nora zlezla iz tega vašega stroja, kakor pa sem šla nanj... sesmejem
« Zadnje urejanje: sreda, 30. december 2009 ura: 15:35 od martinca » Prijavljen

neimenovana
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.987

« Odgovori #5 dne:: sreda, 30. december 2009 ura: 15:33 »

Uh, Martinca bodi previdna, jaz bi vsekakor bila....si pa prav storila, da si odstopila od tiste prve zadeve, tud meni ne deluje strokovno. Ampak, človek bi vse storil, da se mu stanje izboljša, saj vem. Vsekakor poročaj kako se bo izteklo in želim ti lepe praznike  rozicodam
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: sreda, 30. december 2009 ura: 15:37 »

Slavka, hvala, tudi tebi vse lepo  oki
Prijavljen

neimenovana
carmel
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 136

« Odgovori #7 dne:: sreda, 30. december 2009 ura: 16:21 »

Prvi pregled 60 eu, vsak naslednji 25 eu. Poročam takrat. Pa gremo vsi skup, kaj to čakate, škodit ne more  wav  Je tip omenjal neko kvantno fiziko, češ da stroj sam zazna moje motnje valovanja in jih prilagodi valovanju zdrave osebe... Sem mu rekla, sam da ne bom nazadnje še bolj nora zlezla iz tega vašega stroja, kakor pa sem šla nanj... sesmejem
Lahko škoduje tvoji denarnici...  Shocked No sama imam eno in edino izkušnjo z alternativo - bioresonanco. Sem bila 2x  na postavitvi diagnoze pa sta bili obe popolnoma različni (pri istem...) in popolnoma napačni. Ampak težave niso bile psihološke...
No, moja izkušnja. Sicer sem pa skrajni skeptik do vseh teh stvari, priznam  Smiley

Seveda pa upam, da tebi bo pomagalo!! Držim pesti, pa seveda poročaj!  rozicodam
Prijavljen
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: sreda, 30. december 2009 ura: 17:24 »

Tudi psihoterapija in ostalo,  če nisi v stanju sprejemanja...nismo vsi za to zardevam

Ampak če tebi bioresonanca ni pomagala, potem ne vem, če čem sploh it  ne  Pa taka reklama, za zlodeja premagat, omenja celo, da odpravi sindrom kronične utrujenosti in nervozne motnje (Zarad tega namreč grem) ... jaz imam tud degenerativne zadeve in sem zato delni invalid...

http://ambior.informacije.com/index.php?pr=Bioresonanca

Že imam zdaj občutek, da se bom nasankala, čeprav, alergije pa baje odpravi celo vse najhujše, ampak sa tega nimam.

Nič ni povedal, da ko te naprava ' naravna' na zdravo valovanje, kako dolgo to potem traja : do prvega stresa mogoče  seznojim  Je to to?

Zdaj pa ne bi več šla... kot sem odpovedala tam pr oni ženski, bi še rada tu  Undecided  Pojdite vi, pa vi povejte, kako je  sesmejem

Prijavljen

neimenovana
carmel
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 136

« Odgovori #9 dne:: sreda, 30. december 2009 ura: 18:09 »

No ne vem, nisem te hotela odvrnit. Najbrž smo ljudje res različni in na vsakega drugače vplivajo kakšne take stvari. Sama sem bila recimo ravno zarad alergij.... Mogoče sem samo jaz imuna na take stvari  sesmejem

Verjamem pa da človek poizkusi vse, samo da bi bilo bolje (no saj zato sem tudi jaz tja šla zvizgam Smiley) in če slučajno deluje samo super...

Jah to so tiste tečne stvari pri katerih se moraš sam odločit....
Prijavljen
trina
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 972

« Odgovori #10 dne:: sreda, 30. december 2009 ura: 19:50 »

Prvi pregled 60 eu, vsak naslednji 25 eu.

Imam boljšo ponudbo, Martinca: psihoterapevtska skupina vsakih 14 dni. Cena: vožnja do Ljubljane.
Prijavljen

Če hočeš zmagat, ne smeš zgubit. (Otto Grunf)
martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #11 dne:: sreda, 30. december 2009 ura: 20:54 »

O Trina, enkrat pa že, velja. Pol pa ne bom mogla skriti moje spremenljivosti. Ne pridem, res zdaj ne, je pa fajn da vem, da STE tam.  Carmel, saj me nisi, saj jaz si skoz premišljam z razlogom ali brez... Za psihozo mi je rekel, da ne pomaga... Ostalo pa - začasno izboljšanje.
Prijavljen

neimenovana
trina
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 972

« Odgovori #12 dne:: sreda, 30. december 2009 ura: 20:55 »

Okej, zmenjeno. oki
Prijavljen

Če hočeš zmagat, ne smeš zgubit. (Otto Grunf)
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 214

« Odgovori #13 dne:: torek, 13. april 2010 ura: 20:59 »

Jst sem se odločila za akupunkturo zaradi trdovratnega tenzijskega glavobola, najprej 2x 12 terapij samoplačniško, zdj pa hodim še prek zdravstva na Terapijo bolečine v Lj prek Kliničnega centra. Une dve terapije nista pomagali, upam, da bo v tretje prijelo.Vsaj malo, tako , da bom lažje prenašala in bila bolj aktivna.
Prijavljen
platana1
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« Odgovori #14 dne:: petek, 30. april 2010 ura: 16:16 »

Meni je akupunktura pomagala pri migrenah. Enkrat letno opravim terapijo 8-10x in je res bolje. Meni se ne zdi bolčee, hodim pa k eni upokojeni zdravnici. Sicer še imam blag glavobol ob menstruaciji, mi pa vsaj ni treba jemati imigrana. Včasih je moja migrena znala trajati tudi do 4 dni in sem pojedla tudi 4 tablete v tem času.
Pozdrav!
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar