Pozdravljeni dragi sotrpini

Vedno ko mi je hudo se obrnem na vas in vas pridem pokukat na ta forum, ki mi je z vašo pomočjo pomagal v težkih trenutkih, ki pa se včasih tudi ponovijo. Moja zgodba na kratko. Star sem 24 let, dve leti domačega zdravljenja z Adji Asentra 2 x 50 dnevno, na začetku malo hellexa, diagnoza panični napadi, agorafobija, depresija... Paničnih napadov načeloma ni več in od tega da nisem hodil niti v trgovino sem zdaj v službi med ljudmi, vozim brez problema, oz grem kamor hočem. Obiskoval sem tudi KVT. Zadnje mesece sem zmanjšal dozo asentre na 50 mg na dan in me je predvčerajšnjim prišla pogledat tako zelo nenapovedano spet teta depresija. No vsaj mislim da je tako.. Normalno je da sem bil prej depresiven ko nisem mogel nikamor, zato me je to zdajle še toliko bolj presenetilo. Sedaj pa se ne morem pobrati iz tega kroga temnih misli o tem da se vse vrača in da bo vse spet po starem oziroma slabo. Povejte mi prosim da ne bo tako.. Sedaj me pa zanima ali je vse to lahko tudi posledica zmanjševanja AD-jev? Sem se pa kar prijavil k svoji splošni zdravnici danes, in mi bo kaj predlagala in mi mogoče zopet pripisala Hellex za kak mesec da si svoje temne misli malo ustavim in si naredim podlago za nadaljne delo na področju moje glave;).. Vem da je hellex kratkotrajna rešitev in da bom moral na resen pregled k psihiatru in na KVT zopet. Pregleda pri psihiatrih se ne bojim več in grem kar rad tja . KVT pa mi je pri paničnih napadih dosti pomagala. Ali pomaga tudi pri depresiji? In še nekaj, prosim svetujte mi glede psihiatra v ljubljani ali v celju, oz. ali je kje takšna ustanova kot Cardial včasih z pokojnim dr. Marušičem in potem ekipa psihologov ki izvajajo KVT.. Najlepša hvala za vaše odgovore. Dan ni lep, je pa vsaj dan;) Lep pozdrav!