A*n*a*!

živjo
moram povedat, da zdaj ko so prazniki mimo in se življenje vrnilo v običajni ritem je tudi počutje boljše,
še posebno zato, ker imamo v NOVEM MESTU skupino društva DAM.
Zahvaliti se moramo naši Slavki , da je našla toliko moči in volje , da je to speljala.
Komaj čakam petek, da se vidimo.
To se mi zdi zelo v redu. Na tem mestu bi še enkrat pohvalila Slavko in vse ostale, ki sodelujejo pri tem projektu.

Drugače pa sem včeraj obiskalo svojo mamo in mi je dalo misliti. imam čisto njene vzorce razmišljanja,
nezadovoljstva samega jambranja. Sem se kar zamislila nad seboj. JAZ POČNEM ISTO.
Zmiraj te spravi v slabo voljo, tako najverjetneje počnem jaz s svojo družino.
To se dogaja zelo pogosto. Ne glede na to ali so naši starši to delali zavestno ali podzavestno (ta druga varianta je nekako bolj verjetna), je na nas, da svoje življenje vzamemo v svoje roke in z različnimi tehnikami presežemo te že osvojene vzorce. Če ne gre drugače, je potrebna strokovna pomoč. Vse to se da, ni pa najlažje.

Tudi z možem sem se pogovarjala o tem. Dopovedujem si, da imam vse, danaj bom že enkrat zadovoljna, pa mi še zmiraj švigne v glavo misel- če bi imela pa drugačnega moža pa mogoče ne bi bilo tako z menoj itd. bez veze
Kot sem že velikokrat poudarila ,se ne bom postavljala ne na tvojo ne na njegovo stran. Dejstvo pa je, da velikokrat mislimo, da če bomo imeli novega partnerja, bo vse boljše... Pogosto ni nič boljše, ker problemi so še vedno isti, ker jih nismo razrešili. Meni se zdi smiselno, da najprej razrešiš probleme, ki te ovirajo v življenju, potem pa se odločiš za naprej. Še zmeraj lahko zamenjaš partnerja. Zavedaj pa se, da če vzorcev ne boš razrešila, bo prtljaga še zmeraj ostala...

Res brez veze, ker sem sama največji problem.
Velikokrat je na žalost res tako. Tudi jaz sem ugotovila nekaj podobnega, zato se mi zdi smiselno, da poiščemo vzroke, ki nas ovirajo in nam ne dopuščajo normalnega življenja. Želim ti, da se imaš lepo.