Pozdravljeni!
Sploh ne vem kje naj začnem,... Znašla sem se na dnu črne luknje, kjer pa ne vidim več niti kančka svetlobe. Trenutno sem na bolniški (ponavljajoča se depresija), začela sem z jemanjem AD-jev (Asentra), vendar imajo ta zdravila zapozneli učinek, tako da je moje stanje še vedno akutno.
Mislim, da so se moje težave začele kopičiti že kar nekaj časa nazaj, vendar si tega nisem hotela nikoli priznati. Vedno sem želela biti močna, neomajna, vsakomur na razpolago, razdajala sem se brezmejno,... Res je, marsikaj hudega sem pretrpela v teh nekaj letih, npr.: ločitev, selitev, pri mlajši hčeri posilstvo, nato selitev starejše hčere, pa poskusi samomora pri mlajši (2x), posledično izguba službe, ker ni bilo razumevanja s strani delodajalca, v letošnjem letu še tretji poskus samomora pri mlajši. Bila je mesec dni na KOMZ-u, kjer se je resnično pobrala, si opomogla in zdaj optimistično gleda v svet. Vsa pohvala zdravnikom, terapevtom in ostalemu osebju na tem oddelku (EAP).
Jaz pa, po vsem tem, zdaj,...kolaps!! Ne znajdem se več, občutki tesnobe so tako močni, da včasih padem v jok, brez posebnega vzroka, ne vidim več smisla v ničemer, sem popolnoma brez volje, v službi sem naredila "sceno", ker sem imela občutek ogroženosti, tresem se, glavoboli, bolečine v želodcu, s težavo opravljem vsakodnevne obveznosti, izgubila sem občutek zase, težko se mi je urediti (frizura, make-up), skratka... obupana sem.

Ne vem, želela sem to deliti z vami, čeprav sem najbrž pisala bolj zmedeno. Naslednji torek sem naročena tudi pri psihiatrinji, ker si tako ne želim več živeti in upam, da mi bo pomagala pri reševanju moje "depre".
Hvala, ker ste me brali in vse lepo vam želim.
Mamchy