primoz
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 16
|
 |
« dne:: nedelja, 15. november 2009 ura: 10:01 » |
|
Živjo!
sem v veliki pizdi.strah me je da bom začel biti alkoholik. včeraj sem se do konca napil, ampak res do konca... strah me je da bom kaj naredl punci in da bom kljub tabletam alkoholik.... vsega česa me je strah začenjam izvajat zatoo da me nebi več blo strah. nimam več nobene tolerance, ne morm neki zadržat v sebi, ne morm več zadržat kar mi ne paše. enostavno eksplodiral bom. ne zmorem več... pofukan strah me bo ubil, kaj naj naredim... ju3 grem rečt če me sprejmejo v bolnico...bom breme drugih tak ko sm zdaj breme punci.... nevem kaj naj... vem pa kaj bom.... ne bom se več skrival bom pač to ka sm... rad bi se porezal rad bi reko adijo ... nevem... butasta fraza je nevem... umr bi umr bom smilil se bom sam sebi naj me drugi pomilujejo,naj se jim smilim, to so moje misli... pa še velik jih je ane lol heh smeh, hiihi pa pijan sem... pomoč za današnji dan potrebujem..vsaj za danes bom nekoga rabil...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #1 dne:: nedelja, 15. november 2009 ura: 11:11 » |
|
Zakaj prelagaš na jutri, kar storiš lahko že danes. Obleci se in pojdi na psihiatrično prvo pomoč. Jutri bo samo še slabše, zdajle pa se zavedaš, da s teboj ni v redu. To je velik korak, da si že tukaj gor poiskal nasvet in pomoč. Zavedaš se, da si je potreben. Ne vem ali si iz Ljubljane, ampak na polikliniki te bodo takoj sprejeli. Ne boj se, pogumno. To delaš zase 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #2 dne:: nedelja, 15. november 2009 ura: 11:40 » |
|
Hey Primož!
Ej use bo še uredu, OKM je zajebana bolezen in čisto normalno je, da te kdaj zlomi. Poišči si pomoč in probaj v sebi najdt tisti kanček upanja, ki ti bo pomagal skozi to krizo. Punci ne boš nič naredil, to ti lahko zagarantiram, ker pač to ni tvoja želja, ampak je to samo tvoj strah. Pri OKM je tako, veliko laja, nikoli pa ne grize, če veš kaj hočem s tem povedati. No uglavnem, če se ful slabo počutiš pojdi na nujno psihiatrično pomoč, mogoče ti sploh ne bo treba ostati v bolnici. A maš kkšna pomirjevala? No drži se, res, use bo še ql!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nevenka b
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 9
|
 |
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 15. november 2009 ura: 11:45 » |
|
Primoz, tako kot pravi Trzinka, že danes, pravzaprav takoj zdajle se odpravi na Nujno psihiatrično pomoč. Ob nedeljah se lahko kadarkoli oglasiš v psihiatrični bolnišnici v Polju, kjer ti bodo pomagali takoj. Pokliči na tel: 01 5872104. Na tem telefonu je dosegljiva tudi dežurna psihiatrinja. Pomisli na to, da je zdaj res dovolj tega mučenja samega sebe in da potrebuješ hitro in strokovno pomoč. Prav v tem trenutku, ko ti gre najslabše, imaš kljub strahu dovolj moči, da narediš ta korak.
Glede na to, da si pod vplivom alkohola, naj te pelje punca ali pa pokliči taxi. Srečno!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
primoz
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #4 dne:: nedelja, 15. november 2009 ura: 13:33 » |
|
Hvala...sem še doma... ne upam si tja iti...nevem...sj bo....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #5 dne:: nedelja, 15. november 2009 ura: 13:36 » |
|
Ja, jaz te čist razumem... Drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Azrael AZRAEL Azrael
|
|
|
|
himiko
|
 |
« Odgovori #6 dne:: nedelja, 15. november 2009 ura: 14:49 » |
|
Primoz, vse bo se oki. Na urgentni psihiatricni pomoci pa ni nic posebnega, cesar bi se bilo potrebno bati - govorim iz osebnih izkusenj. Stopi na Zalosko, v Mostah, pri ocesni kliniki. Tam je prijazna med. sestra, sprejme te dezurni, s katerim se pogovoris, zaupas svoje tezave.Tam je zato, da ti pomaga - meni je, in potem je slo samo se navzgor. Ne odlasaj, vse bo se dobro in kot pravi Nevenka: " Imas dovolj moci, da naredis ta korak!" Pogumen si! Drzi se  Himiko
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: nedelja, 15. november 2009 ura: 14:54 od himiko »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
moljka
|
 |
« Odgovori #7 dne:: nedelja, 15. november 2009 ura: 15:48 » |
|
primoz, se strinjam z ostalimi, nekaj korakov v pravo smer si itak že naredil s tem, ko hodiš na skupino in pišeš sem gor, zberi pogum in poišči pomoč že danes.. Drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
FAIL - First Attempt In Learning
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #8 dne:: nedelja, 15. november 2009 ura: 18:20 » |
|
Hvala...sem še doma... ne upam si tja iti...nevem...sj bo....
Nič bat, tudi jaz sem že bila. Sem šla potem po pregledu takoj nazaj domov. Tisti trenutek sem mislila, da se mi bo zmešalo in sem šla poiskati pomoč, pa se mi ni zmešalo. Se boš potem bolje počutil, take zdravstvene težave ima vedno več ljudi in naj te ne bo sram iti po pomoč. Ne odlašaj! Drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 16. november 2009 ura: 06:37 » |
|
Primož, kakšna je odločitev? si šel?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
primoz
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 16. november 2009 ura: 16:42 » |
|
hvala za podporo. po eni strani mi je bolje, po drugi pa vidim da mi hočete dobro, pomagat, sam žal mi je ker ne vem kam to vodi ne vem kaj naj...grozn človek sm..sploh človek? am..danes sm bil na urgenci na polikliniki. bilo je vredu ker sem spreminjal svoja stanja, se je dogajalo, zdaj sem spet doma s svojo..ubijam jo, mučim,,.. nevem kr vseeeee ženski spolni organ..kr rola se mi kr ene misli ne morm nehat mislit..a heliks sploh kaj pomaga!! mater vse skup..vsaka minuta je podarjena...vsaka minuta izgublena..in kr tak počasi teče čas.. v četrtek začnem s terapijo..mi bo vsaj do tja uspelo al bom danes že drugič mogo it? če mi ne morjo pomagat..egoist fukjen sm...joj ne..strgalo se mibo k čas tk počasi teče..naj mi nekdo pove kak si naj pomagam da nebom več tega čutil..prosim 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #11 dne:: ponedeljek, 16. november 2009 ura: 16:46 » |
|
Primoz povej mi, a tvoj glavni strah je to, da bi punci kej naredu?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
primoz
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #12 dne:: ponedeljek, 16. november 2009 ura: 16:55 » |
|
punci..sebi...sj je isto..strah me je da mi glava uide, da zgubim živce kljub da mi res izjemno ob strani stoji. nekaj sem naredil...ne fizično...in še je ob meni..mene bo pa lastno dejanje ob glavo spravlo.. ej nevem..sami nesmisli..nevem
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #13 dne:: ponedeljek, 16. november 2009 ura: 17:05 » |
|
Preberi osebno sporočilo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Koki
|
 |
« Odgovori #14 dne:: ponedeljek, 16. november 2009 ura: 20:38 » |
|
Primož, zapomni si: NIKOLI NE BOŠ NIKOMUR NIČESAR NAREDIL!!! NE SEBI, NE DRUGIM!!! s TEM SE NE OBREMENJUJ, KER JE BREZPREDMETNO - PREVERJENO TUDI PRI STROKOVNJAKIH (DR. REBOLJ IPD.). UŽIVAJ V MALIH RADOSTIH, KI JIH JE VSAK DAN VELIKO, LE VIDETI JIH MORAŠ.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
moljka
|
 |
« Odgovori #15 dne:: ponedeljek, 16. november 2009 ura: 21:28 » |
|
Do četrtka je pa vmes še skupina.. če se spomniš, si se bolje počutil, ko si tam povedal, kaj te teži. In ob usmerjanju terapevtke ni vrag, da ne boš našel enega načina, da zmanjšaš svojo stisko - ali pa vsaj da zdržiš do srečanja s terapevtom. Vabljen torej jutri 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
FAIL - First Attempt In Learning
|
|
|
primoz
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #16 dne:: ponedeljek, 16. november 2009 ura: 22:06 » |
|
pridem. sam nevm kaj mi sploh vse to bo...nobr namesto mene ne more...... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #17 dne:: torek, 17. november 2009 ura: 06:01 » |
|
pridem. sam nevm kaj mi sploh vse to bo...  lahko to, prosim, razložiš?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
primoz
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #18 dne:: torek, 17. november 2009 ura: 17:05 » |
|
hej! Danes sem malce boljši, vse misli potiskam na stran in se počutim kot da bi bil zadet, pa vredu, za zdržat je  nisem vedel kaj mi sploh bo vsa pomoč če je pravzaprav nočem.. Itak večinoma samo pozornost iščem.. Nisem vedel in še zdaj ne znam identificirati tega kar mi skupina nudi, ne vem kaj to je, včeraj sem bil mnenja da je tak en drek in mi ne bo pomagalo ker niben človek ne mora bremena kr tako odnesti z moje glave. Danes je za zdaj boljše. Upam da večer v miru preživim. Lepe pozdravčke vsem!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Gigli