FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 03:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: TELOVADBA V POSTELJI  (Prebrano 1319 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
vostro1
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 27

« dne:: torek, 10. november 2009 ura: 20:39 »

Jaz telovadim kar v postelji kadar je zunaj slabo vreme...ali pozimi ko je zunaj sneg.
1.vaja. uležem se na hrbet noge skupaj-stegnjene roke stegnjene ob telesu...nato dvignem  desno nogo
v zrak vsaj 5 krat pri tem morajo biti obe nogi stegnjeni...nato isto ponovim z levo nogo.
2.vaja.še vedno ležim na hrbtu in z nogami vozim kolo vsaj 30sekund nato noge malo potresem po
         postelji.
3.vaja.ležim s stegnjenimi nogami in rokami ob telesu dvignem obe nogi hkrati v zrak koliko se le da
         noge morajo biti stegnjene to delam toliko časa kot lahko.
 povedati moram da so to vaje za trebušne mišice in tisti ki tega še ni počel naj to prične z enkratnim
 ali dvakratnim poskusom in nato povečuje vsak dan za en dvig nog...v nasprotnem primeru lahko
 dobite ˝muskelfiber˝in to zelo neprijetno boli trebuh.
     nadaljevanje sledi ....
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.987

« Odgovori #1 dne:: torek, 10. november 2009 ura: 20:43 »

Vostro1, jaz sem pa čist nekaj druzga pričakovala pod tem naslovom  sesmejem sesmejem sesmejem
Drugač, pa hvala za idejo, bo treba res v postelji telovadit, k sta pa sam dež in noč zunaj.  clap
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.533

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #2 dne:: torek, 10. november 2009 ura: 21:16 »

Vostro1, jaz sem pa čist nekaj druzga pričakovala pod tem naslovom  sesmejem sesmejem sesmejem

Jest tud.. zardevam

Jest sem včasih že telovadila u postelji...sem mislila da sem edina k to delam u postelji. kiselnasmeh
Levinje so len asorta, pa rade imajo udobje...
Tko sem lepo na toplem, mehkem malo potelovadila in nato naprej zaspala... spim
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
vostro1
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 27

« Odgovori #3 dne:: torek, 10. november 2009 ura: 23:59 »

Aslan s temi vajami ne smete pretiravat ker ko vaje delaš je vse v redu ...naslednji dan pa te vse boli.
Stemi vajami si telo ogrejemo potem se vsedemo na rob postelje-noge so na tleh..glavo premikamo naprej-nazaj...nato pa jo polagamo na levo in desno ramo....sledi kroženje z glavo v levo in nato vdesno
stran.....ko si razmigamo vrat  si moramo tudi ramenske mišice sprostiti ker so po dolgem ležanju napete....to storimo tako da ramena dvigujemo in spuščamo nato pa z rameni  krožimo naprej in nazaj...
 nato vstanemo se od postelje in od omare malo odmaknemo stegnemo roke pred sabo v višini ramen
 in jih počasi sunemo nazaj...vsaj5 krat nato eno roko dvignemo druga je ob telesu in zopet narahlo
suvamo nazaj z rokami nato roki zamenjamo.....ko smo si razmigali tudi ramena si moramo razmigat tudi
križ in kolke.
  to pa sledi.....        sicer se pa lahko zmenimo tudi za kakšne vaje pod odejo sesmejemče ste le
                             zato. sesmejem sesmejem sesmejem
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar