|
Suzy
|
 |
« Odgovori #20 dne:: petek, 15. januar 2010 ura: 04:45 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih “lušnih” grehov!
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 136
|
 |
« Odgovori #21 dne:: sobota, 30. januar 2010 ura: 14:47 » |
|
Jaz hodim en mesec na tai chi in sem navdušena! Telo se mi je začelo sproščat, čutim, kako mi teče energija po celem telesu, nimam več težav z zadrževanjem dihanja ... Poleg tega imam med vadbo 100% okupirane možgane in popolnoma skoncentrirane na gibanje, celo telo imam pod kontrolo. Čutim, da se mi notranjost čisti, sprošča. Res toplo priporočam vsakomur, ki čuti, da je zablokiran, brez energije, utrujen ...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ne pozabi, da se zemlja veseli občutka tvojih bosih nog in da se veter želi poigrati s tvojimi lasmi. (Kahlil Gibran)
|
|
|
|
taja1
|
 |
« Odgovori #22 dne:: sobota, 30. januar 2010 ura: 19:44 » |
|
 , isto razmišljava  Arnika, kam hodiš na tai chi, pa zanima me še, če je to taka vadba bolj počasna in nč kej dost kot vadba, ampak bolj kot meditacija, al imaš tudi fizično kaj od tega...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #23 dne:: torek, 02. februar 2010 ura: 07:17 » |
|
Jutro, Taja. Hodim na OŠ Valentina Vodnika ob ponedeljkih in in OŠ Koseze ob četrtkih. Ja, vadba je počasna, pri tai chiju ni sunkovitih gibov, vendar to ni meditacija. Telo imaš pod nadzorom, dosti pa so obremenjene noge, ker gibe izvajaš z rahlo pokrčenimi koleni. Ni pa tai chi dovolj za pridobivanje fizične kondicije. Med vadbo se nič ne spotiš, tako da je fino v življenje vključit še kakšno hitro hojo, tek ... nekaj bolj fizično intenzivnega pač.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ne pozabi, da se zemlja veseli občutka tvojih bosih nog in da se veter želi poigrati s tvojimi lasmi. (Kahlil Gibran)
|
|
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #25 dne:: sreda, 03. februar 2010 ura: 07:43 » |
|
A reeees? Ja kaj veš, lahko da pa smo se že srečal, sam se nismo prepoznali, zej k smo tko zakamufliran zarad mraza ...  Ej, pa tale šola Vodnik ... meni je tooolk všeč.  A je tud drgač fajn? Pa malo te moram še malo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #26 dne:: sreda, 03. februar 2010 ura: 08:45 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #27 dne:: sreda, 03. februar 2010 ura: 16:59 » |
|
Jih že brusim, se kar iskri ...  Sem pa res za kakšen sprehodek, zaenkrat samo Yanga vlačim naokoli po Rožniku ...  Ma ga moram pohvalit, včeraj je šel ku mašinca ... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
gogi
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 179
|
 |
« Odgovori #28 dne:: četrtek, 11. februar 2010 ura: 21:47 » |
|
Arnika, sem šele zdele prebrala....  ...tut jz hodim na tai chi od oktobra in morem rečt, da je fenomenalno. Sicer danes nisem bila, je prišlo nekaj vmes, ampak se popolnoma strinjam s teboj. Tam imam glavo popolnoma prazno, domov pridem povsem sproščena, mirna.....res je super. A delate formo 24?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #29 dne:: sobota, 13. februar 2010 ura: 08:39 » |
|
Joj, Gogi, tudi jaz šele zdaj prebrala ...  Ja tole formo delamo. Smo še dosti na začetku pa učitelj gre zelo počasi naprej in tak osnovnošolski način mi popolnoma ustreza.  Zdaj taichija par tednov ne smem izvajat - koleno fuč - ma komaj čakam, da bom spet lahko hodila!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
gogi
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #30 dne:: petek, 19. februar 2010 ura: 22:39 » |
|
Uf, si le pozdravi koleno....smo kr ves čas na nogah in jih še kako rabimo pr taj čiju.
Mi smo pa zdele začel s formo, ne vem katero, s plezanjem petelinčka. Mislim,da je tako. Prav dober...pa izvedela sem, da se baje tut poleti lahko dobimo ta novi, letošnji učenci 2x in vsi delamo zunaj, bosi, na travi.
Jz sem prav navdušena.
Kje pa hodiš na taj či?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dman
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 69
|
 |
« Odgovori #31 dne:: petek, 19. februar 2010 ura: 23:33 » |
|
Evo, mal intermezzo v debato. Da samo poročam, da še vedno vztrajam v Aikidu. Oz. prav obratno - vedno rajši hodim. Res mi je super, se popolnoma sprostim in dobro se počutim med tistimi ljudmi. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #32 dne:: sobota, 20. februar 2010 ura: 07:04 » |
|
Jutro Gogi. Ob ponedeljkih na OŠ Koseze, ob četrtkih pa na OŠ Valentin Vodnik. Ljubljana. Pa ti? Če sem prav razumela, si ti iz Maribora? Joj, komaj čakam, da bom lahko spet 'taičijala'. Pa poleti, na travi ....  upam, da bo tudi pri nas tako. Hej Dman, prav lepo je prebrat, da ti aikido daje in pomeni vedno več. A ni super, ko človek naleti na nekaj, kar ga sprosti, mu daje dodaten zagon?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dman
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #33 dne:: sobota, 20. februar 2010 ura: 07:52 » |
|
Jutro  Ja točno to, super je, ko se človek nekje počuti v redu, ko se počuti del nečesa.  Drugače tudi mi imamo baje poleti treninge na travi. To more bit noro hudo. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Devlin
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 660
|
 |
« Odgovori #34 dne:: sobota, 20. februar 2010 ura: 12:39 » |
|
Itak. Samo moraš znati dobro pogrnit : ) Mi pa smo začeli vključevati tudi samoobrambne elemente in vedno več kontakta, tako da človek pride domov s kako modrico, ampak meni so se odprla nebesa na zemlji  .
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: sobota, 20. februar 2010 ura: 12:43 od Devlin »
|
Prijavljen
|
|
|
|
gogi
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #35 dne:: ponedeljek, 01. marec 2010 ura: 20:56 » |
|
Arnika jz sem iz Gorenjskega konca.  Imam zdele v četrtek, že komaj čakam. Poleg samih form so mi všeč ljudje, vsi smo sproščeni, nihče ne gleda kako kdo dela ali kako je oblečen. Res zelo sprostitveno in polno užitka.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Devlin
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 660
|
 |
« Odgovori #36 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 23:26 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #37 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 06:17 » |
|
Jaz sem ju pogledala za dobro jutro ... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dman
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #38 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 09:20 » |
|
Huda filmčka ... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
gogi
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #39 dne:: četrtek, 25. marec 2010 ura: 13:50 » |
|
Jz sem ju pogledala danes, moram rečt, da mi je drugi bolj všeč.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|