FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 02:53

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: KO SI NA TLEH  (Prebrano 774 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Mathea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 19

« dne:: četrtek, 29. oktober 2009 ura: 12:00 »

Pred časom sem pisala tu, pa sem zopet nazaj.Evo me situacija je še slabša kot je bilo pred časom.Na tleh sem popolnoma.Brez volje, brez energije z groznimi glavoboli in slabo vestjo,ker sem prijatelju pred časom rekla da naj gre, da ne morem več, pa je jokal pa je stokal in sem rekla da naj ostane.In kaj sem z tem naredila sebi?Škodo, še večjo, kajti na živce mi gre, ker me je prizadel res da so malenkosti, ampak čez njih ne morem res ne.In pol mi še on nabija občutke da brez njeg ne bom zmogla, da nimam za položnice, da bom še slabša in kaj vem kaj še vse.SEM SLABŠA JA AMPAK ZARADI NJEGA, KER SE NE SPOKA, KER NIMAM TOK J. DA BI MU SPET IN DOKONČNO REKLA DA NAJ GRE.
SOVRAŽIM SE, SAMO SEBE SOVRAŽIM IN TO MOJO NEODLOČNOST IN NESPOSOBNOST IN NEZMOŽNOST ODLOČANJA O SVOJEM ŽIVLJENJU.
POMAGAJTE MI PROSIM ČE LAHKO.
Prijavljen

bodi to kar si, ostalih je tako že preveč
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 29. oktober 2009 ura: 12:11 »

Mathea, žal namesto tebe nihče ni v stanju karkoli storit.

in kje je razlog, da ga tako zelo sovražiš? če se prav spomnim, si omenjala, da je zelo dober do tebe in otrok...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Mathea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 29. oktober 2009 ura: 13:41 »

Mathea, žal namesto tebe nihče ni v stanju karkoli storit.

in kje je razlog, da ga tako zelo sovražiš? če se prav spomnim, si omenjala, da je zelo dober do tebe in otrok...

ja saj je, samo ne vem no zakaj ga tako sovražim, zato ker se mi zdi da je tako zelo podoben bivšemu, da me zbode ravno tam kot najbolj boli.
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 29. oktober 2009 ura: 13:55 »

kakšen je bil pa bivši?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Mathea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 29. oktober 2009 ura: 14:23 »

kakšen je bil pa bivši?

bivši, hm čudak, nikoli z ničemer zadovoljen jaz sem bila v njegovih očeh vedno tupa glupa, neumna nesposobna, če sem kadarkoli kaj rekla preveč to je bilo že če sem povedala svoje mnenje, sem jih dobila.Vedno mi je očital stvari, vedno sem se počutila samo, z otrokoma sem bila ves čas sama, skrbela sem za njiju, njega pa po cele dneve ni bilo.K nam ni smel nihče, tudi jaz se nisem smela družiti z komerkoli, razen z tistimi ki je on smatral da se lahko.Vedno je govoril da ga izkoriščam, da je on tisti ki me je naredil, ki me je ustvaril, oblekel, da če njega ne bi bilo bi bila že davno ne vem kje.
Skratka več ali manj je on odločal v vseh stvareh, če je bilo kaj narobe sem bila pa jaz kriva.Vedno je govoril da imam umazano, da je nepospravljeno, da ni nobenega reda, da se bojo podgane zaredile...
Ta , ni tak res ne, ni nasilen, ampak imam občutek da včasih isto govori kot bivši, da je ravn tako kot bivši ljubosumen na moja otroka, ves čas je govoril da ju razvajam, da nič ne naredim prav, daa se mi bosta posrala na glavo.Priznam pa, da z bivšim nisem mogla imeti na koncu nič, še dotika nisem prenesla več.Ravn tako je sedaj se mi zdi.Da gre v trgovino in kupi sladkarije, in potem reče da ga zanima kako hitro bojo zginle.Pa kaj jih potem kupuješ Huh??Vem da jih sin obožuje, vem da je sposoben vse pojesti naenkrat, ampak kaj naj.A je potrebno takih stavkov???Pa da ne zmorem z njima, da sta mi zrastla čez glavo in kaj vem še vse.Pa nista.Sta pridna oba.Kljub temu da se ves čas ravsata med sabo, pa ko sta sama starejši poskrbi za sestro v vseh pogledih.Ji da jessti, jo čuva, ji pomaga če kaj rabi, skuha, pospravi, skratka tudi v šoli je dober.Ne vem kje je problem.In ja sp stvari čez katere ne morem in ne bom šla .moja otroka sta moja in jih bom zaščitila pred vsemi če bo treba.
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 29. oktober 2009 ura: 14:52 »

česa si pa Mathea želi? po čem ona hrepeni? kakšne so njene želje, ambicije, cilji? kakšno otroštvo je imela, so starši še živi in če ja, ima stik z njimi? Kdo sploh je Mathea?
Prijavljen

Mathea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 29. oktober 2009 ura: 15:21 »

česa si pa Mathea želi? po čem ona hrepeni? kakšne so njene želje, ambicije, cilji? kakšno otroštvo je imela, so starši še živi in če ja, ima stik z njimi? Kdo sploh je Mathea?

hm, ne vem , vem pa da si želim miru, nekega normalnega odnosa ki ga verjetno ne poznam si ga pa želim, da bi bila sprejeta taka kot sem, da če rečem da me nekaj moti, da če je le mogoče da se z tem preneha ali pa vsaj omeji.Otroštvo moje je bilo zakomplicirano, polno odgovornosti, poniževanja, zaničevanja,nesprejemanja....pri devetnajstih sem mogla it od doma ko sem želela nparej v šolo je oče rekel da me ne bo živel in financiral in sem šla v Lj delat v službo ki so mi jo izbrali starši.Nikoli mi niso pomagali ne finančno razen z kako vrečo krompirja, nikoli nisem imela nobene opore v njih, vedno sem se mogla za vse boriti sama.Sem najstarejša od otrok pri nas in sem jih najbl nasrkala.Sem občutljiva priznam in ne morem čez določene stvari, pa četudi so to malenkosti.
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #7 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 07:40 »

in kaj si do sedaj že storila v vezi lastne osebne rasti? si to
Otroštvo moje je bilo zakomplicirano, polno odgovornosti, poniževanja, zaničevanja,nesprejemanja....pri devetnajstih sem mogla it od doma ko sem želela nparej v šolo je oče rekel da me ne bo živel in financiral in sem šla v Lj delat v službo ki so mi jo izbrali starši.Nikoli mi niso pomagali ne finančno razen z kako vrečo krompirja, nikoli nisem imela nobene opore v njih, vedno sem se mogla za vse boriti sama.Sem najstarejša od otrok pri nas in sem jih najbl nasrkala.Sem občutljiva priznam in ne morem čez določene stvari, pa četudi so to malenkosti.
že predelala s kako strokovno osebo?
Prijavljen

Mathea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 09:41 »

in kaj si do sedaj že storila v vezi lastne osebne rasti? si to
Otroštvo moje je bilo zakomplicirano, polno odgovornosti, poniževanja, zaničevanja,nesprejemanja....pri devetnajstih sem mogla it od doma ko sem želela nparej v šolo je oče rekel da me ne bo živel in financiral in sem šla v Lj delat v službo ki so mi jo izbrali starši.Nikoli mi niso pomagali ne finančno razen z kako vrečo krompirja, nikoli nisem imela nobene opore v njih, vedno sem se mogla za vse boriti sama.Sem najstarejša od otrok pri nas in sem jih najbl nasrkala.Sem občutljiva priznam in ne morem čez določene stvari, pa četudi so to malenkosti.
že predelala s kako strokovno osebo?

ne , sem sama predelala to, saj upam , predelala pa nisem vsega ostalega v zakonu in na živce mi gre, ker se mučim z tem iz dneva v dan ne živim polno, nisem prava jaz, ampak sem poslala drugi bivši in po obnašanju in po razmišljanju in to me ful moti.
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #9 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 10:39 »

pa bi bilo mogoče pametno, poiskat psihoterapevta  rozicodam
Prijavljen

Mathea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 10:43 »

pa bi bilo mogoče pametno, poiskat psihoterapevta  rozicodam

z njimi imam samo smolo in nerazumevanje, enkrat celo sem bila jaz tista ki sem nenormalna in čudna in sem šla ven ker sta me in terapevtka in bivši napadla in se nisem več vrnila.
Mi mogoče lahko ti pomagaš?Huh???
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #11 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 10:46 »

s katerega konca Slo. si?
Prijavljen

Mathea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #12 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 11:00 »

s katerega konca Slo. si?

Ljubljane.
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #13 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 11:06 »

če prav vem, je pa tu kar nekaj terapevtov; si zgornji seznam že kaj pregledala?

http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=37

precej Dr. Rebolja pohvalijo...
Prijavljen

Mathea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #14 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 11:17 »

če prav vem, je pa tu kar nekaj terapevtov; si zgornji seznam že kaj pregledala?

http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=37

precej Dr. Rebolja pohvalijo...
hm, ne poznam, si bom pogledala.Kj pa ti meniš, si lahko ustvariš kako mnenje iz vsega tega???:
Hvala.
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #15 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 11:30 »

tukaj so mnenja http://www.nebojse.si/Forum/index.php/board,7.0.html
Prijavljen

Mathea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #16 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 11:34 »

ne ne o meni sem mislila če si si lahko ustvarila kako mnenje???
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #17 dne:: petek, 30. oktober 2009 ura: 11:46 »

da glede na pridobljene vzorce vlečeš nase določen tip osebe in da bi bilo pametno tole

predelat s pomočjo strokovnjaka; za odnos sta namreč potrebna dva.
Prijavljen

Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar