FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 02:42

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Psihoterapevti Latini, Krump in Jager...ima kdo izkušnje?  (Prebrano 1097 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
roky87
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 82

« dne:: sreda, 21. oktober 2009 ura: 02:17 »

Pozdravljeni ponovno,

danes sem bil na kontrolnem pregledu pri dr. Milošu Židaniku, kateri mi je predlagal naslednje 3 psihoterapevte:

Teja Jager
Jasna Krump
Alen Latini

Zanima predvsem, če je že kdo od vas imel kakšne izkušnje s katerim izmed njih in kako to poteka pri njih?

LP

Rok
Prijavljen

Napreduj počasi...postani boljši...živi danes...spusti preteklost...grabi prihodnost...srečno in zadovoljno!!!
vista66
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 297

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 22. oktober 2009 ura: 09:07 »

Latini je plačljiv, Krumpova pa ne, sam je treba čakat. Men sta bla oba kar všeč, a ju ne poznam dobro. Pri njem sem bla enkrat, pri njej pa trikrat na testiranju.
Prijavljen
Bogica
gost
« Odgovori #2 dne:: petek, 23. oktober 2009 ura: 18:44 »

Jaz hodim že dve leti k Latiniju in sem zelo zadovoljna....kar pa ne pomeni, da bo všeč tudi
tebi......

K Jagrovi hodi kolegica in je tudi zadovoljna.....

Zdaj ne vem točno kaj imaš.....je pa najbolje, da greš na uvodne pogovore in boš sam
videl kako in kaj.....

lpb
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar