Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.860
|
 |
« Odgovori #100 dne:: sobota, 14. januar 2012 ura: 19:17 » |
|
Robbie izvaja kar nekaj priredb. 80' so pač moja specialiteta. Tudi komentarji pod komadom pravijo, da je original Richard Marx. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
Prispevki: 1.808
|
 |
« Odgovori #101 dne:: nedelja, 15. januar 2012 ura: 08:09 » |
|
Tudi komentarji pod komadom pravijo, da je original Richard Marx.   sploh nisem opazila komentarjev, meni se je samo zdelo, da glas ni bil od Rbbiea. drgač mam pa Robbievo glasbo kar rada. v bistvu dve plati njegovi, ostalo sem pa bolj na novo zdaj odkrivala prek youtuba. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #102 dne:: nedelja, 15. januar 2012 ura: 21:08 » |
|
Ej, Robbie pa tko zmaga, tale komad prvič slišim in mi je MEGA: http://www.youtube.com/watch?v=oqGKFox8Tpo&feature=related
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #103 dne:: nedelja, 15. januar 2012 ura: 21:21 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #104 dne:: ponedeljek, 16. januar 2012 ura: 00:09 » |
|
jaz pa mislim, da je meni po novem nekdo všeč
Misliti pomeni nič vedeti.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #105 dne:: ponedeljek, 16. januar 2012 ura: 06:28 » |
|
jaz pa mislim, da je meni po novem nekdo všeč
Misliti pomeni nič vedeti.  U whish!?!  Seveda vem, kaj se mi dogaja, samo še preveriti moram če je res. Te dni sem se po slili razmer več družila z nekom, za katerega pa sem ugotovila, da bi ga rada bolje spoznala in da pač me zanima. zdej bom pa videla, kaj bo iz tega. jaz bi ful rada bila končno malo pametna in si res vzela maso enega časa za spoznavanje. nekih upsov in downsov začetnega navdušenja ter poznejšega razočaranja zaradi ezoteričnih teorij o nastanku spola otrok ipd. sem že mal sita. zato se mi zdi, da si človek enostavno MORA vzeti čas, da človeka najprej spozna. Tokrat bi rada bila malo preudarna. sploh pa, saj niti tega ne vem, če bo on meni in jaz njemu sploh še bila zanimiva, ko se bolje spoznava. do zdaj se mi zdi pa super.  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #106 dne:: ponedeljek, 16. januar 2012 ura: 12:00 » |
|
Saj pravim, ti samo misliš kako bi bilo, dejansko pa ne veš.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
matheu__
Izkušen član/ica

Odsotni
Prispevki: 313
The universe is indifferent - Don Draper
|
 |
« Odgovori #107 dne:: ponedeljek, 16. januar 2012 ura: 14:07 » |
|
pomojem obstaja tle en vzorec ki bi se ga dalo opisat z preprostim algoritmom. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
" Just because I don't care doesn't mean I don't understand. " - Homer Simpson
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #108 dne:: torek, 17. januar 2012 ura: 18:03 » |
|
pomojem obstaja tle en vzorec ki bi se ga dalo opisat z preprostim algoritmom.  kaj pa če te presenetim in ti pokažem, da temu ni tako, ker mi tokrat pa enostavno rata, matheu_?  jaz sem res zaljubljena in tale dečko mi je ful, ful, ful všeč in ful je v redu in ful je plemenit in ima vse tisto, kar mene potegne in privlači in zlo je dobr človek, tko da če mi res ne bo prišel na dan s kako čudno teorijo kot moj bivši znam kar ostat z njim. valda če bo on hotu ostat tud z mano  v glavnem, jaz sem zdaj vesela. včeraj sva bla v kinu, jutri greva pa v hribe. ostali čas se bomo pa še mal jajcal za to, da speljemo tisto, zaradi česar sva se sploh zbližala - to je pa v bistvu prostovoljno delo in pomoč eni družini v najinem kraju. that's it! jest sem ful happy trenutno. matheu_ boš vidu, da nimaš pojma k me tkole na uč oceniš. ti bom dokazala, da tvoje hipoteze lahko potonejo. pika.  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.582
|
 |
« Odgovori #109 dne:: torek, 17. januar 2012 ura: 19:47 » |
|
majč, jaz ti želim, da uživata skupaj in če rata na dolgi rok pa itak super!! zmotlo me je pa, da praviš, da te matheu ocenjuje "kar tako na uč" ... mislim, da ni čist tako, ker spremljamo že dost časa kaj dogaja in mislim da nas je nekaj takih, ki vidimo nekako tako kot matheu. pa saj niti ni važno ... Vse dobro!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #110 dne:: torek, 17. januar 2012 ura: 20:16 » |
|
zmotlo me je pa, da praviš, da te matheu ocenjuje "kar tako na uč" ... mislim, da ni čist tako, ker spremljamo že dost časa kaj dogaja in mislim da nas je nekaj takih, ki vidimo nekako tako kot matheu
S tem se tudi jaz strinjam. majč, saj sploh ne veš kaj bo iz tega, kajti komaj se poznata. Tudi ti samo ugibaš. Ampak pustimo to in uživaj. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
|
 |
« Odgovori #111 dne:: nedelja, 01. april 2012 ura: 18:59 » |
|
jaz sem v tem času zelo dobro. v zasebnem življenju v okviru pomembnih odnosov sem zelo zadovoljna in okrog sebe imam dobre ljudi. imam fanta, ki ga imam močno rada in s katerim kvalitetno preživljava skupni čas in imava aktiven način življenja, kskršen nama res odgovarja. rada ga imam in osrečuje me takešen kot je in sem vesela, da sem ga srečala in spoznala in da sva eden drugemu zapolnila življenje na zelo pozitiven način in sva zato srečnejša kot bi bila v nasprotnem primeru. vedno ga bom imela rada in slednje varovala in srčno upam, da tudi on tako čuti in mu pomeni, enako kot meni. dogajajo se mi lepe stvari. le še zaposlitev moram najti, sedaj je to bistvenega pomena v moji osebni zgodbi. tu na tej točki. pred tem pa sem počela ogromno drugih zadev še, skratka ničesar ni manjkalo in vse je bilo ok in prav. kar zadeva J., pa bi mu rada sporočila, da ima v mojem srcu posebno mesto. in ga bo imel. da mi je žal, da nisem znala drugače. da upam, da bo ostal moj prijatelj na kolometre daleč. da sem vesela, da ga poznam, ker me ohranja pri uapnju in življenju že samo s tem, da vem, da je ndko tak kot on na tem svetu, v trenutkih, ko mi je najtežje in ko se utapljam in sem se v morju solza in mu sporočam, da ga bom imela ne glede na vse vedno neskončno in srčno rada in da sem res hvaležna, da sem ga spoznala. da sem dokončno odrasla ob njegovi "podpori". Da sem sleherni udarec obrnila v prid svoje osebne rasti, da sem si zapomnila sleherno besedo in da so mi te res ogromno pomenile in da mi bo zares vedno mar zanj in to, da je dobro. da bi se utapljala v žalosti, če bi vedela, da mu ne gre in da je tudi zame pomembno, da skrbi, da je on dobro, ker sem potem tudi jaz razbremenjena in lahko v miru živim svojo osebno zgodbo. rada bi naklonjenost na kolometre daleč še naprej, rada bi dala vedeti, da ga podpiram in imela njegovo podporo, ker verjememo v iste zadeve in si prizadevamo za iste cilje. v bistvu me v povezavi z njim nič drugega ne ziritira, kot samo to, če ni dobro. želim, da je dobro in želim, da preživi. in živi. ker sem vesela že samo, da vem, da obstaja in me to blazno pomirja. zakaj pa mi je to tako neskončno pomembno pa pojma nimam. najbrž je tako, da do zadev, ljudi, itd. čutiva podobno, zato sem našla velik del sebe v njegovih zapisih. veliko so mi pomenili. in ker ga razumem, ga bom imela resnično vedno lahko rada. in v tem ne vidim nobenega problema. zato mi ljubezni do drugih ne zmanjka. svoje mesto pa si soustvarjam ob nekom, ob komer se imam zelo dobro in ki si tudi on mene želi. v življenju se na koncu koncev vse, kar se mora tudi nekako uredi. rada bi, da ne bi nihče trpel zavoljo teh zadev. res nihče. da bi bili vso dobro. samo to!  vse je o.k., ker je prav tako in mora bit o.k.. maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|