FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 02:33

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Židanik ali Filipič?  (Prebrano 764 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
roky87
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 82

« dne:: ponedeljek, 12. oktober 2009 ura: 10:39 »

Pozdravljeni,

odločam se med tema dvema psihiatroma in me zanima kakšne so vaše izkušnje, je že kdo bil pri katerem in kako se je obneslo....

Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem.

LP

Rok
Prijavljen

Napreduj počasi...postani boljši...živi danes...spusti preteklost...grabi prihodnost...srečno in zadovoljno!!!
Soncnica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 587

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 12. oktober 2009 ura: 11:07 »

K Židaniku sem jaz hodila, Filipiča ne poznam.
O njemu imam res samo pozitivno mnenje in ga priporočam tistemu, ki si želi rešit svoje težave. Je zelo topel in človeški. Vedno mi je bilo zanimivo da je stopil iz "ordinacije" ko te je poklical in ti stisnil roko. oki
Se mi zdi, da ima sposobnost, da kar hitro najde šibke točke, ki jih je dobro, mal prevrtat. Nikoli ne sili v pogovor če nočeš. Glede terminov se tudi prilagaja. Če vidi, da potrebuješ pogovore bolj pogosto v nekem obdobju, ti to tudi omogoči, sicer pa so srečanja na cca 1 mesec. Pri njemu pa si nekje pol ure, včasih več, včasih manj.
Ko sem hodila k njemu, sem res rešila kar dosti stvari, pomagal mi je gledat še z druge perspektive, ne samo tiste, ki sem jo jaz videla. Je pa res, da sem prvih nekajkrat doma še jokala ko dež, ker je pač žoknil v tiste občutljive točke, ki jih je slej ko prej blo treba predelat. kiselnasmeh zardevam

To je zgolj moje mnenje, upam, da poda še kdo mnenje za Filipiča, da bo odločitev čim lažja.

Komerkoli boš šel, si zapomni da je zaupanje psihiatru/terapevtu najbolj pomembno. Če ne zaupaš 100%, ti ne bo mogel pomagat, ampak lahko samo domneva kaj te muči, kar pa lahko na koncu pripelje do nezadovoljstva pacienta. Če je terepevt dober, bo znal to cenit in ti skušal pomagat. Največ dela pa itak ostane potem nam, ki živimo sami s sabo 24/7. kiselnasmeh
Prijavljen
roky87
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 82

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 12. oktober 2009 ura: 11:38 »

Soncnica hvala, že tudi sam sem bolj nagnjen k dr. Židaniku....kar se tiče psihiatra, sem že obiskoval dr. Beriča na Ptuju, ampak bi še rad poskusil s kom drugim...pri Beriču se ni obneslo najbolj, ampak pomoje ne zaradi njega, ampak bolj zaradi moje neresnosti in pogleda na moje psihične težave kot še takrat najstnika....ampak temu res želim narediti konec oz. želim pa tudi, če bo to za 2 leti zaživeti normalno in z optimističnim pogledom na svet....

LP

Rok
Prijavljen

Napreduj počasi...postani boljši...živi danes...spusti preteklost...grabi prihodnost...srečno in zadovoljno!!!
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar