FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 02:31

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: depresija??  (Prebrano 438 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
SkAoS
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« dne:: ponedeljek, 12. oktober 2009 ura: 01:58 »

prvo kot prvo en lep pozdrav vsem na forumu prosu bi vas za kaksen nasvet in tudi vsaka pomoc je dobrodosla ja star sem 24 let in imam probleme z depresijo ce se spomnim preteklosti sem imel zelo slabo otrostvo doma pomoci ne dobim ker si nismo prevec uredu pac iz mamo nekak se gre ampak oce zapit do konca tko da se kej velik ment ne da imel sem dekle ki mi je pomenla vse ampak me je pustila ker sem postajal slabsii do nje in na vsak nacin se zelim iz njo poment in ne gre pa ne gre to me je se bolj prizadelo nimam volje do nobene stvari v druzbi se ne vklopim skos sem samo tih in poln cudnih misli vse kar se mi naredi premlevam 1 in isto stvar se par tednov in na koncu pripelje do tega da resitev najdem v alkoholu,iz dneva v dan mi je bilo slabse zacel sem se zapirat v stanovanje v sluzbo sem hodu redno ampak pocutje zelo slabo skos nemiren obcutek straha pred vsemi stvarmi nobene volje najbol me pa se mori obcutek v glavi kot da bi mel pouno glavo necega nevem kot nekak pritisk pa samo slabe misli.no pred dvema mesecema sem odsel k zdravniku in po pogovoru dobil tablete helex in paroxat helex sem uzeu samo parkrat paroxat jem pa redno in po dveh mesecih ne vidim skor nobene spremembe kriv sem tudi sam ker se kdaj pa kdaj kaj spijem ampak samo ob alkoholu pozabm na vse vem da nebi smeu ampak drugace ne gre no pri tabletah ni bilo veliko stranskih ucinkov na zacetku samoi nespanje in pomankanje apetita bi pa vprasal vas ce ima kdo izkusnje z temi tabletami po koliksnem casu zacnejo delovati in ce ima se kdo kak dober nasvet glede teh stvari ker sam enostavno ne vidim resitve hvala za vse odgovore
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 12. oktober 2009 ura: 07:00 »

pozdravljen, SkAoS  rozicodam; o delovanju AD-jev je kar precej na forumu napisanega, malo prebrskaj tu http://www.nebojse.si/Forum/index.php/board,6.0.html; so pa AD-ji samo zdravila - niso čudežna tableta. Meni osebno je paroxat pomagal, da so se mi misli uredile, potem je bilo pa še krepko rokave zavihat treba - t.i. delo na sebi (psihoterapija, spreminjanje vzorcev, misli, .....) Je pa tudi res, da vsak AD ni za vsakega in če se na daljši rok ne kaže sprememba, je mogoče pametno razmisliti o menjavi le-tega.
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar