FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 02:28

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: po 10ih lepih mesecih spet črnina v življenju...  (Prebrano 720 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 268

« dne:: sreda, 07. oktober 2009 ura: 17:49 »

Lep pozdrav!

Vračam se po dolgem času, ker moram dat iz sebe vse obupe in zalost... Se avgusta sva se veselila z mojim psihiatrom, ker sem normalno funkcionirala, zmanjsala sva dozo adjev, ukinla stabilizatorje... Od takrat naprej se je zacelo pocasi nabirat spet vso govno, kar ga premore moje zivljenje. Enoletna zveza se krha, kot da je to kej novga pri men... Z vsakim partnerjem naletim po dolocenem casu na take konflikte, da jih ne znam resit, sploh pa ne na konstruktivn nacin... Zapadem v zacaran krog razocaranja, nemoci in pol sledi depresija, kar seveda socloveka se bolj odbije... Za vsako njegovo napacno besedo se zjocem, ne znam se sprijaznit z nekaterimi njegovimi dejanji, postajam posesivna, obsedena, kronicno zalostna, utrujena, brezvoljna... Spet si pomagam s Helexi, ker drugace ne bi mogla prebrodit niti ure v sluzbi... Spet obcutim tisto bolecino, ko ti tvoje zivljenje postane najvecja muka, ko ne najdes vec niti ene svetle tocke, ko razmisljas samo se o tem, kako se resit iz dreka, dokler ne ugotovis, da ni resitve... no ja ena resitev obstaja vedno, ampak je tok dokoncna, da je nimam jajc izvest, ceprav si jo najbolj zelim... vsaj nikol vec ne bi obcutla takega trpljenja, kokr ga cutim zdej... in nihce mi ne more pomagat. ma ne da mi ne more, noben vec mi noce, ker so ze vsi mislili da sm ok, zdej so pa vsi sokirani in mi hocejo na trdo dopovedat, da sm labilna, da bi mogla bit bolj mocna pri soocanjih z izzivi, da imamo vsi probleme in da jih je pac treba prebrodit... Ampak ta bolecina obupa, brezizhodnosti, občutek da te spet noben ne razume... ah  Cry
Prijavljen

todo en la vida tiene solución, menos la muerte...
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.603

« Odgovori #1 dne:: sreda, 07. oktober 2009 ura: 22:54 »

ZgubljEna!  rozicodam

Jaz se te spomnim še iz časov, ko si ti pisala na forum, jaz pa sem ga samo prebirala. Žal mi je, da se ti je poslabšalo.  Sad
Kaj pa psihiater pravi na tvoje poslabšanje? Mogoče sta pa prehitro začela zmanjševati zdravila. Ne vem, samo ugibam. Kaj si pa ti v tem času naredila na tem problemu v zvezi s partnerskim odnosom? Ali sta s psihiatrom delala tudi kaj na tem?

Spet obcutim tisto bolecino, ko ti tvoje zivljenje postane najvecja muka, ko ne najdes vec niti ene svetle tocke, ko razmisljas samo se o tem, kako se resit iz dreka, dokler ne ugotovis, da ni resitve... no ja ena resitev obstaja vedno, ampak je tok dokoncna, da je nimam jajc izvest, ceprav si jo najbolj zelim... vsaj nikol vec ne bi obcutla takega trpljenja, kokr ga cutim zdej...
Vem o čem govoriš in mogoče v tem momentu v to celo verjameš, vendar jaz ne vidim rešitve v tem.

in nihce mi ne more pomagat. ma ne da mi ne more, noben vec mi noce
Lej, nihče ti ne more pomagati in tudi, če bi ti hotel, ti ne bi mogel, ker si boš morala sama. Dobrodošlo je, da imaš koga ob sebi, ki te razume, vendar to je pa tudi vse. Pišem ti iz lastnih izkušenj. Ko sem bila jaz v "dreku", mi je meni ljuba oseba hotela pomagati, vendar mi ni mogla. Ko je bila kasneje v "dreku" ta ista oseba, sem ji jaz želela pomagati, vendar ni šlo, samo stala sem ji lahko ob strani in jo razumela. Žal ne gre drugače.

ZgubljEna, upam, da boš našla rešitev. Držim pesti zate. rozicodam rozicodam
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 08. oktober 2009 ura: 09:48 »

ZgubljEna  rozicodam

Od takrat naprej se je zacelo pocasi nabirat spet vso govno, kar ga premore moje zivljenje.

kak povod? al kar tko? si potem avgusta čisto opustila terapije?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Daisy
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 259

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 08. oktober 2009 ura: 09:57 »

ZgubljEna,  rozicodam!

Morda je bila ukinitev stabilizatorjev prehitra.  jok
Ampak iz svojih izkušenj veš, da se da dobro funkcionirat. Cool  wav
Torej vdaja ni na mestu, čeprav se ti trenutno zdi rešitev.  nehvala Veš, da zmoreš!  Smiley

Držim pesti!  rozicodam
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #4 dne:: torek, 13. oktober 2009 ura: 08:37 »

ZgubljeEna  rozicodam kako kaj?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar