FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 02:19

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Antidepresivi-kako veš ali ti škodujejo  (Prebrano 503 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
mojci
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 58

« dne:: sreda, 30. september 2009 ura: 09:36 »

že 4 mesece sem na AD-jem Cipralex vsak večer vzamem enega, vendar ne vem ali mi kaj pomagaljo ali ne, kajti se mi je že zgodilo, da sem ga kak dan pozabila vzeti, pa nisem imela občutka, da sem se kaj slabše počutila, mogoče sem kvečjemu bolje spala.

Ali iam kdo izkušnje s tem.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: sreda, 30. september 2009 ura: 10:28 »

Mojci, če prav vem, skupino za samopomoč obiskuješ, mogoče bi bilo pametno poiskat še kako strokovno pomoč, ker samo AD-ji so absolutno premalo. Poleg njih je treba še marsikaj pri sebi spremenit...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
piccolina
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 267

modrost je dragocenejsa od zlata

« Odgovori #2 dne:: sreda, 30. september 2009 ura: 12:46 »

ja sej, cist mozn, da nisi opazla razlike.. ker navadno delujejo tko, da ce jih kr naenkrat nehas jemat, se scasoma pojavi poslabsanje... neki casa si cool, pol pa kot strela z jasnega: epizode se ti zacnejo ponavljat..

neki tazga kot z antibiotiki... ce jih ne jemljes do konca, se ti kasnej spet ponovi... tko so tud antidepresivi. ce jih ne jemljes dovolj casa, ali ce kr sredi jemanja prekines, se ti scasoma zlo verjetn da spet ponovi  ne zal..
Prijavljen

Če v času stiske obupuješ, bo tvoja moč opešala
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar