FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 02:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Strah pred prihodnostjo  (Prebrano 429 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
majchy
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 111

« dne:: torek, 29. september 2009 ura: 11:21 »

Imam strah pred prihodnostjo...in me zanima kako vi vidite to zadevo oz. če kdo ima podobno težavo. In sicer kadarkoli se stvari spremenijo v mojem življenju: recimo se moram preseliti, po koncu razmerja,..in podobno me je strah kaj mi prinaša prihodnost. Trenutno sem samska in me je strah, da bom ostala sama, da ne bo tiste ljubezni mojega življenja, da ne bom imela svojih otrok,čeprav si jih tako želim imeti nekega dne...imam tako veliko željo imeti srečno zvezo, izpopolnjujočo...in me je strah da tega ne bom doživela...ali je to popolnoma neupravičen strah? vem kaj si srčno želim in verjamem v te stvari...samo kaj če pa se ne bodo zgodile...
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: torek, 29. september 2009 ura: 12:56 »

Majchy, podobna tema je že tu http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,3981.0.html
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar