FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 02:13

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ponovno rahel padec  (Prebrano 746 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
naprej
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« dne:: sobota, 26. september 2009 ura: 19:59 »

po dobrih 5 mesecih brez ad, sem v četrtek spet začel z cipralexom 5 mg. Opazil sem da je pri meni to skoraj en cikel ki traja že tretjo leto. Od maja pa do septembra gre, potem se pa spet poslabša vse do spomladi ko gre spet nabolje. Kot na forumu velikokrat piše je treba delat vsak dan na sebi, ne pa opustit ali pa se spozabiti ko je bolje. NAPAKA ! To ugotavljam vsaki dan ampak je težko. Zdaj vsaj vem da ko se mi začne stanje slabšat še pravi čas začnem jemat zdravila da ne padem v tako hudo depresijo( pregorelost) kot sem pred 4 leti ko sem se zravil na EKI-ju. Najhuje je da vem zakaj se vse to skupaj dogaja ampak ne vem ali nočem ven iz tega stanja. Doma imam veliko motivacijo v sinu(1,5 leta star) in v svoji ženi in tudi ta boljši prijatelji vejo kaj sem dal čez. Zaradi odnosov imam največ problemov v službi, predvsem z svojim šefom ki izvaja tako kot mnogi drugi mobing na delovnem mestu. Narediš vse in še več kot zmoreš potem pa ti da vprašanje ali si sposoben ali pa ne. Začel sem si iskat končno le drugo službo ampak ne gre tako hitro. Zdaj na začetku jemanja zdravila me dostikrat obide slabost in mi gre na bruhanje in ko se ponoči zbudim so misli od službe. Najhuje je ko skoraj nič ne čutiš do sina in žene ki ju imam izredno rad. Dostikrat ko sin spi zvečer ga gledam in dobim solzne oči. Kako je čudovit, zakaj ga ne morem čutiti, zakaj se ne morem nasmejati ko se tako sladko smeji, zakaj ... Upam da ko dobim drugo službo predvem z boljšimi med človeškimi odnosi da bo stanje drugače ,vem pa da to ni vse in da še vedno moram dosti delati na sebi. Moj psihijater je bolj tako vse se da zmeniti ampak vse moraš mastno plačati, če ne pa čakaj. Imam pa za to super psihologinjo s katero se da vse zmeniti in to vsaki mesec in nič ne plačaš.
Prijavljen
Monteaura
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 23

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 27. september 2009 ura: 16:48 »

bravo, da si se odloču iskati novo službo! Najdel boš kmalu! Upam, da z normalnimi odnosi, čeprav da bi bilo vse lepo, je skoraj nemogoče. Tudi sama sem morala menjat službo, sedaj je bolje, samo enako doživljam, narediš vse, tudi kakovostno, se učiš še dodatnih področij, ustvarjaš, delaš ne samo v službi tudi doma, delo dobro opraviš, ampak se ne znaš "rinit" in potem te ljudje ne cenjo. Nekak se mi zdi, da je danes "moderno", da samo nabijaš, nabijaš in nabijaš in to je to. Ko nastopiš novo službo, imej samo v glavi, da si sposoben in da veš kaj so normalni odnosi in da si jih zaslužiš! Tud sama sem pred mesecom in pol nehala jemati ad in tega me je najbolj strah, da se bo ponavljajo. Ko kar ne razumeš zakaj se ti dogajajo stvari v glavi, tesnoba v srcu, pa čeprav že nekako obvladaš velik velik teorije!

Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #2 dne:: torek, 29. september 2009 ura: 09:04 »

Kot na forumu velikokrat piše je treba delat vsak dan na sebi, ne pa opustit ali pa se spozabiti ko je bolje.

točno tako; vase je treba vlagat vsak dan - se splača na dolgi rok  oki

Imam pa za to super psihologinjo s katero se da vse zmeniti in to vsaki mesec in nič ne plačaš.

Super!
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
naprej
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 04. oktober 2009 ura: 12:29 »

danes je 10 dan od kar sem spet začel jemat ad(cipralex 5 mg), vsako jutro se počutim slbo in mi gre na bruhanje, proti koncu dneva je pa boljše, vendar če hočem zvečer zaspati moram vzeti sanval. vsaj nekaj je vredu pri tej ponovitvi da še mi ni treba vzeti helexa. kot zanimivo iz petka na soboto nisem vzel sanvala pa sem spal ko top. vsaki dan če se le da sem po 2 uri sam v naravi in se probam sproščat ter se nastavljam soncu kot martinček.
Prijavljen
vpv
gost
« Odgovori #4 dne:: nedelja, 04. oktober 2009 ura: 14:23 »

tudi jaz se mislila,da je šlo mimo moja depresija,pa se je samo malo izboljšalo,in zdaj sem spet v riti.taki čudni občutki v glavi,v prsih.ni mi všeč,zdaj vsaj vem zakaj se gre,in me ne daje taka panika.moram hitro potrkat na les.mene pa odnosi doma matrajo.od zu pa je težko ubežat.sej  vem da se da,vendar bi rada kaj spremenila,po eni strani sem jaz tista ,ki je tako občutljiva in ne morem mimo določenih stvari,če bi vse skipaj vzela bolj na izi,ne bi imela teh problemov,in bi si naredila življenje zanimivo in lepo,ne pa da se nekje zataknem in meljem in meljem in študiram zakaj tako,kako bi bilo bolje.
lp
Prijavljen
naprej
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: petek, 16. oktober 2009 ura: 12:51 »

po 3 tednih sem zaradi jutranjih slabostih in nespečnosti dobil mirzaten za zvečer v kombinaciji s cipralexom, že eno leto nazaj mi je ta kombinacija pomagala
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar