Kristalka
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 6
|
 |
« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 22. marec 2010 ura: 08:02 » |
|
Hej Monteaoura. Kristalka = black_earth. Sem ti odpisala na privat 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Monteaura
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 23
|
 |
« Odgovori #21 dne:: torek, 23. marec 2010 ura: 21:26 » |
|
Hvala Kristalka! Jz sem zdaj klicala, pa sem v četrtek najavljena. A ti si že bila pri njemu? Če ja, kako je bilo? Mene je kar strah malo, ne vem zakaj.
Drugače sem pa klicala še Dušana Žagar, pa me je takoj minilo, ker mi je kar o denarju napeljeval...tako se je preveč stržil za začetek. in sem se odločila, da če mam slab občutek, ne bom šla.
Lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Kristalka
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #22 dne:: sreda, 24. marec 2010 ura: 00:20 » |
|
Monteaura, si dobrodosla! Super, da si se odlocila za prvi korak. Kar brez strahu. Sprva sicer je nekoliko nenavadno, ampak kasneje se navadis. No, tudi mene je bilo sprva strah, tako da te razumem.  Sedaj pa mi je super. Imam zelo dobre izkusnje. Upam, da bos tudi ti tako zadovoljna. Imej v mislih, da si v tistem trenutku samo ti pomembna in da je terapevt tam, da ti prisluhne in pomaga. Vzami si svoj cas... Ja... Imas taksne in drugacne psihoterapevte... Mislim, da ti je tvoj obcutek prav namignil  Vso sreco!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mixon
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 75
|
 |
« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 12. april 2010 ura: 17:14 » |
|
pa dobr kako naj pridem do psihoterapevta za okm?  denarja nimam 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Žiga
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 50
|
 |
« Odgovori #24 dne:: torek, 29. junij 2010 ura: 12:21 » |
|
Pozdravljeni Kristalka in Monteaura,
Lahko dobim še jaz ta kontakt prosim?
Hvala in lp,
Žiga
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Kristalka
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #25 dne:: sreda, 30. junij 2010 ura: 23:26 » |
|
Pozdravljen Žiga. Sem ti odpisala na privat.
LP
K.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
emotional
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« Odgovori #27 dne:: četrtek, 17. marec 2011 ura: 17:07 » |
|
Pozdravljeni!
Vidim, da je res malo psihoterapevtov s koncesijo. Jaz si ga ne morem privoščiti, imam pa težave že več let in ne morm več čakat,ker mi gre vse samo še navzdol. Zato iščem alternative. K psihiatru ne grem, ker tableti težav moje vrste ne bojo odpravili, torej mi ostane še psiholog. Kako potekajo stvari pri njemu?Te posluša, ti da nasvete, ali je samo informativnega značaja(beri:ti pove,kaka je tvoja težava,da se veš naprej usmerit). Če sem prav razumela je boljše, če grem k psihiatru po napotnico za psihologa kot pa k osebnemu zdravniku?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #28 dne:: četrtek, 17. marec 2011 ura: 17:16 » |
|
Miha na te psihoterapije lahko pride vsak, ki si to želi...  (upam, da si si ta podatek že pridobil, v kolikor pa ne...evo...)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #29 dne:: četrtek, 17. marec 2011 ura: 20:37 » |
|
Če sem prav razumela je boljše, če grem k psihiatru po napotnico za psihologa kot pa k osebnemu zdravniku?
a ni vseeno?? os.zdr. ti lahko da napotnico tudi za psihologa. pa mislim da tko prej dobiš, ker preden prideš do psihiatra (še zanj rabš napotnico), tud neki cajta traja.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
emotional
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #30 dne:: četrtek, 17. marec 2011 ura: 21:43 » |
|
Ja,nisem vedela,da za psihiatra tudi napotnco rabiš.sm mislna,da samo pokličeš in se najaviš.too good to be true:) ma meni mal težko potegne tak da še zmeri ne razumem te razlike: a če dobiš napotnico za psihologa in maš srečo,da on izvaja KVT je tut to v paketu al sm spet preveč optimistična?če je recimo nekdo psiholog,pa ima zraven še licenco za psihoterapevta, a pol te dve funkcije izvaja ločeno?ker baje da težko dobiš napotnico za psihoterapevta. upam,da komu ne param živčkov s svojimi vprašanji, sam tale šrink-sistem je bolj zbirokratiziran kot kšna javna uprava:)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #31 dne:: četrtek, 17. marec 2011 ura: 21:53 » |
|
" Za zdravljenje pri psihiatru se ne potrebuje napotnica, ker je to samostojna veja v zdravstvu, podobno kot za splošnega zdravnika", vendar jih pa še nekateri tako radi pišejo.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
mikuzka
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 8
|
 |
« Odgovori #32 dne:: petek, 18. marec 2011 ura: 20:15 » |
|
kakšna je zdej razlika med psihiatrom in psihoterapevtom?meni moja psihijatrinja vedno reče, da mi tableta ne bodo nikoli dovolj pomagala in da morem nekatere stvari razčistit sama pri seb. tukaj pa se mi potem ustavi...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #33 dne:: petek, 18. marec 2011 ura: 20:38 » |
|
kakšna je zdej razlika med psihiatrom in psihoterapevtom?meni moja psihijatrinja vedno reče, da mi tableta ne bodo nikoli dovolj pomagala in da morem nekatere stvari razčistit sama pri seb. tukaj pa se mi potem ustavi...
psihiater ti samo poda diagnozo, nafila te s tabletami in naroči ponovno na pregled. Morda si celo utrga kakšno minutko časa, da se ti posveti in malce pogovori. Na psihoterapijah pa se pogovarjaš, odkrivaš sebe, svoje miselne vzorce, velikokrat spoznaš stvari, ki si jih potlačil v spomin....ipd. Tam si cca eno uro in počasi če sodeluješ, se odkrivaš, zaupaš...napreduješ, potrebno pa je veliko , veliko časa. Pa tudi psihoterapij je več vrst, glede na diagnozo!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Ale
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 7
|
 |
« Odgovori #34 dne:: nedelja, 10. april 2011 ura: 18:54 » |
|
Lp
Iščem psihoterapijo(koncesija) na področju gorenjske lahko tudi Ljubljana če se komu kaj svita, za vsak slučaj pa bi prosil za zgoraj omenjeni kontakt, Kristalka ali pa kdo drug ki ga že ima, a lahko še men?
Lep dan
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Lost
|
 |
« Odgovori #35 dne:: nedelja, 10. april 2011 ura: 20:09 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
|
|
|
Kristalka
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #36 dne:: torek, 12. april 2011 ura: 15:41 » |
|
Ale Zivjo. Sem ti posredovala kontakt v privat sporocilu.  LP
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
balenciaga
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #37 dne:: sreda, 13. april 2011 ura: 08:16 » |
|
Tudi jaz bi nujno potrebovala psihoterapijo, na gorenjskem ali v lj...ta trenutek na koncesijo, potem pa tudi samoplačniško če ne bo šlo drugače...
hvala in lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Penelopa