ljubosumje je dejansko zunanji izraz notranje nesamozavesti in nezaupanja
pri nama je bilo tako, da je pepica bila precej ljubosumna na prijateljice ali pa kakšno bivšo, ki sva jo srečala v mestu ali pa na kakšno sodelavko, ki me je poklicala na GSM zaradi službenih ali privatnih zadev
ker sem v službi gojil dobre odnose, s sodelavci in sodelavkami, sem sodelavkam kdaj pa kdaj olepšal dan, da sem jim prinesel kakšno čokoladko, ali da smo poklepetali ob kavi, so me imele rade, seveda kot sodelavca in zaupnika
na začetku najinega zakona se je tako zgodila, da me je katera poklicala tudi popoldan, tako da je pepica imela kar precej ljubosumne izpade v smislu, kaj me kliče, ali imam kaj z njo in podobno
pri taki zadevi imaš dve možnosti, ena je lažja, ena je težja
pri lažji skrivaš klice, se pretvarjaš kar seveda ne pelje nikamor, na žalost pa večina moških se zateče k tej metodi, ker se jim ne da ukvarjati s partnerico
pri težji, ki je težja zaradi vzpostavitve zaupanje, se takoj primeš s problemom in ga začneš reševati
pri nama je bilo tako, da ko je pepica začela noreti ob takem klicu, sem poklical nazaj, ter dal potem pepico na telefon, tako da se je potem ona pogovarjala s sodelavko
kmalu je uvidela, da pretirava oz. da je to njeno ljubosumje izraz lastne nesamozavesti in nezaupanja v naju, poleg tega pa tudi zaradi vsega, kar sva doživela in preživela, ni več ljubosumna oz. zdaj jo sploh ne gane več, če me katera pokliče oz. se tudi obiskujemo, oz, če pogledam za kakšno lepo žensko, oz. me lahko spusti v rokometni klub krim
kot sem že večkrat rekel, se ljubezen med dvema sestoji iz spoštovanja, razumevanja, dovoljevanja različnosti in seveda zaupanja
jaz sem moški, bom se zmeraj obrnil za žensko, ki je lepa, urejena, samozavestna, kar seveda ne pomeni, da bi hotel z njo v posteljo
kot me tudi ne moti, če se pepica obrne za kakšnim moškim, normalno, saj je ženska
tudi me ne moti, če jo kateri pogleda, saj je to tudi meni priznanje, da imam lepo ženo
tudi spodbujam jo, da se oblači v krila, v majice z dekoltejem, saj ima lepo postavo, ritko in joške, kar se prej zaradi preteklosti ni oblačila, ker najprej jo to polepša, drugič pa tudi dviguje njeno samozavest ter izbriše njen strah
ker je v mladosti in tudi kasneje bila spolno nadlegovana, se je podzavestno oblačila v vrečaste cunje, da bi zakrila svoje telo in postavo, je pa s tem tudi bežala pred seboj ter hkrat se dvojno kaznovala zaradi teh dogodkov, je to vodilo v depresijo, strah in paniko
prav način oblačenja, v katerem poudariš sebe kot žensko, kot lepo žensko je eden izmed ključnih dejavnikov vzpostavljanja samozavesti, kajti namen nadlegovalcev ni samo nadlegovanje kot tudi uničenje samozavesti ženske kot Ženske
in prav ženska, ki ni Ženska, ki nima samozavesti, ki se ne zaveda sebe, svojih kvalitet in sposobnosti, potem skuša z ljubosumjem obdržati moškega, kar pa seveda ne uspe
ljubosumje se da premagati samo z zaljubljenostjo v sebe
torej, ženske, najprej ljubite sebe, patem pa tudi moškega, ki vas ljubi
lp
pepi