FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 08. februar 2012 ura: 10:47

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Delavnica sproščanja  (Prebrano 2726 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
koklja
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.491

« dne:: torek, 15. september 2009 ura: 09:14 »

Delavnica "S sproščanjem premagajmo tesnobo"

Ponovno zbiramo prijave za učenje sproščanja pod vodstvom izkušenih terapevtk (del. terap. Pika Bensa in dipl. med. ses. Ljubica Vouk). Program obsega 12 srečanj, ki trajajo uro in pol. Učili se boste pravilnega dihanja in sproščanja mišic.

Delavnica se prične v sredo 23. 9. 2009 ob 18. uri v prostorih psihološke svetovalnice Persona, na Prušnikovi 55 v Ljubljani. V neposredni bližini je trgovina Mercator, ob Prušnikovi pa je vedno dovolj mest za parkiranje. Pogovarjali se boste o svojih simptomih in vzrokih za njih, o svojih čustvih in mislih, ki vam povzročajo tesnobo. Izvedeli pa boste kar nekaj trikov, s katerimi lahko v določenih »kriznih« situacijah preusmerimo svoje negativne misli. Delavnico priporočamo vsem, ki se borijo z depresijo in anksioznimi motnjami in seveda ostalim, ki si želijo naučiti teh veščin.

Program sofinancira Ministrstvo za zdravje, zato je prispevek članov društva za dvanajst srečanj simboličen in znaša 30 evrov, za ostale pa je prispevek 50 evrov. Prispevek mora biti plačan pred pričetkom delavnice na tekoči račun Društva DAM.
Število udeležencev je omejeno na 10.
Informativne prijave oz. rezervacije za delavnice pošljite izključno na elektronski naslov na naslov damdrustvo@yahoo.com
Za ostale informacije se obrnite na elektronski naslov maja67@gmail.com
Prijavljen
koklja
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.491

« Odgovori #1 dne:: petek, 18. september 2009 ura: 12:04 »

Imamo še 4 prosta mesta...

Koky
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 4.378

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #2 dne:: sreda, 07. oktober 2009 ura: 19:59 »

Danes smo imeli že tretje srečanje v zelo prijetnem ambientu.
Pika in Ljubica sta odlični vodji in imata ogromno znanja in izkušenj s tega področja. rozicodam

Sproščanje, ki se ga učimo je RES sprostilno za telo. (danes sem skoraj zadremala Embarrassed)
Je prijeten uvod v nadaljne delo...

Zanimivo mi je, kako sedaj, ko imam že nekaj izkušenj z premagovanjem anksioznosti
laže realno ocenim situacijo, prepoznam avtomatske misli...koliko naredi vaja,
vztrajnost...pozitivne izkušnje pri izpostavljanju.

Velikega pomena se mi zdi, da SEBE vse bolj spoznavamo.
Da znamo opazovati svoje telo, da znamo začutiti ali smo napeti ali sproščeni.
Da se zavemo svojega dihanja...
In zavedanje, da imamo MOŽNOST vplivati na svoje telo...

Počasi postane izziv, ko prepoznavaš telesne simptome in veš KAJ se takrat dogaja v tebi.
Ni te več strah teh občutkov...znaš jim dat pomen...in učiš se jih regulirat nazaj v telesno ravnovesje.

Delavnica mi je zelo všeč in vem, da bom po koncu spet bogatejša za novo izkušnjo, za novo znanje
in verjetno (upam in želim) tudi še bolj pogumna pri soočanju z anxioznimi simptomi.

Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.569

wanna be found

« Odgovori #3 dne:: sreda, 07. oktober 2009 ura: 21:12 »

Sam sem se prve delavnice sproščanja udeležil pred 2 leti ko sem bil v najhujsi fazi depre.
Moram reci da sem takrat dobil navodila, napotke kako se sproscati, kdaj, zakaj ....
toda šele na tej delavnici dojemam kako sem bil takrat površen in "škrtica" do sebe.
do sebe. Pika in Ljubica sta me ze v Begunjah navdušili s svojim toplim in mirni pristopom.
Tudi jaz imam občutek da bom vse kar sem izvedel pred 2 leti sedaj utrdil in ne bo
sproščanje več luksuz in "izguba časa" ampak del mojega dnevnega zivljenja
Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 839

« Odgovori #4 dne:: sreda, 14. oktober 2009 ura: 10:11 »

Tudi meni je delavnica zelo všeč, prav tako terapevtki....Ljubica meni še sploh posebej topla, pomirjujoča in prijazna Kiss.
Na delavnico sem se vpisala, da se bom končno že navadila pravilnega dihanja, pa vseh ostalih trikov za preprečevanje tesnobe, panike.
Pogrešam še kakšno DAM-ovko oz. DAM-ovca  pomezik .
Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
Arnika
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 136

« Odgovori #5 dne:: sreda, 28. oktober 2009 ura: 17:41 »

Lep pozdrav!

Sem nova na forumu ... Zanima me, kdaj bo spet začetek delavnice sproščanja. Naslednjič bi se namreč tudi sama pridružila in se (končno) naučila tehnik sproščanja.

Lep večer 038
Prijavljen

Ne pozabi, da se zemlja veseli občutka tvojih bosih nog in da se veter želi poigrati s tvojimi lasmi.
(Kahlil Gibran)
bizgec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #6 dne:: sobota, 25. september 2010 ura: 22:11 »

Pozdravljeni,
Prihajam iz Velenja in iščem v najbližji okolici tečaj sproščanja. Če imate kakšen dober tečaj tudi v Ljubljani bom zelo vesela za kakršnokoli informacijo. Samo da se naučim!!!
Lep preostanek vikenda...

Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.569

wanna be found

« Odgovori #7 dne:: nedelja, 26. september 2010 ura: 06:10 »

Preberi si tole

S sproščanjem premagajmo tesnobo
Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 146

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 15. november 2010 ura: 13:25 »

Pozdravljeni,

bo delavnica še kdaj izvedena?

Lp, A
Prijavljen
Nia2
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 16

« Odgovori #9 dne:: petek, 04. marec 2011 ura: 15:33 »

Pozdravljeni, mene pa zanima ali izvajate kako delavnico tudi v okolici Murske Sobote in kako se lahko prijavim pa če obstojajo delavnice za izboljšanje kominikacije!

Zelo se priporočam!

HVALA  clap
Prijavljen
tulipanka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 41

« Odgovori #10 dne:: sreda, 08. junij 2011 ura: 19:17 »

torej jaz mislim, da za izboljšanje komunikacije je bistveno osvojiti tehniko komunikacije na daljavo in to na srpen in srčen način, tako da se partnerja med seboj ne žalita in ne povzdigujeta glasu pri tem pa naj pazita predvsem na to, da gojita srpen način pogovora za mizo, tako da sta si sposobna izreči vse brez, da bi na kakršen koli način reagirala agresivno,in da ne bi njun pogovor bil pogovor zaprtega tipa in takšen način komunikacije je največ kar lahko dva sogovornika dosežeta in zato je potrebno mnogo potrpljenja in temu se strokovno reče komunikacija zaprtega tipa saj je brez vskokov v dialog in brez neokusnega poseganja v pogovor, ki se tako vodi tekoče in tiho
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar