Pomisli, da ima mnogo neprijavljenih takšne probleme, da samo berejo, ker si ne upajo sodelovati in pisati.
Ja,samo mene moti,da nekdo,ki ne vem prav nic o njem,ve za moje zivljenje. Ze tako kaj tezko povem,
potem pa vsi vejo. Potem je najbolje,da grem na tv oddajo,da zve cel svet

Pac moti me to ful. Bom potrpela,itak ful pazim,kaj napisem. O cem pisem itd.
no, na tole pa kr moram reagirat.. Kdo ve ? Kaj ve ? Nimaš še česa bati, nimaš se pred čim zagovarjati.. Če nisi nikomur nič žalega storila se nimaš nikomur tudi za opravičevati..
Ene "mladostniške težave", ki izvirajo iz otroštva, in za katere jaz osebno menim, da jih boš znala prav fino "pošlihtati"..da se boš postavila na noge, da boš sčasoma postala trdna oseba..

Glej, ne hiti preveč z ljubeznijo

. res si še mlada.. Ukvarjaj se raje s športom (kolikor ti to dovoljuje tvoja bolezen..), čimprej končaj šolo... In kot prvo - poišči si ustreznega sogovornika, ki bo poslušal, ti dal kak nasvet

... Žal ti moram reči, da sta mogoče tvoja sedanja prijatelja "neprimerna" za "psihoterapijo", za razčiščevanje .. Pa ne mi zamerit.. Tudi sama sta verjetno še preveč "ranjena" in gledata zadeve preveč črno-belo..
Drugače pa... tudi jaz sem nekaj časa samo brala in opazovala ta forum.. Hvala bogu, da obstaja