FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 18:00

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3 4   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Način življenja: Beda  (Prebrano 14184 krat)
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #20 dne:: sreda, 02. september 2009 ura: 13:13 »

ja, potem pa za prvo silo kliči drugam... saj morajo bit še druge ambulante. Kaj pa nujna? ; ko prideš na vrsto pri dr. Vengustovi v Celju, greš pa še k njej.
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Pain
gost
« Odgovori #21 dne:: sreda, 02. september 2009 ura: 13:13 »

Tudi meni ni jasno kako to, da nimajo časa zate. Kliči na Njegoševo-poliklinika. Jaz sem klical in oni takoj "pridi jutri ob 8", potem sem jim rekel, da ob 8 ne morem, ker sem imel glavno vožnjo, oni pa kar "no, daj pusti glavno vožnjo, v takih primerih moramo nujno posredovati". Nekaj takega. No potem sem prišel ob približno 10.
Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #22 dne:: sreda, 02. september 2009 ura: 13:19 »

Meni pa je jasno, zato ne dviguj paranoje...
Na Štajerskem, tako kot drugod, je veliko število tesnobnih obolenj, zdravnik pa - ima čas, kolikor ga pač ima. Več kot toliko ga nima:
torej ne gre, da nimajo časa zanj, saj ga ne poznajo.
In v Celju, kolikor vem, ni urgentne psihiatrične tako kot ni urgentne zobozdravstvene...
Pač kličeš in se naročiš.
Kadar je nujno, greš lahko na urgenco ali k svojemu zdravniku, ki ti pač da nekaj za pomiritev. To je vse.

Nismo sami na svetu in nismo edini, ki nam je v življenju grenko ali tudi lepo.
Zato bo jetam vztrajal. In tudi pisal tle ta čas, psihiater pa tudi ne bo na prvem srečanju razblinil vso njegovo mračno in nejasno preteklo bolečino, temveč bo trajalo.
Z vsemi silami pa bo to vendarle na koncu uspeh!
« Zadnje urejanje: sreda, 02. september 2009 ura: 13:22 od vesnav » Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #23 dne:: sreda, 02. september 2009 ura: 13:22 »

Z vsemi silami pa bo to vendarle na koncu uspeh!

točno tako !
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
jetam
gost
« Odgovori #24 dne:: sreda, 02. september 2009 ura: 15:41 »

ja, pač, nisem edini človek na svetu...sam prijetno pa vseeno ni, pa ko sem se že tak težko pripravil do tega.
Vsaj doma sem zdej, zaprt od okolice. Kar peklensko je blo danes.
Se mi zdi, da je bla napaka, da sem karkoli tu pisal. Zdej kar študiram vseskozi na to. Prej sem se še lahko prepričeval, da mi ni nič in je nekako še šlo. Verjetno nisem eden izmed tistih, ki mu koristi, da se odpre. Ne vem, kak bo tole...
Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #25 dne:: sreda, 02. september 2009 ura: 16:34 »

Vsakomur koristi, da se odpre.
In tukaj te nihče ne pozna, smo pa ljudje različni in so različni odgovori.

Danes je bilo peklensko, kmalu pa bo bolje.
In ti bodi tu in ne razmišljaj, da kaj ni prav.

Poskusi še dr. Vilča. Morda je manj zaseden, vsekakor pa ni nič narobe, niti za psihično najmočnejše, da kdaj preverijo svoj notranji utrip, tako da... Saj, morda ti nič ni, ampak narobe pa ni, da tisto, o čemer si zgoraj pisal, predelaš, poveš strokovnjakom, ki so slišali podobne zgodbe in te usmerijo na pot, ko boš spet lahko čutil.
Saj nekoč pa si, mar ne?
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #26 dne:: četrtek, 03. september 2009 ura: 10:35 »

Jetam, kakšna je tvoja odločitev? si se najavil, dobil datum za pregled?
Prijavljen

jetam
gost
« Odgovori #27 dne:: četrtek, 03. september 2009 ura: 11:18 »

Nisem se najavil...kam sploh?!?

Mislim, da bom šel sedaj šel k osebni zdravnici, ker sem bled kot sneg. Grozno se počutim. Vsak dan je huje.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #28 dne:: četrtek, 03. september 2009 ura: 11:19 »

ja, kam? tam, kot je Vesna predlagala
Prijavljen

vesnav
gost
« Odgovori #29 dne:: četrtek, 03. september 2009 ura: 11:38 »

Je-taM,

pojdi k osebni zdravnici.
Pojej grozdje.

Pa poročaj.

LP,

Vesna
Prijavljen
Coraline
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 105

« Odgovori #30 dne:: četrtek, 03. september 2009 ura: 11:43 »

Grozdje?
Prijavljen
jetam
gost
« Odgovori #31 dne:: četrtek, 03. september 2009 ura: 14:33 »

Pridem do zdravnice ob 12.31 in listek na vratih: "Obveščamo vas, da danes in jutri delamo samo do 12.30 zaradi strokovnega izobraževanja zdravnikov in sester...bla,bla,bla...nujni primeri na urgentno ambulanto"

Slišim, da so še notri, začnem razbijat po vratih...vse utihne in mi niso hoteli odpret.

Pridem na urgentno, mi sestra v čakalnici tako na pogled postavi diagnozo, da ni nič hujšega in naj se jutri zglasim pri osebni zdravnici (zakaj pa, če mi ni nič hujšega?)

Enostavno fenomenalno celjsko zdravstvo, zato pa takšne čudovite stvari slišimo po televiziji.

Zdej sem en mal pomirjen, ko sem spet v sobi zaprt.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #32 dne:: petek, 04. september 2009 ura: 06:22 »

ja, slaba izkušnja, res; greš pač danes do časa tja.. 
Prijavljen

jetam
gost
« Odgovori #33 dne:: petek, 04. september 2009 ura: 09:25 »

Sem ugotovil, da, ja tudi v celju, imamo dežurno ambulanto 24/7. Bom šel tja danes popoldan, če bo kaj volje.

Osebno zdravnico bom pa zamenjal, kar takšnega odnosa pa res ne mislim trpet.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #34 dne:: petek, 04. september 2009 ura: 09:39 »

Osebno zdravnico bom pa zamenjal, kar takšnega odnosa pa res ne mislim trpet.

pravilno - vsaj zame je bilo to, da sem zamenjala osebnega zdravnika, zelo pametna poteza.

Sem ugotovil, da, ja tudi v celju, imamo dežurno ambulanto 24/7. Bom šel tja danes popoldan, če bo kaj volje.

brez "če", prosim  rozicodam
Prijavljen

jetam
gost
« Odgovori #35 dne:: sobota, 05. september 2009 ura: 13:04 »

In ravno "če" se je zgodil. Spet nič od mene. Vseeno hvala vsem za spodbudo. Sej pri meni je vedno tako, da otrpnem, ko gre za mene. Razočaran sem nad sabo. Totalno.
Prijavljen
nedostopna!!
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 182

« Odgovori #36 dne:: sobota, 05. september 2009 ura: 14:50 »

Ti pa res nimas srece z zdravniki  sesmejem Ja,v Celju tud js nimam srece,grrrr  pomisli
Evo zdaj ves da mate u celu tut dezurno ambulanto  clap Pejt,tuki vsaj ves,da ti bojo odprli  oki
Prijavljen

I wanna disappear..but i can`t cuse my dog need me and I need him every day <3
jetam
gost
« Odgovori #37 dne:: sobota, 05. september 2009 ura: 23:21 »

Danes bil pri psihiatrinji...ni trajalo dolgo...mi je dala en antidepresiv - efectin varianto.

In to bi naj bilo to al kaj?
Prijavljen
Coraline
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 105

« Odgovori #38 dne:: nedelja, 06. september 2009 ura: 00:40 »

Ja, to bi bilo to. Vsaj ko gre za psihijatra. Prideš, poveš kako se počutiš, kaj te muči, na kratko opišeš situacijo. Ta ti da neko diagnozo, predpiše ustrezno zdravilo in to je to.. Za kak daljši pogovor, poglabljanje, razčlenjevanje, analiziranje.. bo treba poiskati kakega terapevta.
Prijavljen
jetam
gost
« Odgovori #39 dne:: nedelja, 06. september 2009 ura: 14:52 »

joj, spet iskanje in zavračanje...

No, danes sem vzel prvo tableto in moram reči, da je absolutno grozno. Tak sem, kot, da bi bil pijan. Sploh mi ni všeč. In dvomim, da bo druga.
Prijavljen
Strani: 1 [2] 3 4   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar