urskat
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 12
|
 |
« dne:: sobota, 29. avgust 2009 ura: 11:39 » |
|
Lep pozdrav. No tu v Savinjski dolini dežuje in je žalostno vreme. Meni pa to tudi ne ustreza. Je pa tako, da sem po skoraj dveh mesecih dva dni jemala samo polovičko cipralexa, pa se mi je stanje kar poslabšalo. Sem grozno nervozna in ponoči nisem veliko spala. Tako da sem zadnje tri dni malo na dnu, sam bo že nekako. Danes sem kar nazaj vzela celo tableto, tako sva se dogovorili s psihiatrinjo. Zdaj pa ne vem kdaj bo spet to kaj prijelo. Upam, da ne bo set trajalo en mesec, ker je že groza. Nisem sicer bila v redu, a je bilo stanje kar nekaj boljše kot danes. Sem mislila, da se bom sama izvlekla, pa se zgleda ne bom. Šele oktobra imam pa drugič psihiatrinjo. A kdo pozna kakega dobrega psihoterapevta v Celju ali okolici, ki izvaja KVT?
Aja, naj še to povem, da sem imela rezervirano potovanje na Kitajsko. Pa sem ga morala odpovedati, ker sem se pač preslabo počutila, če me zastopite, da bi šla na tako dolgo pot. Namen sem imela iti sama, tako da je celo psih. rekla, da je lahko to sprožilo depresijo pri meni. Sama kam daleč še nisem potovala, bila sem v Grčiji in to je bila preizkušnja, če lahko potujem sama. Ker sem se počutila samozavestno in mi je bilo super, sem potem rekla, da pa tudi kam daleč ne more biti problem. Sem nora na potovanja, a kaj ko sem sama, potem pa že grem s skupino na oglede, zvečer pa samo spat sama. No ne zdi se mi to nekaj nemogočega. A mogoče pa vendarle. Zdaj pa imam drug problem, da mi zavarovalnica, kjer sem imela rezervirano potovanje - riziko odpovedi, zaradi depresije ne povrne denarja, ker to ni akutno stanje. Morala bi zboleti za čim drugim, recimo če bi dobila vročino ali kaj podobnega, drisko kaj pa vem, jaz pa sem pošteno prinesla diagnozo depresija, pa tega ne vrnejo. V splošnih pogojih sem zasledila, da zavarovanje ne krije praktično nobenih psihičnih bolezni. Je pa res, da sem jaz to imela oziroma imam prvič. Ima kdo izkušnje s tem? Je kdo dobil denar nazaj zaradi depresije? Upam, da se mi bo stanje tako povrnilo, da bom še lahko potovala. Ja tako navdušena sem, da sem se pripravlja na izpi za tur. vodnika, zdaj pa ne najdem motivacije in volje, da bi nadaljevala seminarsko nalogo in se učila za izpit.
Aja, pa mi lahko mogoče kdo pove, kako izgleda delo na sebi, kaj počnete, da se počutite bolje? Sploh v takih deževnih dnevih.?
Vzrok bom iskala samo ne vem kje naj začnem, mogoče s hipnozo. Bomo videli...
Lep deževen dan
|