FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 23:59

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: izgubila sem mamo!  (Prebrano 10732 krat)
piccolina
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 266

modrost je dragocenejsa od zlata

« Odgovori #40 dne:: sreda, 16. september 2009 ura: 14:53 »

ja res je ja.. psihoterapevti so  ti kot bergle, ampak ce jih sam ne uporabljas, ne prides nikamor.
ce isces, oz bos iskala pomoc, ti svetujem takega psihologa ali psihiatra, ki je tudi psihoterapevt, pa da ves, da je uredu, ce ne naredijo situacijo se slabs kot pa je.
na tem podrocju, slovenija kr zaostaja, pozman primere, ko psihiatri delajo take stvari, da je za bruhat - naredijo vec skode kot koristi, na zalost...
be carfule.
me veseli, da ti kuzek tok pomaga Smiley men so na rakitni konji izjemno pomagal Smiley
Prijavljen

Če v času stiske obupuješ, bo tvoja moč opešala
nedostopna!!
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 182

« Odgovori #41 dne:: sreda, 16. september 2009 ura: 14:58 »

Ja,tedi,ko sem v 8razredu hodla k psihologu,mi ni nic pomagal.

Ja,moj kuza je moj srcek,brez njega ne vem,kaj bi bilo. Ja,nekaterim tudi druge zivali pomagajo,jaz osebno imam rada samo kuzke.  Smiley
Prijavljen

I wanna disappear..but i can`t cuse my dog need me and I need him every day <3
Tačka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 391

« Odgovori #42 dne:: četrtek, 17. september 2009 ura: 13:10 »

Pomisli, da ima mnogo neprijavljenih takšne probleme, da samo berejo, ker si ne upajo sodelovati in pisati.

Ja,samo mene moti,da nekdo,ki ne vem prav nic o njem,ve za moje zivljenje. Ze tako kaj tezko povem,potem pa vsi vejo. Potem je najbolje,da grem na tv oddajo,da zve cel svet  pomisli Pac moti me to ful. Bom potrpela,itak ful pazim,kaj napisem. O cem pisem itd.

no, na tole pa kr moram reagirat..  Kdo ve ? Kaj ve ? Nimaš še česa bati, nimaš se pred čim zagovarjati.. Če nisi nikomur nič žalega storila se nimaš nikomur tudi za opravičevati..

Ene "mladostniške težave", ki izvirajo iz otroštva, in za katere jaz osebno menim, da jih boš znala prav fino "pošlihtati"..da se boš postavila na noge, da boš sčasoma postala trdna oseba..  Kiss Kiss rozicodam

Glej, ne hiti preveč z ljubeznijo  srce-utrip. res si še mlada.. Ukvarjaj se raje s športom (kolikor ti to dovoljuje tvoja bolezen..), čimprej končaj šolo... In kot prvo - poišči si ustreznega sogovornika, ki bo poslušal, ti dal kak nasvet  onaposlusa... Žal ti moram reči, da sta mogoče tvoja sedanja prijatelja "neprimerna" za "psihoterapijo", za razčiščevanje .. Pa ne mi zamerit.. Tudi sama sta verjetno še preveč "ranjena" in gledata zadeve preveč črno-belo..

Drugače pa... tudi jaz sem nekaj časa samo brala in opazovala ta forum.. Hvala bogu, da obstaja  wav

Prijavljen

Smeh je pol zdravja ....
jola
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 417

« Odgovori #43 dne:: četrtek, 17. september 2009 ura: 14:03 »

Popolnoma se strinjam s Tačko!! Res lepo povedano! Tudi sama sem imela nešteto pomislekov glede tega, kaj si bodo drugi mislili o meni, danes sem pa srečna in ozdravljena! Tisti hip, ko sem sama sebi priznala, da je z mano nekaj hudo narobe in da nujno potrebujem pomoč, mi je bilo popolnoma vseeno kaj si mislijo drugi........!! Tako vseeno, da sem bila pred kratkim že četrtič na TV. Javno  sem govorila  o svojih težavah in seveda ponosno o svojem napredku, pri katerem mi je poleg psihiatra, psihologov in terapevtov veliko pomagal tud ta forum. Vsak izmed teh ljudi, ki sem jih čitala in katerim sem se iskreno lahko zaupala je sestavni del mojega  mozaika, ki mi je zarisal novo življenje..........

Draga Nedostopna, verjemi mi, skrajni čas je, da vložiš vso svojo energijo le vase.....ti si pomembna, ti nekaj veljaš in ti si zaslužiš vse najboljše...........drugo ne šteje popolnoma nič!

Verjamem, da ti bo uspelo, ker čutim, da si res super punca!!

Lep dan ti želim-jola.
Prijavljen

Bogu je gotovo ljubše, da ozdravim,kot odpustim.
nedostopna!!
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #44 dne:: sobota, 19. september 2009 ura: 02:15 »

Ah,spet potrta... vesela sicer,da je Slo v polfinalu  sesmejem Ampak razmisljam. Kaj ce se mami kaj zgodi??? Joj,ne upam si pomislit,kako bi se pocutila jaz.  Cry Zakaj hudica ne morem nehat mislit nanjo  Angry
Prijavljen

piccolina
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 266

modrost je dragocenejsa od zlata

« Odgovori #45 dne:: sobota, 19. september 2009 ura: 11:04 »

dej, probi se potrudt zavestno NE razmislat o njej in o tem, kaj pa ce..., ker je potrata casa in energije... sej vem, kruto se slis, ampak na zalost je res..
kolkr sm prebrala o teb, vem, da ti to zmores  oki
postavi se v vlogo mame, mame na splosno in si predstavljaj, da mas hcer, ki se bori s takimi obcutki, kot se sedaj ti in jo/se skusaj na tak nacin potolazit
kko bi ti reagirala, ce bi se tvoja hci pocutla tko kot se ti? na tak nacin bos mogoce malcek bolj vidla vso situacijo bolj objektivno in upam, da ti bo lazje
al a tud napis pismo svoji mami - ni nujn, da ji ga posljes, napis, zakaj si vse jezna nanjo in cesa vsega se bojis in kaj si vse od nje zelis... vse kar se spomns, opredmeti custva, pol to pismo dej za neki casa na stran in ga kasnej spet preber... slis se neverjetn, ampak pomaga.  kiselnasmeh
ceprav nwm, ce ti bo uspelo mami "povedat" vse v prvem pismu, pa nic zato, pisi se in se in se...
mislim nate.. rozicodam
lp, p.
Prijavljen

Če v času stiske obupuješ, bo tvoja moč opešala
nedostopna!!
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #46 dne:: sobota, 19. september 2009 ura: 11:45 »

Ja,bom upostevala tvoj nasvet,ko mi bo spet hudo.  rozicodam
Prijavljen

pipi :D
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 554

« Odgovori #47 dne:: četrtek, 24. september 2009 ura: 14:24 »

nedostopna.....en objemček ti pošiljam... rozicodam

sem prebrala tvojo zgodbo in me je resnično ganila Cry, poskušaj živeti zase,TI si sedaj na prvem mestu nihče drug.

pipi Grin
Prijavljen

pipi Grin

Lahkovernost, ubija.
nedostopna!!
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #48 dne:: petek, 25. september 2009 ura: 00:20 »

hvala Pipi