FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 01:31

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: pogovor pri psihiatru  (Prebrano 3210 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
megi94
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 158

« Odgovori #20 dne:: torek, 10. junij 2008 ura: 11:24 »

Joj,da ne bo kake pomote,jaz sem vaju popolnoma razumela.Sama sem res zelo brskala po moji preteklosti,sedanjosti,analizirala sem vse,pa nekako nisem mogla najti tistega vzroka,ki bi me pripeljal kamor me pač je.Sem delala veliko na temu,kar vidva govorita,zato mi je res jasno kaj je to,žal samo sem iskala brez uspeha in sem to končno nekako opustila.glede psihiatrinje pa je tako;ona me recimo vpraša kako pa se kaj razumeta z hčerko?Jaz ji pač povem,da je velikokrat nasramna....po drugi strani pa jo popolnoma razumem,težka najstnica,ki ji gremo vsi na živce.Sama ji velikokrat rečem,da se niti ne sekiram,saj mislim,da ko bo imela 20 let bova najboljše prijateljice.No psihiatrinja pa reče,da dokler tega ne rešiva ostaja to problem in mi napiše recept.Zato se mi zdi že skoraj nesmiselno razlagat kaj ni v redu,pa to,saj kdo recimo pa je že srečal kje ljubečo najstnico,ki obožuje svojo mamo?jaz ne.
Prijavljen
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.582

« Odgovori #21 dne:: torek, 10. junij 2008 ura: 11:54 »

Ja, tudi jaz se imel svoj razvoj..sledil sem tistemu za kar sem čutil, da mi leži...globoko v sebi tako čutiš kaj je tisto kar ti bo pomagalo, le priznaš si ne...vedno
točno tako ... globoko v sebi čutiš, veš, cel čas ... ampak traja, da se te zadeve ozavestijo ... traja, 'da si dovoliš' ...

Sem včasih tudi bluzil in se znašel v nevem kakšnih teorijah in na delavnicah...vendar moje vedenje 15 let nazaj in sedaj pa to je totalna jasnost...kako to, da mi tega ni povedal že nekdo prej..zakaj tiloko iskanja in trplujenja vsa ta leta?
ja ... včasih pa se mi celo kaj 'zasvetlika', da mi je takrat in takrat nekdo rekel to in to ... ampak jaz nisem bila, zgleda, še 'zrela' za tisto ...
upam, da se razume kaj sem mislila s tem ... ne vem točno kako napisati

Sem pa vesel, da naletim na ljudi , ki imajo podobne izkušnje in spoznaja kot jaz, ker to pomeni, da nisem čisto zabluzil, da nisem čisto sam...vesel sem tudi tebe Moonica
enako, scorpion, enako!
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.582

« Odgovori #22 dne:: torek, 10. junij 2008 ura: 11:57 »

Joj,da ne bo kake pomote,jaz sem vaju popolnoma razumela.Sama sem res zelo brskala po moji preteklosti,sedanjosti,analizirala sem vse,pa nekako nisem mogla najti tistega vzroka,ki bi me pripeljal kamor me pač je.Sem delala veliko na temu,kar vidva govorita,zato mi je res jasno kaj je to,žal samo sem iskala brez uspeha in sem to končno nekako opustila.glede psihiatrinje pa je tako;ona me recimo vpraša kako pa se kaj razumeta z hčerko?Jaz ji pač povem,da je velikokrat nasramna....po drugi strani pa jo popolnoma razumem,težka najstnica,ki ji gremo vsi na živce.Sama ji velikokrat rečem,da se niti ne sekiram,saj mislim,da ko bo imela 20 let bova najboljše prijateljice.No psihiatrinja pa reče,da dokler tega ne rešiva ostaja to problem in mi napiše recept.Zato se mi zdi že skoraj nesmiselno razlagat kaj ni v redu,pa to,saj kdo recimo pa je že srečal kje ljubečo najstnico,ki obožuje svojo mamo?jaz ne.

megi94 ... (sodeč po opisu) bi ti lahko povedala psihiatrinji tudi to, kar pišeš nam ... ona pa bi tudi lahko malo drugače postopala, a napisati recept je najlažje ...
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.225

« Odgovori #23 dne:: torek, 10. junij 2008 ura: 17:33 »

ja, Megi, tale tvoja psihiatrinja je pa živ dolgčas..havla bogu, da jih lahko sedaj javno pokritiziramo. Včasih nisi imel noibene možnosti.Vzel si kar si dobil in trpel ker nisi mogel drugače...vso srečo v iskanju!

Moonica.....topel pozdrav!!
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar