FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 23:13

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Klinični psiholog  (Prebrano 2756 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
mravlja1
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 23

« dne:: sreda, 12. avgust 2009 ura: 22:11 »

Pozdrav!

Odločila sem se, da zdravljenje (poleg psihiatra in tablet) nadaljujem tudi pri kliničnem psihologu. Osebna zdravnica mi je predlagala kliničnega psihologa Branka Frazla. Ima kdo mogoče izkušnje, je hodil k njemu, mi priporoča koga drugega (v Lj.)... ?

Za vsak odgovor bom hvaležna.
Lep pozdrav
Prijavljen
Orhideja1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 350

« Odgovori #1 dne:: sreda, 12. avgust 2009 ura: 22:42 »

Kolikor sem jaz slišala, ga pa osebno ne poznam in nimam izkušnje z njim, naj bi bil zelo uredu.
Pojdi k njemu, pa boš sama iz prve roke lahko presodila in potem poročaj še nam ostalim.

Srečno!
Prijavljen

Na svetu si da gledaš sonce, na svetu si da greš za soncem, na svetu si da sam si sonce, in da s sveta odganjaš sence.(Tone Pavček)
mravlja1
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: sreda, 12. avgust 2009 ura: 23:12 »

Hvala za odgovor.
Bom poizkusila kar juri poklicati (že nekaj dni odlašam  Undecided).. da se naročim.

Ko pa bom izvedela kaj več iz prve roke pa vam bom seveda poročala.
Prijavljen
mravlja1
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: torek, 18. avgust 2009 ura: 17:04 »

Očitno imajo dopust, saj že 2 dni kličem, pa se nihče ne oglasi  unsure
Prijavljen
Orhideja1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 350

« Odgovori #4 dne:: torek, 18. avgust 2009 ura: 19:22 »

Najbrž so res na dopustu. Daj jim še nekaj časa, pa pokliči ponovno drugi teden. Mogoče boš imela več sreče.
Prijavljen

Na svetu si da gledaš sonce, na svetu si da greš za soncem, na svetu si da sam si sonce, in da s sveta odganjaš sence.(Tone Pavček)
Pjer
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 11

« Odgovori #5 dne:: petek, 21. avgust 2009 ura: 16:28 »

Jaz ti priporočam kliničnega psihologa iz Komza, prof. Tristan Rigler. Odličen je! Št. zdaj trenutno ne najdem.
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 214

« Odgovori #6 dne:: sreda, 16. september 2009 ura: 21:03 »

Jaz sem tudi zdaj začela z klinično psihologinjo, ki izvaja KVT in sem bila enkrat pri njej in se mi zdi kar v redu. Moram samo še začeti delat in praktično izvajat to kar mi je rekla in ponudila kot rešitve problemov.Hodila bom na vsake 14 dni.Upam, da mi bo uspelo se znebiti teh nadležnih in neznosnih glavobolov in da bom končno zmogla sprejeti odgovornost za svoje življenje in imela moči za aktivno reševanje problemov in težav, ki me poleg glavobolov (anksiozna depresija) še morijo, pa utrujenost in moja pasivnost, pa zvečati samopodobo in samozavest , imeti rada samo sebe, narediti strokovni izpit in najti eno začasno službo.
Prijavljen
mravlja1
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: torek, 05. julij 2011 ura: 22:36 »

V bistvu se že zelo dolgooo nisem javila... Ampak kot sem obljubila bom poročala..
Hodila sem kar nekaj časa k dr. Franzlu in sem bila zadovoljna z njegovim delom, edino kar me je 'motilo' oz. bi si želela, je bilo to, da bi bile terapije bolj pogoste. Verjamem, pa da je precej zaseden in sem hvaležna, da me je sploh sprejel. Vendar 'terapije' žal nisem zaključila zaradi selitve v drug (precej oddaljen) kraj.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #8 dne:: sreda, 06. julij 2011 ura: 06:42 »

. Vendar 'terapije' žal nisem zaključila zaradi selitve v drug (precej oddaljen) kraj. 

je pa kdo drug kje v bližini?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
white.rat
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 17

« Odgovori #9 dne:: torek, 22. november 2011 ura: 12:28 »

Je že bolj stara tema a vseeno...Jaz sem njega imela prbl. 8 mesecev in je res super, meni so njegovi pogovori zelo zelo pomagali. In tudi poznam osebno še ene par punc ki so h njemu hodile/hodijo še zdaj...res zelo v redu.  Smiley Tako da ga jaz priporočam.

H njemu pa ne hodim več zaradi mojih osebnih razlogov, ki jih ne bi ravno pisala. Ni pa nobenih zamer proti njemu ali kaj podobnega.  happy
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #10 dne:: torek, 22. november 2011 ura: 12:52 »

in je res super, meni so njegovi pogovori zelo zelo pomagali. 

potem pa škoda, da si z obiski prenehala... mar ni možno stopit čez razloge, zaradi česar si prenehala hodit tja?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar