FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 23:11

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: VRELEC MLADOST-TIBETANSKE VAJE  (Prebrano 6000 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 327

« Odgovori #40 dne:: sobota, 30. oktober 2010 ura: 09:54 »

hm, pa ja ne da ste že vsi nehali ker nihče več nič ne piše.....
Prijavljen
Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 153

« Odgovori #41 dne:: četrtek, 25. november 2010 ura: 11:54 »

Živ!

Pred leti sem redno, nekaj mesecev izvajala vaje in moram priznati, da pomagajo. Resnično  Smiley Je pa res najbolje, da jih opravljaš zjutraj, na tešče ( popiješ prej kozarček vode). Se mi zdi, da se fino prečistiš in hkrati zbudiš.

Z vajami, tako, kot je omenila tudi že upica, se čakre se začnejo vrteti v pravo smer, enakomerno, z enako hitrostjo.

http://www.carovnice.org/interaktivno/modules.php?name=News&file=article&sid=239

Tudi jaz resno razmišljam, da bi se ponovno lotila vaj, saj imam konstantno težave s križem in hrbtenico. Samodisciplina, ja.

rozicodam
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 214

« Odgovori #42 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 21:16 »

Hoila vsem....
Pred tremi tedni sem zdravnico prosila naj mi zviša valdoxan in od takrat se trudim spet vsako jutro in vtrajam pri tibetanskih vajah mladosti. Zdj sem prišla na 9 ponovitev vsake vaje. Sem zelo vesela da se trudim, čeprav imam vedno prisoten hud glavobol in da so zdravila tok prijerla da imam vztrajnost in samodisciplino in se trudim. V 3 tednih sem že ful dobila mišice na rokah, čez 6 tednov bom prišla na 21 ponovitev, kar je celoten niz posamezne vaje.
Upam, da bom s tem spodbudila koga da bo s pričetkom novega leta pričel s tibetančki... Srečno 2011 vsem!!!
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #43 dne:: petek, 07. januar 2011 ura: 18:16 »

Prišla sem na 11 ponovitev dnevno zdj v dobrem mesecu in se mi ful otipajo mišice na rokah SmileySmileySmiley
upam in potrudila se bom da bom to leto redno, vztajno in disciplinirano delala vsak dan tibetančke...
držte se vsi skupaj in čim manj psihičnih bolečin, hudih tesnob in pasivnosti želim nam vsem!!!!
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #44 dne:: petek, 04. februar 2011 ura: 22:37 »

Pozdravljeni. Spet se malo oglašam. Prišla sem na 17 ponovitev vaj ta teden in vztrajam že dva meseca, tko da sem kar zadovoljna s svojo vztrajnostjo. Upam da se bom tako trudila še v naprej ker učinki so vidni na telesu, mišice na rokah in zadnjica mi lepo gor stoji Smiley. Si pa želim doseči predvsem vitalni učinek proti utrujenosti in izčrpanosti, sam je potrebno pol to delat vsaj eno leto da se pride do vitalne energije sem nekje brala. Pa želim si da bi mi tudi kaj pomagale pri mojem trdovratnem groznem glavobolu.... Veliko lepega vsem želim , predvsem pa zdravja, zdravja in še enkrat zdravja...
Prijavljen
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 327

« Odgovori #45 dne:: sobota, 05. februar 2011 ura: 23:31 »

clap želim ti da bi ti tako uspevalo še naprej
 wav
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #46 dne:: sobota, 19. februar 2011 ura: 21:10 »

hoila pozdrav vsem, ta teden sem prišla na polnih 21 ponovitev, zdj se moram sam še vtrajno lepo trudit vsak dan in ta dosežek ohranjat in vzdrževat...lp
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #47 dne:: sobota, 19. februar 2011 ura: 22:49 »

clap clap clap
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #48 dne:: sreda, 04. januar 2012 ura: 19:49 »

Pozdravljeni. Spet se malo oglašam. Delala sem tibetanske vaje vrelec mladosti leta 2011 več kot pol leta nato sem prekinila, ker sem zaradi nespečnosti in živčnega zloma pristala za 2 meseca v bolnici. Zdj sem se spet odločila in jih dobre 3 tedne spet delam, delam jih predvsem zato, da bi imela vitalno energijo in ne bi bila tok utrujena in izčrpana in da ne bi prek dneva hodila spat. Zdj sem na 13 ponovitvah in sem jih pozno popoldne naredila še enkrat toliko. Trenutno, še kdo dela te vaje in kako mu gre? je kdo delal na daljši čas, pravijo da se pravi učinek pojavi po 1 letu rednega izvajanja. Lep večerni sredin pozdrav in v tem novem letu želim predvsem trdnega zdravja, nnotranjega veselja in energije in miru in iskrene ljubezni in da bi vsi znali kljub svojim težkim težavam vseeno kvalitetno in zadovoljno živeti!!!!
Prijavljen
majč
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.808

« Odgovori #49 dne:: sreda, 04. januar 2012 ura: 22:57 »

joj s temi vajami se moj oče vsako jutroukvarja in študira knjige o hujšanju, vodi, psih, kaka krščanska literatura + o sexu. tko da tale je pa ena od teh, ki jih tudi prakticera..

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #50 dne:: petek, 06. januar 2012 ura: 19:34 »

jst jih zdj delam 3 tedne spet, sam učinka še ni baje pride po dobrem letu izvajanja in sem zelo utrujena zato sem se odločila da jih bom delala kar večkrat dnevno ko me prime utrujenost in zaspanost, mogoče bo pa pomagalo:)SmileySmiley
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #51 dne:: torek, 24. januar 2012 ura: 18:49 »

http://samospoznanje.johnymas.info/?id=8

Eto da še koga spodbudim za vrelec mladosti- tibetanske vaje pomlajevanja.
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #52 dne:: sobota, 21. april 2012 ura: 05:03 »

Pozdravljeni!Kako ste kaj???Kdo izvaja tibetančke trenutno???Jst jih zdj delam redno že 5 mesecev, če se le da zjutraj na tešče. :)Se mi kar poznajo mišice na rokcah SmileySmileySmiley
Prijavljen
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar