FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 07. februar 2012 ura: 19:56

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3 4   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Neznosni tenzijski glavoboli...  (Prebrano 6164 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
ljubica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 495

« Odgovori #20 dne:: nedelja, 27. september 2009 ura: 17:55 »

Poizkusi, seveda!
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 213

« Odgovori #21 dne:: torek, 29. september 2009 ura: 19:42 »

Danes sem bila zaradi menstruacije čisto zanič:( Glava še bolj boli. Spala sem prek dneva ful. Sam tok sem vstala da sem se sproščala, to je bilo pa danes tudi vse. Pa se prsilla it v knjižnico.Ful je hudo. Zdravila še niso prijela pa je že 16 dan. Gor piše da primejo v 7 dneh.Sad
Prijavljen
mojci
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 58

« Odgovori #22 dne:: sreda, 30. september 2009 ura: 08:50 »

Jaz imam glavobole samo občasno sedaj vem kdaj se mi pojavljajo, vendar mi do sedaj ni poamgalo čisto nič drugega razen terapija z bioenergijo, včasih res ne pomaga tudi ne takoj, ampak v večini vsaj oblaži bolečine. Na srečo imam takega terapevta doma in kadar je kriza mi tudi naredi na daljavo, če nisem doma. Če želiš  mi sporoči pa se zmeniva za en termin, nimaš kaj za zgubiti, pa tudi ne računa nič tako, da se ne boš bala, da boš spet ob denar.

Glede tvojga fanta pa ti priporočam glede na svoje izkušnje, ti da si iskrena in se mu zaupaš, poveš za svoje težave. Če je pravi zate in te ima resnično rad te ne bo zapustil, pač pa ti bo stal ob strani in  ti pomagal kadar ti bo najhuje. Če se s tem ni pripravljen spopasti je bolje, da gresta sedaj narazen, kot pa da se še bolj vežeta, potem pa je huje.

Drži se če rabiš koga za pogovorit in da nekomu pojamraš pa se oglasi.
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #23 dne:: sreda, 30. september 2009 ura: 14:54 »

hvala mojci za spodbudne besede. kako poteka ta bioterapija???jst bi se rada naučila drugače sama tako sprostit, da me glava ne bi bolela.Samo zaenkrat tudi po mesecu in pol sproščanje še ni prijelo. Dobila sem si tudi še eno sprostitev, ki jo izvajam med dnevom.Neki bo že moglo pomagat,sj tko ne more biti skoz hudo, čeprav mam občutek ko bolečina ne popusti, da bo večno prisotna. Ugotovila sem tudi, da me verjetno boli od toliko strahu, ki ga nosim v sebi. Mogla bi se spopasti s tem gromozanskim strahom.Potem bi bilo verjetno malo lažje in bi bolečina počasi popustila. danes sem si tudi šla v Jasmin kupit 2 čaja, ingver+pomaranča in tišina, oba ajurvedska in bom probala jih veliko popit. Kavo sem zreducirala na minimum, največ eno šalčko na dan, pa še to bom probala na brezkofeinsko preidt.
Prijavljen
mojci
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 58

« Odgovori #24 dne:: četrtek, 01. oktober 2009 ura: 10:44 »

Če prideš danes na skupino ti bom povedala mislim,pa da da nimaš kaj izgubiti če bi poskusila vendar od enkrat ne smeš pričakovati čudeža, sploh za težave ki so dalj časa. Lahko se kdaj pelješ z mnao ko grem iz službe in t epride kdo iskat ali pa če te kdo pripelje do nas. drugače pa jaz sicer zadnje čase precej redko uporabljam metodo EFT, z tapkanjem določenih meridianov, če se nisi slišala ti lahko povem kako to gre in te tudi naučim. Meni osebno bolj pomaga kot pa sproščanje, poglej malo na internet o tem, obstaja tudi priročnik sem ga prebrala ampak bolje je če ti kdo pokaže jaz sem bila na tečaju.

drži se
Prijavljen
Amelie
gost
« Odgovori #25 dne:: sobota, 03. oktober 2009 ura: 08:05 »

Upica, imam enake težave. Tudi meni je pred leti zelo pomagala akupunktura, ampak vzame kar nekaj časa in denarja.
Najbolj pa pomaga redno gibanje, sploh ker omenjaš nizek pritisk. Te po telesnih naporih še bolj boli ali je boljše?
Prijavljen
Soncnica
Izkušen član/ica
Prisotni Prisotni

Prispevki: 584

« Odgovori #26 dne:: sobota, 03. oktober 2009 ura: 21:43 »

upica ne razumem,zakaj še nisi obiskala nevrologa?? Ker z glavoboli se ni za igrat, nujno je potrebno odkrit vzrok. Si prepričana da so tenzijski, da ni migrena? Kakorkoli... čimprej nevrologu!

Folk... gibanje in glavobol? Ma lepo vas prosim, jst umrem.
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: nedelja, 04. oktober 2009 ura: 17:46 »

ja zdaj sem začela redno hoditi na sprehode, moram to počasi stopnjevati intenzivnost sprehodov.
Pri nevrologinji sem bila, imam rahlo odstopajoč eeg, sem jemala zdravila za uravnavanje 4 mesece, pa kot nič, zato sem prenehala z njimi.
Zdj čakam, da mi primejo antidepresivi cymbalta.
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.081

« Odgovori #28 dne:: nedelja, 04. oktober 2009 ura: 17:49 »

Upica, sprehodi zelo dobro denejo oki. Sem šla danes šele ob petih popoldne, pa sem bila ves dan živčna, ker nisem šla prej. Nisem mogla, ker mam mal generalke doma.
Mi je tako pasalo tisto urco hodit Smiley
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: ponedeljek, 05. oktober 2009 ura: 15:48 »

trzinka,pridna,pridna clap
jst sm bla tudi danes na sprehodu pa malo sm probala tečt, da bi se sprostila
Prijavljen
najden
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 105

« Odgovori #30 dne:: ponedeljek, 05. oktober 2009 ura: 16:59 »

ja zdaj sem začela redno hoditi na sprehode, moram to počasi stopnjevati intenzivnost sprehodov.
Pri nevrologinji sem bila, imam rahlo odstopajoč eeg, sem jemala zdravila za uravnavanje 4 mesece, pa kot nič, zato sem prenehala z njimi.
Zdj čakam, da mi primejo antidepresivi cymbalta.
Kaj pa na čem drugem razen EEGju, npr. slikanju glave si bila?

Mislim, da za tvoje težave rabiš resen posvet z nevrologom.
Če nevrolog nima časa zate razmisli tudi, da bi šla h kateremu drugemu npr. h kakemu samoplačniško. Po mojem je boljše nameniti denar zdravniku kakor zdravilcu.
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #31 dne:: ponedeljek, 05. oktober 2009 ura: 21:24 »

slikanje glave ct imam sredi decembra.
pri nevrologinji sem bila v začetku leta, sem napisala kaj je rekla, o njej ne bi...
sem jemala 5 mesecev zdravila za rahlo abnormalen eeg pa nič ni pomagalo, zato sem nehala...
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #32 dne:: sreda, 07. oktober 2009 ura: 15:33 »

sovražim ta tenzijski glavobol Shocked Shocked Shocked
nč grem delat globinsko sprostitev, da vas ne bom obremenjevala in molila, da bo enkrat že minilo tole...
Prijavljen
ljubica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 495

« Odgovori #33 dne:: sreda, 07. oktober 2009 ura: 18:50 »

Huh? Huh?
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #34 dne:: ponedeljek, 19. oktober 2009 ura: 12:06 »

glavobol še ni popustil, danes sem klicala svojo psihiatrinjo in prosila za zvišanje cymbalte na 90 mg, upam, da bo kakšen učinek, 60mg cymbalte sem jemala mesec in pol toda bistvenega učinka ni bilo, razen ene 14 dni nazaj me je en dan od 4 do 8 vidno manj bolela glava. samo nisem ugotovila zakaj, oziroma vzroka. Imam sicer več energije po cymbalti sem bolj pridna in aktivna malo bolj storilnostna in organizirana, mogoče bom imela po 90mg še več volje za delo in učenje in upam, da bo potem glavobol počasi izzvenel. Prosim, držte pesti zame, jst jih bom pa za vaše težave!!!

ne smemo obupat, čeprav je še tako hudo, moramo vztrajat in se trudit rozicodam rozicodam rozicodam
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #35 dne:: ponedeljek, 09. november 2009 ura: 08:04 »

22 dni zdaj jemljem cymbalto po 90 mg.Imam sicer več volje in sem bolj storilnostna, glavobol je včasih malo manjši za malenkost in upam še vedno da bo ponehal. Hodim tudi na akupunkturo.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.290

vsi smo orli

« Odgovori #36 dne:: ponedeljek, 09. november 2009 ura: 09:00 »

Bo prenehal, Upica, BO prenehal!  rozicodam
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.498

« Odgovori #37 dne:: ponedeljek, 09. november 2009 ura: 10:51 »

Upica! rozicodam
Čeprav vem, da ti ni lahko, ne obupaj. BO BOLJE! rozicodam
Prijavljen
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #38 dne:: ponedeljek, 09. november 2009 ura: 12:43 »

hvala Janja.iz tvojih ust v Božja ušesa in upanje imam,da bo bolje, čeprav težko prenašam.Lepo bodi in se naj ti danes zgodi kaj lepega. rozicodam
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.081

« Odgovori #39 dne:: sreda, 16. december 2009 ura: 21:59 »

Upica, kam si poniknila? Je kaj bolje s tvojimi glavoboli? rozicodam
Prijavljen
Strani: 1 [2] 3 4   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na: